olgape witaj
U mnie dopiero 5 tc,w zasadzie jutro zacznę 6 tc,ale objawów brak. Każda ciąża jest inna,także myślę,że wszystko powinno być w porządku. Bardzo współczuję poronienia i oczywiście trzymam kciuki,aby tym razem było wszystko ok do samego końca.
Ja się czuję taka senna,że szok...
Już o 17 dzisiaj na chwilę wzięłam tableta i mi się oczy zamykały. No cóż,nikt nie mówił,że będzie łatwo.
Jeśli lubicie takie programy,to mogę wam polecić np. na Youtube jest taka seria "Położne" po kilka odcinków, to jest program dokumentalny z brytyjskich szpitali i pokazuje pracę położnych,przy okazji też oczywiście sporo o pacjentkach,pokazane są porody itp. Niestety,po polsku jest tylko kilka odcinków 2 sezonu,ale jeśli znacie dobrze angielski,to 1 sezon jest też dostępny po angielsku.
Ja się niesamowicie wciągnęłam i już kilkakrotnie oglądałam wszystkie odcinki.
A może znacie jakieś inne tego typu programy dostępne online (niestety u mnie np. tvn player odpada,bo mieszkam w Niemczech,a to działa tylko w Polsce.
) ?
Na kolację będę jeść camemberta na gorąco. Uwielbiam,i do tego jeszcze maczam w tym chlebek albo bułeczkę.
Mój P. kupił aż 3 sztuki, śmiał się,że ze mną teraz nic nie wiadomo, czy np. nie wstanę o 2 w nocy z wilczym głodem i awanturą,że nie ma w lodówce tego,co chcę. Ale do humorów jeszcze chwilę trzeba poczekać,to dopiero koniec 5 tygodnia.