K
KKzMalenstwem
Gość
Hejka. Czy bóle podbrzusza które odczuwacie dotykają swoim zasięgiem również okolice kości ogonowej? Nie wiem czy To z leżenia,ale dzisiaj mnie tak rozgrzewa w ledzwiach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, ja już po usg.
Moja fasolka nie duża bo 2,5 mm ale było już widać bijące [emoji173]. Wg usg 5t6d termin się nie zmienił nadal 15 październik 2017. Jak się cieszę że wszystko ok. [emoji38]
Teraz tylko muszę powiedzieć mężowi o ciąży yyy...trzymajcie kciuki [emoji110][emoji110]
[emoji3]
Super że wszystko jest ok [emoji178] Teraz masz przymusowy urlop- i Dobrze, korzystaj z leniuchowania ile możesz bo za parę miesięcy będziemy błagać o chwilę odpoczynku [emoji23]Z usg wszystko prawidlowo, z badania ginekologicznego jest rowniez ok. Mam brac luteine dopochwowo tak jak wczoraj byla rozpisana, chodzi tylko do toalety, lezec, lezec, lezec i odpoczywac. Dostalam zastrzyki w tylek z nospy i jakiegos innego rozkurczowego leku. Zostajemy w szpitalu na kilka dni na leniuchowa kuracje
Podczas badania polozna zaczela mnie krytykowac ze za wczesnie mlode chodza teraz do lekarzy i na usg, ze kiedys to testow nie bylo, chodzilo sie po 3 miesiącu na pierwsza wizytę i wszystko bylo dobrze i tutaj odpowiedz lekarza: fakt, ze chodza za wczesnie ale kiedys nie bylo takich problemow z plodnoscia. Teraz pary staraja sie latami o dziecko to co sie dziwic tym kobietom, ze gdy test wychodzi pozytywny to od razu do lekarza biegna bo sie martwia...
Powiem szczerze, ze zaimponowal mi ta odpowiedzią...
Ps. 2 obok mnie jest sala noworodkow... Boziu, jaakie to malenstwa takie! Placza co chwilke tak cichutko... mamy z nimi chodza po korytarzu.. zycze nam dokładnie takiego samego obrotu spraw w pazdzierniku!
Ale fajnie [emoji7] Gratuluję! Rośnijcie zdrowo![emoji178]Hej, ja już po usg.
Moja fasolka nie duża bo 2,5 mm ale było już widać bijące [emoji173]. Wg usg 5t6d termin się nie zmienił nadal 15 październik 2017. Jak się cieszę że wszystko ok. [emoji38]
Teraz tylko muszę powiedzieć mężowi o ciąży yyy...trzymajcie kciuki [emoji110][emoji110]
Ps. Madagos dobrze ze jesteś pod dobrą opieką i ze wszystko z groszkiem ok, odpoczywaj i zbieraj sily.[emoji4]
Witam nowe mamy [emoji3]
Ojj [emoji17] Myślę że powinnaś się położyć i odpocząć, obserwuj czy nic niepokojącego się nie dzieje... Z drugiej strony jeśli masz się stresować to może lepiej podjechać na ip i sprawdzić...Masakra byłam u teściowej i się poślizgnełam na lodzie upadłam reke mnie boli masakra boje się że coś się stało brzuch mnie nie boli nie wiem czy nie jechać do szpitala na kontrole czy nic się nie stało boje się jeszcze do tego cukry mam wysokie
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Masakra byłam u teściowej i się poślizgnełam na lodzie upadłam reke mnie boli masakra boje się że coś się stało brzuch mnie nie boli nie wiem czy nie jechać do szpitala na kontrole czy nic się nie stało boje się jeszcze do tego cukry mam wysokie
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
O super [emoji3]Mój lekarz nie mierzył bicia serca, powiedział ze jeszcze za male.Kornelcia miałam dokładnie tak samo jak ty 5 tydz 6 dzien i 2,5 mm fasoleczka Niech zdrowo rośnie ! Z ciekawości zapytam jak serduszko ile uderzeń na minutę było u Ciebie ?
Bulbinka gdzie mieszkasz w uk? Pytam bo ja mieszkam w Edinburghu [emoji6]Ja tez chce do tabelki, 32 lata, UK, pierwsza ciąża, termin 14/10/2017(pewnie do poprawki)
Wizyta 22/02
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom