Z pierwsza się udało z dietą utrzymywać dobre wyniki tylko póżniej mi ją wykryli bo ok 25tyg ciąży.A teraz już od samego początku jestem pod kontrolą.Może da się to kontrolować dietą?
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z pierwsza się udało z dietą utrzymywać dobre wyniki tylko póżniej mi ją wykryli bo ok 25tyg ciąży.A teraz już od samego początku jestem pod kontrolą.Może da się to kontrolować dietą?
Czekamy na wiadomościEmenems ni to niezłe [emoji23] przynieś, podaj, jak księżniczka
Dziewczyny szok! Mam dzisiaj wizytę na 13.35 a mi się coś popierdzielilo ze na 14.55. Wyprulam z domu jak się zorientowałam, nawet się nie pomalowałam [emoji4] mam nadzieje ze mnie przyjmie....
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to chce wolnego potem wziąć tyle ile się da, a jak nie dadzą wychowaczego to rzucę pracę
A ja pracuje po 12h na nockę i wątpię ze lekarz da mi zwolnienie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
przecież kobieta w ciąży nie moze pracować dłużej niż 8 godzin z przerwami i to rożnie na rożnych stanowiskach i do tego jeszcze nie może pracować w nocy - to jak ci nie da zwolnienia ?!?!?A ja pracuje po 12h na nockę i wątpię ze lekarz da mi zwolnienie.
10 tc miało byćJa też szczerze wątpię że dostanę zwolnienie. Pewnie gdzieś tak od 20 tc dają