reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja tez po wizycie. Jestem w 7 tygodniu a mój bobek ma 10mm.
Mój mąż był ze mną i jak lekarka mierzyła bobka to zaznaczyła go z jednej strony a za chwile z drugiej a mój mąż myślał ze zaznaczyła najpierw jedno dziecko a potem drugie i ze mamy bliźniaki. Hahah

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

;););) gratuluję udanej wizyty, fajnie że dobre wiadomości dzisiaj

Witam nowe mamusie :-)

reklama
Witam nowe mamy
emoji4.png

U mnie nadal mdłości herbatka z imbirem pomaga na chwilę
emoji26.png
Witam nowe mamy [emoji4]
U mnie nadal mdłości herbatka z imbirem pomaga na chwilę [emoji26]

U Mnie podobnie ... Woda z imbirem :/ najgorsze że te mdłości nie są poranne tylko całodniowe :(

Hej dziewczyny jestem tu nowa we wtorek dowiedziałam się dopiero o ciąży dziś odebrałam wyniki bety i wszystko wychodzi na to że to 6/7 tydzień do gin idę dopiero za tydzień. Mam takie pytanie czy któraś miała tak że była w ciąży a okres normalnie miała ? Bo ja tak miałam i kurcze teraz się strasznie denerwuje czy z maluchem wszystko ok jest :/

Hej dziewczyny jestem tu nowa we wtorek dowiedziałam się dopiero o ciąży dziś odebrałam wyniki bety i wszystko wychodzi na to że to 6/7 tydzień do gin idę dopiero za tydzień. Mam takie pytanie czy któraś miała tak że była w ciąży a okres normalnie miała ? Bo ja tak miałam i kurcze teraz się strasznie denerwuje czy z maluchem wszystko ok jest :/
słyszałam, że mogą być plamienia mniej wiecej w terminie miesiączki natomiast nie powinno o byc takie silne krwawienie. Z tego co pamiętam mamaginekolog (poszukaj na fb albo w google) pisała post na ten temat. Jeśli krew tylko brudzi majtki to ok, jak musisz użyć podpaski to lepiej skontaktuj się z lekarzem

Ja z kolei słyszałam że istnieją przypadki że kobieta w ciąży dostaje krwawienia w czasie kiedy powinna wysłać miesiaczka i jest takiej samej "konsystencji ". Zdarza się to bardzo rzadko ale jednak. I jest to nie groźne dla dziecka. Ode mnie z pracy koleżanki znajoma zorientowała się że jest w ciąży jak brzuch zaczął rosnąć. Do 5 miesiąca miała krwawienia w czasie kiedy powinna wystąpić miesiaczka

Witam, podglądam was troszkę i zdecydowałam ze sama w końcu napiszę.... To moja druga ciąża, 4 miesiące temu poronilam pierwszą... Wczoraj widziałam bijące serduszko, ale nie potrafię się jeszcze cieszyc, jak dla mnie za wcześnie- zaczynam 8 tydzień. Termin mam na początek października, pozdrawiam wszystkie szczęśliwe mamusie
Cześć ,wiem przez co przeszłas, trzeba być dobrej myśli :)ciesze się ze do nas dołączyłas :)

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry