reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Nie kochana już nie ma nadzieji to samo jak w zeszłym roku więc już wiem jak to jest :( i jak to wygląda

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem że Ci teraz ciężko... Ale bądź silna... Trzymaj się Kochana [emoji22][emoji8][emoji173]

hchy3e3klmq5cy16.png

miałam , że dostałam krwawienia i po dzidziolku .... ale z małą też mi się okropne rzeczy śniły..
Miałam to samo... jak nie erotyczne (lekarz kazał jak najrzadziej się przytulać, to pewnie dlatego), to właśnie, że tracę dzidzie :(

Ilona1110 u mnie pierwsze objawy ciąży to powiększone piersi ,wrażliwe sutki i mdłości. ..czasami z większym nasileniem ale do wytrzymania. Natomiast od 2 dni nie mam żadnych objawów :(nie czuje ze jestem w ciąży,nie ukrywam ze bardzo mnie to martwi,jest to początek 8 tygodnia..

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam to samo, od 3 dni NIC, nawet sutki mnie nie bolą :/ dzisiaj 7tydz3dz, masakra. Dobrze, że dzisiaj wizyta to zobaczę, czy aby na pewno nic złego się tam nie dzieje :(

reklama
Ja dostałam Premovit na mdłości jutro wykupię i zobaczymy czy będzie lepiej. Mdłości chyba gorsze niż wymioty, tak bym sobie pawia puściła i na jakiś czas spokój [emoji6] a tak piersi wrażliwe i ta ciągła senność...

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Też czasem tak myśle, że lepiej 'wyrzucić' to z siebie i mieć spokój. Ale wszystko jeszcze przed nami. Ponoć takie prawdziwe mdłości zaczynają się w 8tc ;) miałam tak w poprzednich ciążach. Fakt, bez wymiotów ale te przed 8tc były dość łagodne. Potem to cukierki mientowe ssałam na załagodzenie hehe

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry