KaSia86
Fanka BB :)
Mocne krechy! Piękne! Zrób betę to będziesz wiedziała mniej więcej który to tydzień [emoji5]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mocne krechy! Piękne! Zrób betę to będziesz wiedziała mniej więcej który to tydzień [emoji5]
ja tak samo, a jeśli chodzi o śledzie to jakoś nigdy nie miałam na nie takiej ochoty jak teraz, jeszcze mi teraz narobiłaś ochoty na łososia wędzonego, masakra. Zrobiłam się teraz taka głodna, że szoook.
Ja wyczytałam że można "Śledzie to bardzo cenny składnik diety w czasie ciąży, ponieważ dostarczają dużo nienasyconych kwasów tłuszczowych omega-3, są bogatym źródłem pełnowartościowego i dobrze przyswajalnego białka oraz witamin A, D, E, B6, B12 i składników mineralnych (w tym żelazo, cynk i jod), a przy tym są mniej skażone rtęcią niż np. tuńczyk."Nie chce Cię martwić ale wyczytałam ze śledzi nie powinno się jeść w ciąży [emoji53]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ja przed ciążą miałam ochotę ciągle na słodkie, a teraz w ciąży coś się pozmieniałoNo mnie w tej ciąży na słone i ostre strasznie bierze z młodą to pączki i lody mi tylko po głowie chodziły
Ryby są bardzo polecane w ciąży, kwasy omega3 dobrze wplywają na rozwój mózgu maluszka [emoji5]Ja wyczytałam że można "Śledzie to bardzo cenny składnik diety w czasie ciąży, ponieważ dostarczają dużo nienasyconych kwasów tłuszczowych omega-3, są bogatym źródłem pełnowartościowego i dobrze przyswajalnego białka oraz witamin A, D, E, B6, B12 i składników mineralnych (w tym żelazo, cynk i jod), a przy tym są mniej skażone rtęcią niż np. tuńczyk."
Też uważam że nie ma co dać się zwariować [emoji6]jakby się tak czytało wszystko to człowiek by dopiero nic nie mógł jeść , nic pić itp.
nie jedz tego , nie pij tego , nie maluj włosów , nie rób paznokci kobieta w ciąży by wyglądała jak po wojnie
Ja to z młodą nawet co drugi dzień puszkę coli piłam bo miałam ochotę i małej nic nie ma
Baby ćpają , chleją i rodzą zdrowe dzieci .
Moja teściowa mi mówi, że trzeba jeść wszystko na co się tylko ma ochotę.jakby się tak czytało wszystko to człowiek by dopiero nic nie mógł jeść , nic pić itp.
nie jedz tego , nie pij tego , nie maluj włosów , nie rób paznokci kobieta w ciąży by wyglądała jak po wojnie
Ja to z młodą nawet co drugi dzień puszkę coli piłam bo miałam ochotę i małej nic nie ma
Baby ćpają , chleją i rodzą zdrowe dzieci .
no to gratulacjePójdę w środę i dam znać jak będę znała to pomożecie mi ocenić który to mize być tydzień. A z kresek jestem bardzo dumna ♡