u mnie w 5t1d był pęcherzyk tylko 5mmU mnie dopiero 5t1d będzie więc na wiele nie liczę, ale może chociaż kropek się pokaże [emoji6]
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
KaSia86
Fanka BB :)
Czyli na zarodek jeszcze się nie nastawiać [emoji6] Po moim pustym pęcherzyku będę teraz jak na szpilkach czekała na fasolkę [emoji32]u mnie w 5t1d był pęcherzyk tylko 5mm
Beczulinda
Zanim zaczęliśmy starać się o dziecko miałam zawsze regularne, bite 28 dni i to co do godziny. Dwa cykle temu spóźnił się cztery dni i testy negatywne, ostatni cykl spóźnił sie 9 dni i test ledwie na +. No a teraz spóźnia się dziś 8 dzień i już dzień po dniu spodziewanej był pozytywny. Nie wiem co mam robić pracuje w markecie i trochę się boję że coś może zaszkodzić.Beczulinda a masz cykle regularne ? choć nawet przy regularnych może owu się przesunąć :/ ja też nie wiem dokładnie , który tc z pęcherzyka wychodziło 6.02 - 5t1d , no ale gin mówił , że to z dzidzi najlepiej tc obliczyć
Beczulinda
No właśnie początkowo planowałam iść do gin za tydzień we wtorek. Chyba będzie już ok, co?To za tydzień może być już serduszko [emoji178] Teraz już pewnie byś zarodek zobaczyła [emoji5]
Beczulinda idź na bete będziesz miała pewność
ja też miałam nieregularne ponad 40dni odkąd zaczełam się starać a tak to regularne były...
wydaje mi się , że jeszcze nic nie będzie - przy becie od 500 można dostrzec pęcherzyk .
Kasia no ja też jestem po oustym jaju i czekam bardzo niecierpliwie ale doszły mnie sluchy , że puste jajo p[ojawia się tylko raz , więc trzeba być dobrej myśli
ja też miałam nieregularne ponad 40dni odkąd zaczełam się starać a tak to regularne były...
wydaje mi się , że jeszcze nic nie będzie - przy becie od 500 można dostrzec pęcherzyk .
Kasia no ja też jestem po oustym jaju i czekam bardzo niecierpliwie ale doszły mnie sluchy , że puste jajo p[ojawia się tylko raz , więc trzeba być dobrej myśli
KaSia86
No pewnie, napewno już będzie można stwierdzić ciążę [emoji16] A może dla swojego spokoju wybierz się na betę i powtórz po 2 dniach? Ja dziś robiłam i teraz we środę zrobię [emoji6]No właśnie początkowo planowałam iść do gin za tydzień we wtorek. Chyba będzie już ok, co?
Beczulinda
Chyba pójdę w środę i w piątek i zobacze czy podwoiła się. I wtedy we wtorek pójdę do ginekologa i się wszystko wyjaśni mam nadzieję. Bardzo bym chcisla tego dziecka i strasznie się boję że znowu się nie zagnieździ
Beczulinda
I ile dzisiaj?No pewnie, napewno już będzie można stwierdzić ciążę [emoji16] A może dla swojego spokoju wybierz się na betę i powtórz po 2 dniach? Ja dziś robiłam i teraz we środę zrobię [emoji6]
paulinkamalinka
Matko dziewczyny jaką ja mam ochotę na śledzie solone, masakra, jutro jak tylko wstanę to pędzę do sklepu.
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.