reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Emenems ni to niezłe [emoji23] przynieś, podaj, jak księżniczka :D

Dziewczyny szok! Mam dzisiaj wizytę na 13.35 a mi się coś popierdzielilo ze na 14.55. Wyprulam z domu jak się zorientowałam, nawet się nie pomalowałam [emoji4] mam nadzieje ze mnie przyjmie....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czekamy na wiadomości :)

A ja pracuje po 12h na nockę i wątpię ze lekarz da mi zwolnienie.
przecież kobieta w ciąży nie moze pracować dłużej niż 8 godzin z przerwami i to rożnie na rożnych stanowiskach i do tego jeszcze nie może pracować w nocy - to jak ci nie da zwolnienia ?!?!?

Ja też szczerze wątpię że dostanę zwolnienie. Pewnie gdzieś tak od 20 tc dają

reklama
Heh w uk troche inaczej to wyglada niz w Polsce, u mnie normalnie dziewczyny pracują po 12h jak sa w ciąży i pracuje praktycznie do końca. Mogłabym jedynie przejść na dniówkę na okres ciąży ale ja jestem przyzwyczajona do nocy wiec raczej zostanę. Lekarz raczej nie da mi zwolnienia bo u nich ciąża to nie choroba. Jak dostanę zwolnienie to tylko przez ze jestem po operacji kręgosłupa i moge nie byc w stanie wstać z łóżka:)
Dam rade:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry