reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kasia moi rodzice mówią ze mój ojciec miał taki strzał ze aż przez gumkę mamę zapłodnił [emoji23] normalnie plemniki spider many

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czyli jak mam 5 dni po terminie @ 1927 to chyba dobrze rośnie Nie? Boże, obiecywałam sobie że nie będę tym razem tak we WSZYSTKO wnikać, że będzie na luzie Ale chyba nie potrafię inaczej [emoji23] To my chyba w miarę równo idziemy [emoji16] Oby ten czas do kolejnego usg szybciej mijał...

wszystko jest dobrze :yes: pamietaj ze każdej z nas różnie przyrasta,mamy różnie wartości, poziomy. Ważne ze byłas na usg, pęcherzyk jest :) za tydzień pójdziesz i zobaczysz nasionko, jak nic :) !

Dla mnie to sama przyjemność :) tylko czasami brak mi cierpliwosci

ja pracuje z cudzymi dziećmi i uwielbiam moją pracę :)

Ja po wizycie, zmieniam lekarza i ide za 2,5tyg na nastepna wizyte do kogos innego, byl niemily i chamski a za moje zwrocienie uwagi na zle wystawiona recepte przez co za luteine zaplacilam 110zl samiast 3zl glupio odpowiedzial ze jak potrebuje to zaplace a jak mi sie nie podoba to po co przychodze !! ?? !! ?? Bylam w szoku dobre parenascie minut! Lekarz z polecienia... ha.ha.ha :D

Zlecil mi w kazdym razie badania wiec mam za free dla mojego prywatnego gina i musze z luxmedu znalezc kogos innego do wystawiania skierowan xD
Fasolka ok, 2.2cm no i tp jak przypuszczalam.raczej na koniec wrzesnia;)

ale gin, no to nieźle :no2::oo: a z tą luteiną, no szok! :angry: i co za durny tekst, że jak potrzebujesz to płacisz. Eh, co za ludzie :oo2:
koniec września? to nieźle :) Śmigaj na wrześniówki :p
...............................................................................................................................................................................
za pierwszym razem chciałam już, teraz szybko urodzić :rofl:
a teraz mi się jakoś kompletnie nie śpieszy, już sam fakt ze to będzie JUŻ październik mnie przeraza, śmiało mogłabym się przesunąć na listopad :p

Alicja z Krainy czarów a z jakimi dziećmi pracujesz ? :) ja z 2 bliźniaków 2,5 roku (chłopiec i dziewczynka) i jeden miesięczny chlopczyj

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wrzesniowki juz dawno na watku zamknietym... co mnie dziwi bo w 2014 na zamkniety przenioslysmy sie po porodach ;).do konca jescze ktos dolaczal.

Podniosl mi cisnienie ale no nie wiem moze ma takie ego wysokie ze mysli ze i tak przyjde xD

wszystko jest dobrze :yes: pamietaj ze każdej z nas różnie przyrasta,mamy różnie wartości, poziomy. Ważne ze byłas na usg, pęcherzyk jest :) za tydzień pójdziesz i zobaczysz nasionko, jak nic :) !

ja pracuje z cudzymi dziećmi i uwielbiam moją pracę :)

ale gin, no to nieźle :no2::oo: a z tą luteiną, no szok! :angry: i co za durny tekst, że jak potrzebujesz to płacisz. Eh, co za ludzie :oo2:
koniec września? to nieźle :) Śmigaj na wrześniówki :p
...............................................................................................................................................................................
za pierwszym razem chciałam już, teraz szybko urodzić :rofl:
a teraz mi się jakoś kompletnie nie śpieszy, już sam fakt ze to będzie JUŻ październik mnie przeraza, śmiało mogłabym się przesunąć na listopad :p

A u mnie właśnie odwrotnie..Bardzo bym chciała już październik,generalnie nie lubię bycia w ciąży. Sam ten stan jest dla mnie irytujący i ja wiem,że każda z nas to inaczej odbiera i pewnie dla większości z was to cudowny stan,ale ja...no po prostu nie lubię być w ciąży.:sorry: Za to jak już się dzidziuś urodzi,to inna rozmowa.:-) :):-) :) Chociaż poród matka natura wymyśliła kompletnie do dupy...

takich trzeba zmieniać od razu - du...k, a z polecenia to tak sie zazwyczaj kończy większa olewka niż jak sie idzie zwyczajnie.

Tak, też byłam kiedyś u takiego lekarza z polecenia i było dokładnie tak jak piszesz - kompletna olewka,równie dobrze mogłam mówić do żywopłotu pod własnym blokiem.:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
karolla89 piszesz o ciąży w UK...widzisz,każdy kraj ma swoje własne "fanaberie" dotyczące opieki nad ciężarnymi,porodów itp. Natomiast to mierzenie brzucha jest dla mnie co najmniej dziwne...Nie no,fajnie,że mierzą,że sprawdzają..ale co to ma mieć na celu? Może ja jakaś tępa jestem,ale kompletnie nie rozumiem celowości tego typu czynności. Ja w obydwu ciążach miałam małe brzuszki, nie dlatego,że z dzieckiem coś było nie tak,tylko dlatego,że taką mam budowę,a i też niewiele przytyłam.
Ale może rzeczywiście jest jakieś sensowne wytłumaczenie, żeby nie było,że się czepiam.:D
Mam dzisiaj jakiś dziwny dzień,z góry was przepraszam...

Dziewczyny,poważnie przepraszam,jeśli moje dzisiejsze posty są jakieś...bo ja wiem...agresywne albo dziwne...Mam kompletnie powalony dzień,hormony mi szaleją,pewnie dlatego. Może to też stres przed jutrzejszą wizytą,czy aby na pewno będzie coś widać, czy te testy się nie myliły i tak dalej...:(

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry