reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej dziewczyny :) wybaczcie ze nie nadrabiam ale chodzę jak zombie. Na szczęście dzisiaj ostatni dzień w pracy w tym tyg i do poniedziałku luz :) a dzisiaj mnie tak głowa boli ze szok :/

Jeśli chodzi o imiona u nas będzie Nina, Nela albo Emilka a jeśli chłopiec to Teo [emoji255][emoji175] chociaż ja na kropkę mówię Nina

Alkisha tak mi przykro [emoji22]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Dziewczyny,jakiego mam wqrwa...:wściekła/y: Miałam wizytę mieć o 8.30 i co ? O 7.59 telefon,że moja ginka ma nagły urlop i wraca dopiero w kwietniu,:szok: A lekarka na zastępstwo pojechała do dentysty i czy ja bym chciała inny termin. To mówię wkurzona,że 2 testy pozytywne mi wyszły i potrzebuję badania,no to mam przyjść jutro o 10.45. A już gotowa bylam do wyjścia!!!! Grrrr.
Alkihisa bardzo mi przykro.:(

Spark sa takie dni ze mniej boli, nie ma mdlosci, itd. To nie przesadza o tym ze jest zle. Jak poronilam w listopadzie to jeszcze tydzien po zabiegu bolaly mnie piersi, i bylo mi nie dobrze. Tak ze spokojnie idz do lekarza ni nie martw sie na zapas

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny,jakiego mam wqrwa...:wściekła/y: Miałam wizytę mieć o 8.30 i co ? O 7.59 telefon,że moja ginka ma nagły urlop i wraca dopiero w kwietniu,:szok: A lekarka na zastępstwo pojechała do dentysty i czy ja bym chciała inny termin. To mówię wkurzona,że 2 testy pozytywne mi wyszły i potrzebuję badania,no to mam przyjść jutro o 10.45. A już gotowa bylam do wyjścia!!!! Grrrr.
Alkihisa bardzo mi przykro.:(
Co z tymi lekarzami? Co jeden to lepszy model [emoji35]

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Alkihisa [emoji22] przykro mi, trzymaj się kochana [emoji17]

Hej dziewczyny ja też mam straszne sny drugą noc z rzędu śni mi się operacja, dzisiaj robili mi cc i brzucha nie zaszyli dziecko też zestawione bez opieki masakra [emoji44]

Mnie nadal mdli apetyt słaby ale jem i ciągle bym spała energia chyba mi spadła ze 100% na 20%.

Emenems co u Ciebie?

Miłego dnia

reklama
Tak więc zaczyna się kochane ciemna krew z skrzepami :( tak samo jak w zeszłym roku

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Nie kochana już nie ma nadzieji to samo jak w zeszłym roku więc już wiem jak to jest :( i jak to wygląda

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Tak bardzo przykro [emoji22] nie ma słów pocieszenia. Trzymaj się [emoji9]

yuuds65g6asr4q49.png

zrz6ru1dqdg0h02r.png

tb73kqi1x9u60141.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry