reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja to sie troszkę martwie czy aby z dzidziolkiem ok [emoji19]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t3d [emoji235]
Na pewno ok. Gdzie bedzie mial lepiej niz w brzuszku u mamy [emoji4]Nie zamartwiaj się tylko korzystaj z chwili bo jutro znowu dolegliwosci mogą wrócić [emoji4]

reklama
Ja to sie troszkę martwie czy aby z dzidziolkiem ok [emoji19]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t3d [emoji235]
Na pewno w porządku. ;)
Boże,jak ja się środy nie mogę doczekać...Dłuży mi się strasznie. Ale przynajmniej wizyta o 8:30,to nie będę cały dzień jak na szpilkach. :D

mam taką nadzieję , że fasolek rośnie :)

ja mam wizytę 27go na 8 rano , więc szybko zleci mi ten tydzień :)

karotka no ja dlatego lubię wizyty na NFZ bo u mnie tak fajnie rano przyjmuje gin a prywatny wieczorami :p

Kornelcia na jakiś czas pomogło. Ogólnie złapało mnie nagle. Dzisiaj to w ogóle słabo mi. Nawet jak leżę to dziwnie się czuję.
XBUMx korzystaj bo tak jak mówią dziewczyny jutro może przyjść z podwójną siłą :-)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

No ja od kilku lat chodzę tu w Niemczech do takiej babeczki, ona jest Iranką z pochodzenia,ale chyba urodzona już w Niemczech. Bardzo dokładna,rzetelna,niczego nie bagatelizuje, wszystko dokładnie sprawdza i bada... Jestem z niej bardzo zadowolona.:blink:
Jedyny minus, to często długi czas oczekiwania...U niej zawsze jest mnóstwo pacjentek, pewnie częściowo dlatego,że sporo z nich to muzułmanki,a one do faceta gina nie mogą pójść.:oo:

Witam dziewczyny w te senną niedzielę. Samopoczucie dziś w miarę tylko spać mi się chce. Któraś z was chyba karmi jeszcze piersią, nie pamiętam jednak kto.

dqpranli5ka2p20x.png

dqpr3e5eeyd3tlax.png

Spalam dzis z synkiem 2.5 godz ale teraz jest gorzej niz bylo. Nie wiem jak dam rade jutro w pracy...

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Apropo tej sennosci o ktorej piszecie to mi sie od wczoraj cos poprzestawialo, dopiero w 7 tygodniu zaczelam byc senna przesypiam w nocy 8 godz i zaczelam ucinac sobie drzemke w ciagu dnia, oprocz tego zaczelam pic 1 kawe dziennie. Przed 7 tygodniem od kawy mnie odrzucalo, przesypialam ok 3- 4 godziny tylko i mialm bardzo czujny sen.

Witam dziewczyny w te senną niedzielę. Samopoczucie dziś w miarę tylko spać mi się chce. Któraś z was chyba karmi jeszcze piersią, nie pamiętam jednak kto.

dqpranli5ka2p20x.png

dqpr3e5eeyd3tlax.png
Hej ja jeszcze karmię ale planuje już pomału odstawiac tylko trochę się ociagam przez ta pogodę bo boje się za mała zaraz się rozchoruje a i tak od 2 dni ma katar.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry