reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja dopiero 23.02 dla mnie to jest najważniejsze usg. Bo ostatnie dwie ciążę traciłam ok 7 tyg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
igusiad no ja jestem ciekawa środy , który dokładnie mi tc wyliczy i tp , bo teraz to mam takie gdybanie , że 6 a z om wychodzi 7 :/
Ale będzie dobrze kochana ! :)

Alki mnie też tak cycki bolą nie dość , ze mam duże to jeszcze takie pełne się zrobiły :/

Moje piersi z i tak już dużych bardzo zrobiły się ogromne... zawsze kupowałam biustonosze w triumphie i niestety miałam największą produkowana u nich miseczke. Teraz piersi wypływają mi z biustonoszy i wczoraj po raz pierwszy w życiu miałam pod nimi odparzenia... nie chce kupować nic nowego zanim nie zobaczę serduszka. Ale ogromne są! I strasznie bolą, śpię w staniku sportowym...

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :) ale skrobiecie :D

Dzisiaj chodzą za mną okropnie mdłości wrr + poszłam na pocztę wchodzę do sklepu i co zakupiłam : śledzie w pomidorach , sałatkę śledziową i łososia wędzonegoo oo :D przyszłam do domu chce otworzyć a się nie da bo jednak mi znów źle ...

Na zółty intensywny mocz więcej wody i będzie spoko :)

W ogóle zauważyłam , że w nocy mój pęcherz domaga się siku , a tak to nigdy w nocy nie wstaje :)

Ma ktoś dziś wizytę ??? :D
Ja dziś też śledziki kupiłam i tuńczyka (łosoś był wczoraj) Ale apetyt zaspokoiły mi pierogi ze szpinakiem [emoji12][emoji23]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

XBUMx niestety nie. Ostatnie poronienie miałam tu w Holandii a tu sama badań nie mogę porobić. Gdyby nie daj Boże teraz sytuacja się powtórzyła to przy najbliższym urlopie zrobię je w Polsce. Trzymam za nas wszystkie tu kciuki. Ale pamiętam z kwietniówek że właśnie 7 i 8 tyg bardzo dużo dziewczyn straciło swoje kropeczki. I bardzo się boję tego okresu.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie piersi pierwszy raz nie bolą ale to pewnie dlatego ze jeszcze karmie i nie zachodzą tam żadne zmiany ale są pełniejsze bo tak to były już takie wyssane flaki he he
Madagos ja tez mam duże tak normalnie miseczka G a w ciąży i przy na nawale pokarmu to skacze nawet o 3 rozmiary [emoji6]

reklama
Dziewczyny, idę zaraz do lekarza rodzinnego, bo mamy małą aferę w pracy i jest taki stres i tak ciężko się pracuje, że juz nie daje rady. Wezmę na tydzień a potem 22 mam wizytę u ginekologa i już od niego wezme. Pracuje w galerii, dzisiaj się nanosilam tych manekinow, towar, meble ciągle przesuwamy i potem mnie brzuch boli. Ktoś brał L4 od rodzinnego kiedyś?

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry