reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
1487011966-aaaaaa.jpeg
Mocne krechy! Piękne! Zrób betę to będziesz wiedziała mniej więcej który to tydzień [emoji5]

hchy3e3klmq5cy16.png

reklama
ja tak samo, a jeśli chodzi o śledzie to jakoś nigdy nie miałam na nie takiej ochoty jak teraz, jeszcze mi teraz narobiłaś ochoty na łososia wędzonego, masakra. Zrobiłam się teraz taka głodna, że szoook. :)

No mnie w tej ciąży na słone i ostre strasznie bierze :D z młodą to pączki i lody mi tylko po głowie chodziły :D

Nie chce Cię martwić ale wyczytałam ze śledzi nie powinno się jeść w ciąży [emoji53]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wyczytałam że można :) "Śledzie to bardzo cenny składnik diety w czasie ciąży, ponieważ dostarczają dużo nienasyconych kwasów tłuszczowych omega-3, są bogatym źródłem pełnowartościowego i dobrze przyswajalnego białka oraz witamin A, D, E, B6, B12 i składników mineralnych (w tym żelazo, cynk i jod), a przy tym są mniej skażone rtęcią niż np. tuńczyk."

Pójdę w środę i dam znać:) jak będę znała to pomożecie mi ocenić który to mize być tydzień. A z kresek jestem bardzo dumna ♡ :)

Ja wyczytałam że można :) "Śledzie to bardzo cenny składnik diety w czasie ciąży, ponieważ dostarczają dużo nienasyconych kwasów tłuszczowych omega-3, są bogatym źródłem pełnowartościowego i dobrze przyswajalnego białka oraz witamin A, D, E, B6, B12 i składników mineralnych (w tym żelazo, cynk i jod), a przy tym są mniej skażone rtęcią niż np. tuńczyk."
Ryby są bardzo polecane w ciąży, kwasy omega3 dobrze wplywają na rozwój mózgu maluszka [emoji5]

hchy3e3klmq5cy16.png

jakby się tak czytało wszystko to człowiek by dopiero nic nie mógł jeść , nic pić itp.
nie jedz tego , nie pij tego , nie maluj włosów , nie rób paznokci kobieta w ciąży by wyglądała jak po wojnie :D
Ja to z młodą nawet co drugi dzień puszkę coli piłam bo miałam ochotę i małej nic nie ma :)

Baby ćpają , chleją i rodzą zdrowe dzieci .

jakby się tak czytało wszystko to człowiek by dopiero nic nie mógł jeść , nic pić itp.
nie jedz tego , nie pij tego , nie maluj włosów , nie rób paznokci kobieta w ciąży by wyglądała jak po wojnie :D
Ja to z młodą nawet co drugi dzień puszkę coli piłam bo miałam ochotę i małej nic nie ma :)

Też uważam że nie ma co dać się zwariować [emoji6]

hchy3e3klmq5cy16.png

Moja teściowa mi mówi, że trzeba jeść wszystko na co się tylko ma ochotę. :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry