- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Bulbasek
Fanka BB :)
Ja miałam wtedy przepisane na te plemienia i teraz jak mi wyszedł pozytyw to zaczęłam brać. Mimo tego, że odpukac, nie mam plamien. Nie zaszkodzi mi na pewno a może tylko pomóc.Witaj Bulbasek, przykro mi, jak poronilam to juz nie wchodzilam na forum. Za bardzo bolalo. Ale taraz bedzie dobrze, jest nowy rok, bedzie to dobry rok i bedzie dobrze
Ja tej luteiny nie biore choc mam. Poczekam co doktor powie jutro.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Bulbasek
Ja od razu mialam pod język, więc nie mam porównania. Ale jestem zadowolona z tej formy
hajmal
Po poronieniu namowila mnie pani z testdna. Wyszla mi homozygota pai-1 i heterozygota mhtf 667ct (jakos tak) za to p/c antykardiolipidowe wyszly mi w pożądku.
Do pazdziernika to daleko. Nie chcesz byc pewna czy potrzebujesz tej heparyny? Ja wiem ze to kosztuje bo wszystkie badania robilam prywatnie.
Kto ci powiedzial ze masz brac heparyne? Bez badań?
Mialam konsultacje z pania genetyk a lekarz do ktorego poszlam juz ma z tym do czynienia o tyle latwiej.
Zastrzyki robi sie raz dziennie.
Przeczytalam wczoraj ze do specjalisty w ciazy mozna sie dostac bez kolejki dopytaj o to moze w przychodnii i u gina. Ja mam wizyte u hematologa w tarnowie na 11 kwietnia. Jutro zadzwonie i zapytam czy da sie przyspieszyc.
Do pazdziernika to daleko. Nie chcesz byc pewna czy potrzebujesz tej heparyny? Ja wiem ze to kosztuje bo wszystkie badania robilam prywatnie.
Kto ci powiedzial ze masz brac heparyne? Bez badań?
Mialam konsultacje z pania genetyk a lekarz do ktorego poszlam juz ma z tym do czynienia o tyle latwiej.
Zastrzyki robi sie raz dziennie.
Przeczytalam wczoraj ze do specjalisty w ciazy mozna sie dostac bez kolejki dopytaj o to moze w przychodnii i u gina. Ja mam wizyte u hematologa w tarnowie na 11 kwietnia. Jutro zadzwonie i zapytam czy da sie przyspieszyc.
hajmal
Ja mialam ostatnio dopochwowa i juz wiecej nie chce. Podraznienia az do krwi.
Co prawda podrażnień nie ale ale ciężko z wkładaniem:/Ja mialam ostatnio dopochwowa i juz wiecej nie chce. Podraznienia az do krwi.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
mififi pod język jest ochydna ja mam paczkę , ale lece po dupka jutro [emoji4]
alpine mnie sie az tak nie leje hehe , ale mam biały śluz [emoji38]
[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...
alpine mnie sie az tak nie leje hehe , ale mam biały śluz [emoji38]
[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...
hajmal
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.