- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
karolla89
Zaciekawiona BB
Bardzo mi przykro[emoji17] trzymaj sięNie kochana już nie ma nadzieji to samo jak w zeszłym roku więc już wiem jak to jest i jak to wygląda
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej dziewczyny wybaczcie ze nie nadrabiam ale chodzę jak zombie. Na szczęście dzisiaj ostatni dzień w pracy w tym tyg i do poniedziałku luz a dzisiaj mnie tak głowa boli ze szok :/
Jeśli chodzi o imiona u nas będzie Nina, Nela albo Emilka a jeśli chłopiec to Teo [emoji255][emoji175] chociaż ja na kropkę mówię Nina
Alkisha tak mi przykro [emoji22]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli chodzi o imiona u nas będzie Nina, Nela albo Emilka a jeśli chłopiec to Teo [emoji255][emoji175] chociaż ja na kropkę mówię Nina
Alkisha tak mi przykro [emoji22]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Dziewczyny,jakiego mam wqrwa... Miałam wizytę mieć o 8.30 i co ? O 7.59 telefon,że moja ginka ma nagły urlop i wraca dopiero w kwietniu, A lekarka na zastępstwo pojechała do dentysty i czy ja bym chciała inny termin. To mówię wkurzona,że 2 testy pozytywne mi wyszły i potrzebuję badania,no to mam przyjść jutro o 10.45. A już gotowa bylam do wyjścia!!!! Grrrr.
Alkihisa bardzo mi przykro.
hajmal
Fanka BB :)
Spark sa takie dni ze mniej boli, nie ma mdlosci, itd. To nie przesadza o tym ze jest zle. Jak poronilam w listopadzie to jeszcze tydzien po zabiegu bolaly mnie piersi, i bylo mi nie dobrze. Tak ze spokojnie idz do lekarza ni nie martw sie na zapas
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi, [emoji25]Tak więc zaczyna się kochane ciemna krew z skrzepami tak samo jak w zeszłym roku
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
mama_jagodki
Początkująca w BB
Co z tymi lekarzami? Co jeden to lepszy model [emoji35]Dziewczyny,jakiego mam wqrwa... Miałam wizytę mieć o 8.30 i co ? O 7.59 telefon,że moja ginka ma nagły urlop i wraca dopiero w kwietniu, A lekarka na zastępstwo pojechała do dentysty i czy ja bym chciała inny termin. To mówię wkurzona,że 2 testy pozytywne mi wyszły i potrzebuję badania,no to mam przyjść jutro o 10.45. A już gotowa bylam do wyjścia!!!! Grrrr.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Kornelcia05
Moderatorka
Alkihisa [emoji22] przykro mi, trzymaj się kochana [emoji17]
Hej dziewczyny ja też mam straszne sny drugą noc z rzędu śni mi się operacja, dzisiaj robili mi cc i brzucha nie zaszyli dziecko też zestawione bez opieki masakra [emoji44]
Mnie nadal mdli apetyt słaby ale jem i ciągle bym spała energia chyba mi spadła ze 100% na 20%.
Emenems co u Ciebie?
Miłego dnia
Hej dziewczyny ja też mam straszne sny drugą noc z rzędu śni mi się operacja, dzisiaj robili mi cc i brzucha nie zaszyli dziecko też zestawione bez opieki masakra [emoji44]
Mnie nadal mdli apetyt słaby ale jem i ciągle bym spała energia chyba mi spadła ze 100% na 20%.
Emenems co u Ciebie?
Miłego dnia
Merenka
Zaciekawiona BB
Mnie ciagle mdli. Choc zjadlam sniadanie i sie przyjelo [emoji12]
Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
dasia
Fanka BB :)
Tak więc zaczyna się kochane ciemna krew z skrzepami tak samo jak w zeszłym roku
Tak bardzo przykro [emoji22] nie ma słów pocieszenia. Trzymaj się [emoji9]Nie kochana już nie ma nadzieji to samo jak w zeszłym roku więc już wiem jak to jest i jak to wygląda
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.