reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej dziewczyny :) wybaczcie ze nie nadrabiam ale chodzę jak zombie. Na szczęście dzisiaj ostatni dzień w pracy w tym tyg i do poniedziałku luz :) a dzisiaj mnie tak głowa boli ze szok :/

Jeśli chodzi o imiona u nas będzie Nina, Nela albo Emilka a jeśli chłopiec to Teo [emoji255][emoji175] chociaż ja na kropkę mówię Nina

Alkisha tak mi przykro [emoji22]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Dziewczyny,jakiego mam wqrwa...:wściekła/y: Miałam wizytę mieć o 8.30 i co ? O 7.59 telefon,że moja ginka ma nagły urlop i wraca dopiero w kwietniu,:szok: A lekarka na zastępstwo pojechała do dentysty i czy ja bym chciała inny termin. To mówię wkurzona,że 2 testy pozytywne mi wyszły i potrzebuję badania,no to mam przyjść jutro o 10.45. A już gotowa bylam do wyjścia!!!! Grrrr.
Alkihisa bardzo mi przykro.:(

Spark sa takie dni ze mniej boli, nie ma mdlosci, itd. To nie przesadza o tym ze jest zle. Jak poronilam w listopadzie to jeszcze tydzien po zabiegu bolaly mnie piersi, i bylo mi nie dobrze. Tak ze spokojnie idz do lekarza ni nie martw sie na zapas

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny,jakiego mam wqrwa...:wściekła/y: Miałam wizytę mieć o 8.30 i co ? O 7.59 telefon,że moja ginka ma nagły urlop i wraca dopiero w kwietniu,:szok: A lekarka na zastępstwo pojechała do dentysty i czy ja bym chciała inny termin. To mówię wkurzona,że 2 testy pozytywne mi wyszły i potrzebuję badania,no to mam przyjść jutro o 10.45. A już gotowa bylam do wyjścia!!!! Grrrr.
Alkihisa bardzo mi przykro.:(
Co z tymi lekarzami? Co jeden to lepszy model [emoji35]

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Alkihisa [emoji22] przykro mi, trzymaj się kochana [emoji17]

Hej dziewczyny ja też mam straszne sny drugą noc z rzędu śni mi się operacja, dzisiaj robili mi cc i brzucha nie zaszyli dziecko też zestawione bez opieki masakra [emoji44]

Mnie nadal mdli apetyt słaby ale jem i ciągle bym spała energia chyba mi spadła ze 100% na 20%.

Emenems co u Ciebie?

Miłego dnia

reklama
Tak więc zaczyna się kochane ciemna krew z skrzepami :( tak samo jak w zeszłym roku

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Nie kochana już nie ma nadzieji to samo jak w zeszłym roku więc już wiem jak to jest :( i jak to wygląda

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Tak bardzo przykro [emoji22] nie ma słów pocieszenia. Trzymaj się [emoji9]

yuuds65g6asr4q49.png

zrz6ru1dqdg0h02r.png

tb73kqi1x9u60141.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry