reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kasiu wazne zeby ten przyrost byl. Z Bum robiliśmy bete mniej wiecej w tym samym czasie ok 5 tygodnia to byla nie cale 900, a za dwa dni powinna byc 1800 za 4 dni juz 3600. Tylko mi wychodzi ciaza mlodsza o tydzien i Bum chyba tez. Zwracam na to uwage bo mialysmy podobnie @. Nie stresuj sie, wiem ze ciezko sie czeka. Jak poszlam i zobaczylam pusty pecherzyk w 5 tygodniu to wmowilam sobie ze nic z tego. Wylam, powiedzialam mezowi on tez wyl. I dopiero jak padlam i odespalam troche to mu mowie co doktor mowil. Dotarlo wtedy do mnie ze uzyl tych samych slow i zdan co inny lekarz przy moim poprzednim poronieniu i jak sie zablokowalam to na dobre. Tak sie stresuje ze teraz na wizyty jexdzi ze mna :)
Tak ze nie martw sie bedzie dobrze :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba najlepiej byłoby dowiedzieć się o ciąży w 7-8 tygodniu- wtedy zdecydowanie mniej stresu by się przeżywało [emoji6]

hchy3e3klmq5cy16.png

reklama
Dziewczynki,ja uciekam powoli. Idę zaraz do kąpieli,a potem do spania, jestem dzisiaj kompletnie wyczerpana,a nawet nie wiem czym.:no:
Trzymajcie jutro za mnie kciuki - mam o 8:30 wizytę,więc rano pewnie nie będę miała kiedy napisać.
Buziaki. :laugh2:

My dziś kończyliśmy prawie pokój od małej , jeszcze tylko mebelki i zabawki i P musi lampę powiesić , ajjj mam dość .
Mam nadzieję , że po remoncie będę z Wami na bieżąco :)

Witam nowe mamusie , cieszę się z udanych wizyt !
Ja w czwartek na badania a w pon do lekarza , mam nadzieję , że już mi kartę ciąży założy :)

Hehe ja też obcymi dziećmi się zajmuję, i wczoraj miałam tak jak dzisiaj @roza_21 :p myślałam, że udusze młodą :D dzisiaj za to prrzekochany dzień z Nią :*
Jutro wizyta ale wieczoremm dopiero...

Hej dziewczyny
Ja po wizycie.
Wszystko dobrze[emoji1]
Nie mam zdjęcia niestety. Dr mówił że nie na czym się martwić. Pęcherzyk ładny i właściwy rozmiar jak na 5t5d. Kolejna wizyta za 2 tygodnie, i mnóstwo badań do zrobienia, także sporo kasy pójdzie.
Cieszę się bardzo ale będę spokojna dopiero jak zobaczę bijące serduszko[emoji173]️

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hehe ja też obcymi dziećmi się zajmuję, i wczoraj miałam tak jak dzisiaj @roza_21 :p myślałam, że udusze młodą :D dzisiaj za to prrzekochany dzień z Nią :*
Jutro wizyta ale wieczoremm dopiero...

Bo dzieci to małe uroczki [emoji5]

Już leżę w wannie z miska czipsów i książka :3 myślałam ze tego nigdy nie doczekam!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry