reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
to nie jest tak , że przy drugiej ciąży się nie waruje bo u mnie już 4 - 1 poród i też wariuje ale z umiarem :D

Alki masz tak wcześnie ze względu na cukrzyce ? ja z małą 3 razy podchodziłąm do glukozy i 3 razy mi się nie przyjeła ..

reklama
to nie jest tak , że przy drugiej ciąży się nie waruje bo u mnie już 4 - 1 poród i też wariuje ale z umiarem :D

Alki masz tak wcześnie ze względu na cukrzyce ? ja z małą 3 razy podchodziłąm do glukozy i 3 razy mi się nie przyjeła ..
Tak ze względu że miałam tą cukrzyce ciążową z pierwszą dlatego tak wcześnie bo normalnie jest od 22-25tyg się wykonuje to badanie jak się nie myle bo to z 4 lata temu było więc zapomniałam kiedy.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Tak ze względu że miałam tą cukrzyce ciążową z pierwszą dlatego tak wcześnie bo normalnie jest od 22-25tyg się wykonuje to badanie jak się nie myle bo to z 4 lata temu było więc zapomniałam kiedy.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
no jakoś właśnie tak się ją robi...
Dasz radę :*

Zaliczylam zgona, polozylam sie o 17:00 wstalam o 20:30. Dzwonili miedzy czasie z przychodni i teraz to sie boje ze moje wyniki sa zle ale nie mam jak zapytac :(
Z tym jedzeniem to na listeroze trzeba uwazac - oscypki, surowe mieso i wedzone ryby.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

W którym tygodniu idziecie na pierwsze usg? Ja mam umówione dopiero na 2 marca i to bedzie równo 8 tygodni.
Myślicie ze warto iść w 6 tygodniu? Bedzie juz cos widac?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Też się nad tym zastanawiam. Wg kalkulatorów ciąży dostępnych w internecie zaczęłam 6 tydzień, a idę za ginekologa za tydzień. Ale podobno w 6 już też coś widać

reklama
Witam nowe mamusie [emoji4]
Ale mi apetytu narobilyscie a ja od 18 do jutra do 10 nic nie moge jeść bo mam to usg jamy brzusznej [emoji53]
Moja dzisiejsza wizyta u gina poszła bardzo sprawnie, dostałam L4 i skierowanie na 12 badań w piątek mam przyjść na usg mam nadzieję ze już będzie widac serduszko to będzie 29 dni po owulacji . [emoji4]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry