reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
xBUMx tabelka świetna :) Myślę,że rzeczywiście obejdzie się bez terminów wizyt,bo to się co chwilę zmienia,a tak tutaj jest ładnie i przejrzyście. :)
My wróciliśmy z zakupów, znowu ponad 30 euro poszło,nawet nie wiem na co.:no:
Ale w planie jutro rosołek i makaron ze szpinakiem, ewentualnie mrożona pizza.:-D
Mam ochotę na kajzerki od kilku dni,tzn. ja je w ogóle od zawsze lubiłam,ale u nas są dostępne tylko w Lidlu i modliłam się,żeby jeszcze nie zdążyli wykupić.:-) :)
Nakarmiłam Alexa obiadem, młoda dalej na dworze... a ja mam spokój, zaraz P. idzie zagrać w piłkę z kolegami,więc żyć -nie umierać. :-D

reklama
Robiłaś sobie jakieś badania czy tylko testy ciążowe ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Do polskiej przychodni w Coventry. Mam godzinkę drogi wiec nie jest źle. U mnie w mieście niestety polskiej przychodni nie ma.
Robiłam tylko testy. Ja mam bardzo regularne cykle, praktycznie co do dnia. I po 4 dniach spóźnienia zrobiłam pierwszy test.[/QUOTE]

Ja też się nie mogę doczekać wizyty w środę,pewnie nie będzie widać serduszka,bo za wcześnie,ale ja się muszę naocznie upewnić,że jestem w ciąży,bo na te moje testy patrzę jak na ufo.:-D
Pogoda super,młoda od 2 godzin już na dworze.:)

Też tak miałam że nie mogłam uwierzyć patrzac na test [emoji13] dziewczyny z forum były oburzone że przecież jest kreska i dlaczego te moje watpliwości ale tak właśnie jest że nie można uwierzyć w to szczęście [emoji7]
A nawet pomimo że już widziałam na usg jeszcze to do mnie nie dociera [emoji13]

34bw3e3k1q9msgbb.png

campari dokładnie tak jest :laugh2:
Zresztą u mnie komiczna sytuacja: trzecia ciąża,a pierwszy raz w życiu miałam pozytywny test ciążowy,bo w pierwszej była beta,a w drugiej o ciąży dowiedziałam się już z USG w 12 tygodniu.:szok:
Weekend leniwie mija, jak tam u was? ;)

campari dokładnie tak jest :laugh2:
Zresztą u mnie komiczna sytuacja: trzecia ciąża,a pierwszy raz w życiu miałam pozytywny test ciążowy,bo w pierwszej była beta,a w drugiej o ciąży dowiedziałam się już z USG w 12 tygodniu.:szok:
Weekend leniwie mija, jak tam u was? ;)

A teraz który byłby to tydzień? [emoji7] gratuluję trójeczki [emoji38] też mi się tak marzy[emoji38]

34bw3e3k1q9msgbb.png

campari teoretycznie 5t1d ,ale to tylko na podstawie ostatniego okresu,a że cykle mam nieregularne, to w zasadzie nic nie wiem.:sorry2: Myślę,że wyjaśni się w środę po USG.
Ja o trójeczce też marzyłam od jakiegoś czasu,ale teraz napadły mnie obawy i lekkie przerażenie...że co ja w ogóle zrobiłam???:szok: Tzn. oczywiście cieszę się,ale...no właśnie.

Ja za to leze. Czy wy tez parcie w pecherzu czujecie jako lekki bol
Moi panowie maja nowe hobby od 2 tygodni graja regularnie w szachy

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się i ja w sobotnie popołudnie. Z rana zanim posprzątałam trochę, potem obiad. No a po obiedzie krótka drzemka. Dzisiaj na noc miałam siostrzenicę. I oczywiście noc zarwana bo w jej połowie młoda przyszła do nas spać a my z mężem już odwykliśmy od dzieci w łóżku nasz 10 latek czasami wieczorem tylko poleży z nami. No ale trzeba się wprawiać[emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

campari teoretycznie 5t1d ,ale to tylko na podstawie ostatniego okresu,a że cykle mam nieregularne, to w zasadzie nic nie wiem.:sorry2: Myślę,że wyjaśni się w środę po USG.
Ja o trójeczce też marzyłam od jakiegoś czasu,ale teraz napadły mnie obawy i lekkie przerażenie...że co ja w ogóle zrobiłam???:szok: Tzn. oczywiście cieszę się,ale...no właśnie.

Wiem jest strach czy się podała[emoji38] my bardzo czekaliśmy na odpowiedni moment z ciaża i kiedy się w końcu zdecydowaliśmy bardzo się cieszyłam A teraz kiedy już wiem że jest we mnie mała fasolka zaczęłam się bać[emoji13]

34bw3e3k1q9msgbb.png

reklama
Ha!! Ja dziś pobiłam samą siebie rano wspomniałam mężowi że zjadłabym bulkę z Nutellą... Mąż poszedł na spacer z psiakiem i po powrocie w ciągu chwili na stole miałam moją wymarzoną bułę. Nie jadłam tego chyba z pięć lat a tak mnie naszło... Cóż moj Maludek w brzuszku chyba lubi słodycze :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry