no fajnie by było co nie tak dla odmianyWedług tego kalendarza powinnam mieć już dwie dziewczynki [emoji3] a teraz mi wychodzi chłopak. To moze u mnie na odwrót i zamiast chlopca będzie dziewczynka chciałabym... Zwariuje z czterema facetami pod jednym dachem [emoji33]
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
xjennyx
Fanka BB :)
Nawet sie sprawdziło co do córci, a teraz wychodzi chłopak. Fajnie by było do pary [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Beczulinda
Mnie wychodzi chłopczyk a wolę dziewczynkę
Beczulinda
Ja tak samoNo to jeśli liczymy skończonymi latami będę miala chłopca, a jak rocznikowo to dziewczynkę
Ja też hahJa tak samo
Gdyby ten kalendarz miał się sprawdzać, to wszystkie dziewczyny z jednego rocznika zapłodnione w tym samym miesiącu powinny urodzić dziecko tej samej płci Nierealne
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli chodzi o badania, ja mam morfologię, mocz, glukozę, vdrl, hiv, hcv, toksoplazmozę i różyczkę. Grupę krwi miałam oznaczoną przy pierwszej ciąży. Dziewczyny, które nie znają swojej grupy, a mają zlecone badanie antyD - nie ma sensu robić tego na tym etapie. Najpierw trzeba poznać swoją grupę, jeśli się okaże, że jest Rh-, wtedy oznaczyć grupę ojca dziecka i jeśli będzie Rh+, dopiero wtedy badać przeciwciała anty D. Najwcześniej zleca się je około 16 tc.
reklama
piękna <3Poznajcie Moje 1cm Maleństwo ( 0,96mm dokładnie ) serduszko 132 uderzenia wg USG ,6tydz 3 dzień (wg om 7tydz 4d) . Plus mamy skierowanie na badania
Zobacz załącznik 796673
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.