reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
xBUMx tabelka świetna :) Myślę,że rzeczywiście obejdzie się bez terminów wizyt,bo to się co chwilę zmienia,a tak tutaj jest ładnie i przejrzyście. :)
My wróciliśmy z zakupów, znowu ponad 30 euro poszło,nawet nie wiem na co.:no:
Ale w planie jutro rosołek i makaron ze szpinakiem, ewentualnie mrożona pizza.:-D
Mam ochotę na kajzerki od kilku dni,tzn. ja je w ogóle od zawsze lubiłam,ale u nas są dostępne tylko w Lidlu i modliłam się,żeby jeszcze nie zdążyli wykupić.:-) :)
Nakarmiłam Alexa obiadem, młoda dalej na dworze... a ja mam spokój, zaraz P. idzie zagrać w piłkę z kolegami,więc żyć -nie umierać. :-D

reklama
Robiłaś sobie jakieś badania czy tylko testy ciążowe ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Do polskiej przychodni w Coventry. Mam godzinkę drogi wiec nie jest źle. U mnie w mieście niestety polskiej przychodni nie ma.
Robiłam tylko testy. Ja mam bardzo regularne cykle, praktycznie co do dnia. I po 4 dniach spóźnienia zrobiłam pierwszy test.[/QUOTE]

Ja też się nie mogę doczekać wizyty w środę,pewnie nie będzie widać serduszka,bo za wcześnie,ale ja się muszę naocznie upewnić,że jestem w ciąży,bo na te moje testy patrzę jak na ufo.:-D
Pogoda super,młoda od 2 godzin już na dworze.:)

Też tak miałam że nie mogłam uwierzyć patrzac na test [emoji13] dziewczyny z forum były oburzone że przecież jest kreska i dlaczego te moje watpliwości ale tak właśnie jest że nie można uwierzyć w to szczęście [emoji7]
A nawet pomimo że już widziałam na usg jeszcze to do mnie nie dociera [emoji13]

34bw3e3k1q9msgbb.png

campari dokładnie tak jest :laugh2:
Zresztą u mnie komiczna sytuacja: trzecia ciąża,a pierwszy raz w życiu miałam pozytywny test ciążowy,bo w pierwszej była beta,a w drugiej o ciąży dowiedziałam się już z USG w 12 tygodniu.:szok:
Weekend leniwie mija, jak tam u was? ;)

campari dokładnie tak jest :laugh2:
Zresztą u mnie komiczna sytuacja: trzecia ciąża,a pierwszy raz w życiu miałam pozytywny test ciążowy,bo w pierwszej była beta,a w drugiej o ciąży dowiedziałam się już z USG w 12 tygodniu.:szok:
Weekend leniwie mija, jak tam u was? ;)

A teraz który byłby to tydzień? [emoji7] gratuluję trójeczki [emoji38] też mi się tak marzy[emoji38]

34bw3e3k1q9msgbb.png

campari teoretycznie 5t1d ,ale to tylko na podstawie ostatniego okresu,a że cykle mam nieregularne, to w zasadzie nic nie wiem.:sorry2: Myślę,że wyjaśni się w środę po USG.
Ja o trójeczce też marzyłam od jakiegoś czasu,ale teraz napadły mnie obawy i lekkie przerażenie...że co ja w ogóle zrobiłam???:szok: Tzn. oczywiście cieszę się,ale...no właśnie.

Ja za to leze. Czy wy tez parcie w pecherzu czujecie jako lekki bol
Moi panowie maja nowe hobby od 2 tygodni graja regularnie w szachy

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się i ja w sobotnie popołudnie. Z rana zanim posprzątałam trochę, potem obiad. No a po obiedzie krótka drzemka. Dzisiaj na noc miałam siostrzenicę. I oczywiście noc zarwana bo w jej połowie młoda przyszła do nas spać a my z mężem już odwykliśmy od dzieci w łóżku nasz 10 latek czasami wieczorem tylko poleży z nami. No ale trzeba się wprawiać[emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

campari teoretycznie 5t1d ,ale to tylko na podstawie ostatniego okresu,a że cykle mam nieregularne, to w zasadzie nic nie wiem.:sorry2: Myślę,że wyjaśni się w środę po USG.
Ja o trójeczce też marzyłam od jakiegoś czasu,ale teraz napadły mnie obawy i lekkie przerażenie...że co ja w ogóle zrobiłam???:szok: Tzn. oczywiście cieszę się,ale...no właśnie.

Wiem jest strach czy się podała[emoji38] my bardzo czekaliśmy na odpowiedni moment z ciaża i kiedy się w końcu zdecydowaliśmy bardzo się cieszyłam A teraz kiedy już wiem że jest we mnie mała fasolka zaczęłam się bać[emoji13]

34bw3e3k1q9msgbb.png

reklama
Ha!! Ja dziś pobiłam samą siebie rano wspomniałam mężowi że zjadłabym bulkę z Nutellą... Mąż poszedł na spacer z psiakiem i po powrocie w ciągu chwili na stole miałam moją wymarzoną bułę. Nie jadłam tego chyba z pięć lat a tak mnie naszło... Cóż moj Maludek w brzuszku chyba lubi słodycze :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry