reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nie no pewnie! :) bliźniaki są extra, sama z nimi pracuje. Ale wiem ze po porodzie będę musiała liczyć na siebie, ewentualnie musiałabym zatrudnić nianie :) dlatego bardzo się bałam. Nie poradziłabym sobie sama

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oj samemu to bardzo ciężko. Ja mam najbliższych bardzo blisko wiec zatrudnię ich bez skrupułów [emoji1]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To taki darmowy program, który ma nauczyć przyszłych rodziców jak radzić sobie w syt. Zagrożenia życia dziecka, jak bezpiecznie przewozić dziecko itd. Najpierw spotkanie z ratownikiem medycznym, potemm inne :) całość trwa ok 3h :) ponoć świetnie zrobione! Pracuje jako opiekunka i wiem, jakie to ważne, aby wiedzieć jak sobie radzić np. Przy bezdechu czy zadlawieniu... i chcę by mój facet też to wiedział :)

Sama bym chętnie poszła :)

Witam dziewczyny :) któraś ma dzisiaj wizytę?

Sama bym chętnie poszła :)

Witam dziewczyny :) któraś ma dzisiaj wizytę?

Ja właśnie zbieram się na USG [emoji16]

w57v3e3kfucyl84a.png

Orientujecie się może czy oprócz dokładnego badania USG robią jeszcze na badaniach prenatalnych jakieś pobranie krwi czy cuś ? :) Dostałam dzisiaj skierowanie na badania prenatalne w pierwszym trymestrze i o dziwo na NFZ mimo że ginekolog prywatna :D Nie wiem na co powinnam się przygotować :D:D:D

Tak pobierają krew i dokładne badanie usg.

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio

Orientujecie się może czy oprócz dokładnego badania USG robią jeszcze na badaniach prenatalnych jakieś pobranie krwi czy cuś ? :) Dostałam dzisiaj skierowanie na badania prenatalne w pierwszym trymestrze i o dziwo na NFZ mimo że ginekolog prywatna :D Nie wiem na co powinnam się przygotować :D:D:D

Na pewno robia, umawiałam sie na prenatalne na 26 marca i pielęgniarka mówiła ze mi pobiorą krew ale nie muszę być na czczo.
Czy któraś z was juz miała kiedyś robione prenatalne jak one wyglądają ?

Widocznie jesteś po 35rż więc masz za darmo,mimo ze prywatnie chodzisz do ginekologa. To jest dokładne usg prenatalne w 1trymestrze. Takie same bedzie jeszcze ok 20tc.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry