reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie Kochane :) i mi dziś wyjątkowo ciężko wytrzymać w pracy, rano ból głowy i mdłości (pierwszy raz :/) a teraz senność ...

madagos - 3maj się !!

reklama
Emenems dobrze że napisałaś teraz chociaż możesz być o to spokojna. Teraz tylko aby do usg :-)
Madagos musi być dobrze. Daj znać po usg.
Witam kolejne przyszłe mamy, fajnie że jest nas coraz więcej.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, zostawili mnie w szpitalu po tym nocnym krwawieniu, pobrali krew, mocz. Kaza czekac, nikt nic nie mowi. Brzucho boli taak dziwnie... ani jak na okres ani nie klucie. Byle z usg wyszlo wszystko okay...
Dobrze że chcą to sprawdzić dla pewności. Zobaczysz że wszystko będzie dobrze [emoji178][emoji110][emoji110]

hchy3e3klmq5cy16.png

madagos popieram dziewczyny,na pewno będzie dobrze :)
Ja tylko chciałam jeszcze wtrącić,że z tą chudością też nie jest wcale tak fajnie..Ludzie patrzą i komentują "Bożeeee,jaka ty chuda jesteeeeś...nic nie jesz czy jesteś chora?". I to jest irytujące,nie chce mi się każdemu z osobna tłumaczyć,że tak mam od zawsze,że noszę ubrania xs nie dlatego,bo jestem "niunia po fitnessie" ,tylko po prostu tak mam...:sorry2: Też mnie to wkurza,ale nic z tym nie zrobię.
Co do objawów...u mnie żadnych,oczywiście oprócz braku @. Ale w dwóch poprzednich ciążach też nic nie było; nie miałam mdłości ani zgagi, jedynie co,to tak od połowy ciąży czasem robiło mi się słabo i zawsze musiałam mieć przy sobie coś słodkiego,choćby nawet miętówkę,bo jak nie,to od razu mroczki przed oczami i takie przeboje..:no:

Dziś taki niekorzystny dzień chyba. Starszak u moich rodziców, wiec wreszcie miałam okazje się zdrzemnąć razem z młodym. Dziś rano straszne mdłości i wymioty, masakra.
Madagos dobrze, że zostawili Cię w szpitalu. Będą Cię miec na oku i wszystko dokladnie sprawdzą. Bedzie dobrze, nie martw się.

dqpranli5ka2p20x.png

dqpr3e5eeyd3tlax.png

Czesc. Mi tez dzis od rana słabo,niedobrze. Najlepiej tylko bym spala. W nast.tyg. idę pierwszy raz do lekarza (to bedzie 8tc).
Napiszcie mi jakie pierwsze badania zleca? Bo zastanawiam sie czy nie iść do niego już z gotowymi badaniami?

reklama
Czesc. Mi tez dzis od rana słabo,niedobrze. Najlepiej tylko bym spala. W nast.tyg. idę pierwszy raz do lekarza (to bedzie 8tc).
Napiszcie mi jakie pierwsze badania zleca? Bo zastanawiam sie czy nie iść do niego już z gotowymi badaniami?
Zleci komplet potrzebnych badań na pierwszej wizycie, także spokojnie :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry