reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mififi wyspij się [emoji9]

Ja jeszcze ogarniam mieszkanie zapewne o 1 znajdę sie w łóżku ...

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

reklama
Ja tez ide lulu. Jutro do pracy a potem na wizyte do domu nie wroce pewnie przed 20
Spokojnej nocy

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Co prawda podrażnień nie ale ale ciężko z wkładaniem:/

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

To chyba zalezy od osoby,w 1 ciazy bralam od 5tc do 34tc i obylo sie na szczescie bez podraznien

Gdzies czytalam ze aplikatora sie nie stosuje w ciazy, ale nie pamietam czy tu gdzies na forum

ja tez juz ide spac,bo nie wstane rano:(

Witam się i ja i gratuluję wszystkim 2 kresek. Termin na 03.10. Pierwszy test robiłam we wtorek, drugi w czwartek. W piątek byłam u gin, ale niestety nic nie widziała jeszcze oprócz czegoś w jajniku, oby to nie pozamaciczna. Ale po wyniku bety 655 pani doktor mówi, że raczej nie, że to może być jakaś cysta. Mam nadzieje, że tak jest. O drugie dziecko staram się 5 lat, przez ten okres miałam już dwa poronienia. Stąd teraz panikuje potrójnie:-)

igusiad witaj [emoji4]
Duża ta twoja betka [emoji5]
Będzie dobrze teraz [emoji5]
Kiedy mialas ostatnia @?

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...

1485756513-aaaaaa.jpeg

Moje testy, dzisiejszy na dole

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka

Hajmal piękne [emoji8]

Ja sie zbieram na bete , az mi niedobrze chyba ze stresu + brzuch boli..

...życie cudem jest...

xBUMx ostatnia miesiączka 27.12 myślisz, że za duża? Wiesz za duża świadczy właśnie o pozamacicznej. Idę zaraz spróbować wyciągnąć skierowanie na drugą betę bo mieszkam w Holandii i tu każde badanie tylko lekarz może zlecić

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się nieśmiało i gratulację wszystkim zafasolkowanym :) 2 kreseczki ujrzałam w pon, chociaż test robiłam z myślą negatywną. Beta w 9dpo wyszła <0.1, lekarz w piątek też nie dawał złudzeń, że się udało, ponieważ stwierdził, że mam zapalenie jajnika i nie ma szans na ciążę. Zrobiłam test wiedząc, że wyjdzie negatyw. Jakie było moje zaskoczenie, kiedy zobaczyłam 2 kreski :D Pobiegłam na betę: 22.7 :) Po 48h było 69.6, a po następnych już 249 :) Dziś jeszcze raz idę i zbadam progesteron. W sierpniu byłam w ciąży biochemicznej i teraz strasznie się boję.. Mimo, że jestem już mamą grudniową 2013 i wrześniową 2015 :) Mam 2 wspaniałe córeczki, ale marzy mi się jeszcze jedno baby ;) Wg OM termin na 4.10 :)

reklama
Hej,:) Witam nowe zafasolkowane mamy :) Ja dziś też byłam na becie, zrobiłam dodatkowo progesteron. Wyniki pewnie koło 15. Miłego dnia :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry