reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kasiu wazne zeby ten przyrost byl. Z Bum robiliśmy bete mniej wiecej w tym samym czasie ok 5 tygodnia to byla nie cale 900, a za dwa dni powinna byc 1800 za 4 dni juz 3600. Tylko mi wychodzi ciaza mlodsza o tydzien i Bum chyba tez. Zwracam na to uwage bo mialysmy podobnie @. Nie stresuj sie, wiem ze ciezko sie czeka. Jak poszlam i zobaczylam pusty pecherzyk w 5 tygodniu to wmowilam sobie ze nic z tego. Wylam, powiedzialam mezowi on tez wyl. I dopiero jak padlam i odespalam troche to mu mowie co doktor mowil. Dotarlo wtedy do mnie ze uzyl tych samych slow i zdan co inny lekarz przy moim poprzednim poronieniu i jak sie zablokowalam to na dobre. Tak sie stresuje ze teraz na wizyty jexdzi ze mna :)
Tak ze nie martw sie bedzie dobrze :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba najlepiej byłoby dowiedzieć się o ciąży w 7-8 tygodniu- wtedy zdecydowanie mniej stresu by się przeżywało [emoji6]

hchy3e3klmq5cy16.png

reklama
Dziewczynki,ja uciekam powoli. Idę zaraz do kąpieli,a potem do spania, jestem dzisiaj kompletnie wyczerpana,a nawet nie wiem czym.:no:
Trzymajcie jutro za mnie kciuki - mam o 8:30 wizytę,więc rano pewnie nie będę miała kiedy napisać.
Buziaki. :laugh2:

My dziś kończyliśmy prawie pokój od małej , jeszcze tylko mebelki i zabawki i P musi lampę powiesić , ajjj mam dość .
Mam nadzieję , że po remoncie będę z Wami na bieżąco :)

Witam nowe mamusie , cieszę się z udanych wizyt !
Ja w czwartek na badania a w pon do lekarza , mam nadzieję , że już mi kartę ciąży założy :)

Hehe ja też obcymi dziećmi się zajmuję, i wczoraj miałam tak jak dzisiaj @roza_21 :p myślałam, że udusze młodą :D dzisiaj za to prrzekochany dzień z Nią :*
Jutro wizyta ale wieczoremm dopiero...

Hej dziewczyny
Ja po wizycie.
Wszystko dobrze[emoji1]
Nie mam zdjęcia niestety. Dr mówił że nie na czym się martwić. Pęcherzyk ładny i właściwy rozmiar jak na 5t5d. Kolejna wizyta za 2 tygodnie, i mnóstwo badań do zrobienia, także sporo kasy pójdzie.
Cieszę się bardzo ale będę spokojna dopiero jak zobaczę bijące serduszko[emoji173]️

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hehe ja też obcymi dziećmi się zajmuję, i wczoraj miałam tak jak dzisiaj @roza_21 :p myślałam, że udusze młodą :D dzisiaj za to prrzekochany dzień z Nią :*
Jutro wizyta ale wieczoremm dopiero...

Bo dzieci to małe uroczki [emoji5]

Już leżę w wannie z miska czipsów i książka :3 myślałam ze tego nigdy nie doczekam!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry