reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej dziewczyny
Ja po wizycie.
Wszystko dobrze[emoji1]
Nie mam zdjęcia niestety. Dr mówił że nie na czym się martwić. Pęcherzyk ładny i właściwy rozmiar jak na 5t5d. Kolejna wizyta za 2 tygodnie, i mnóstwo badań do zrobienia, także sporo kasy pójdzie.
Cieszę się bardzo ale będę spokojna dopiero jak zobaczę bijące serduszko[emoji173]️

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak samo, a do 6 marca jeszcze tak daleko... Ale dam radę:)

reklama
Cześć. Ja po wizycie. 6/7 tydzień. Widziałam fasolinkę ale serduszka jeszcze nie więc mam podejść do mojej lekarki do szpitala w przeszły poniedziałek to mi usg zrobi. Tak się bałam a ona była super miła. Cieszę się, że znowu prowadzi mi ciążę. A najfajniejsze jest to, że mówię jej "pani doktor przy mojej skończonej 40 ryzyko jest większe". A ona na to: " ty masz 40 lat? Nawet 35 bym ci nie dała :) "Kobieta wie jak poprawić humor :-)

Alicja bardzo ci dziękuję za tego posta,to było bardzo miłe. :)
wisna widzisz,a tak się bałaś ;) Super,że wszystko dobrze. Masz fajną ginkę.
Ja jak na szpilkach. Najchętniej bym już poszła spać,ale pranie kończy się robić i młody jeszcze nie śpi. Ale przynajmniej zleci do jutra, do tej 8:30. :D
Dam wam od razu znać po wizycie. Także za chwilkę już naprawdę mykam spać. Dobranoc kochane.
P.S. Wy też macie takie popieprzone sny ostatnio???:szok:

Alicja bardzo ci dziękuję za tego posta,to było bardzo miłe. :)
wisna widzisz,a tak się bałaś ;) Super,że wszystko dobrze. Masz fajną ginkę.
Ja jak na szpilkach. Najchętniej bym już poszła spać,ale pranie kończy się robić i młody jeszcze nie śpi. Ale przynajmniej zleci do jutra, do tej 8:30. :D
Dam wam od razu znać po wizycie. Także za chwilkę już naprawdę mykam spać. Dobranoc kochane.
P.S. Wy też macie takie popieprzone sny ostatnio???:szok:
miałam , że dostałam krwawienia i po dzidziolku .... ale z małą też mi się okropne rzeczy śniły..

reklama
Dziewczęta a jakie miewacie te pierwsze objawy ciąży? Ja o swojej dowiedziałam się w ostatni czwartek z usg, teraz jestem w 6 tyg. Wstępny termin porodu 19 październik. Ja już chodzę taka senna i dosyć często pobolewa mnie brzuch... Ogólnie to bardzo teraz się wsłuchuje w swoje ciało, bo na pierwszej wizycie byłam w takim szoku, że nie dopytałam o szczegóły czy np. takie bóle brzucha są normalne itp. parę razy czułam lekkie skurcze i tak się będę zastanawiać do następnej wizyty, gdyż to moja pierwsza ciąża i pierwsze takie przeżycia :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry