reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Co do koloru moczu- bierzesz może witaminy? Sprawdź ile masz witaminy C w nich. To ona zabarwia mocz na bardzo intensywny żółty kolor i może to jest przyczyną u Ciebie. Po kilku dniach gdy organizm się nasyci to zaczyna nadmiar wydalac z moczem:)

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@paulinkamalinka Żółte zabarwienie, takie jaskrawe bardziej jest od witamin z grupy B. Ja przyjmuję B complex. Nie jest to nic niepokojącego ;)

Ostatnia edycja:
A miałaś jakieś wcześniej problemy w ciąży ze tak się denerwujesz ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie, nie miałam problemów. Ale to było dość dawno. A teraz jestem tak zestresowana że masakra. A jeszcze tyle przede mną (i przed Wami). Nadal mam lekkie mdłości, nie chce mi się jeść i najgorsze to ból głowy. Biore Apap ale to mało pomaga. Chciałabym mieć dobre nastawienie...

reklama
Witaj czym się tak denerwujesz?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj, Sama niewiem, chyba wiek. Że już niemam tyle siły i cierpliwości co kiedyś. Dzieci urodziłam w wieku 25 i 28. Wtedy byłam szczęśliwa. A teraz towarzyszy mi tylko smutek.szok. No i te badania...Jeszcze nie byłam u lekarza. chyba za tydzień pójdę, będzie to 8 tc. Napewno zrobię test nifty dla pewności.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry