reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Słuchajcie - o zgniezdzeniach zarodkow raczej zapomnijcie jal macie pozytywne testy ciazowe TO JUZ JEST PO zagnieżdżeniu - hcg sie wydziela po tym jak zarodek sie zagnieździ.

Brązowe plamienie moze byc od trgo ze troche sie złuszcza druga czesc macicy nie ta w ktorej jest zarodek i to nic nie oznacza ale przy kazdym plamienii nogi na krzyż i lezec

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Słuchajcie - o zgniezdzeniach zarodkow raczej zapomnijcie jal macie pozytywne testy ciazowe TO JUZ JEST PO zagnieżdżeniu - hcg sie wydziela po tym jak zarodek sie zagnieździ.

Brązowe plamienie moze byc od trgo ze troche sie złuszcza druga czesc macicy nie ta w ktorej jest zarodek i to nic nie oznacza ale przy kazdym plamienii nogi na krzyż i lezec

Myślisz że to nic poważnego? Wzięłam luteine i leżę

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

mififi04 ja osobiście myślę, że przezywasz to co ja wczoraj :) czyli to 'oczyszczanie', zluszczanie się, ale na Twoim miejscu dla świętego spokoju skonsultowałabym to

Dokaldnie roza - ja nie mam pojecia czemu ja miałam rano nikt nie wie przyczyn krwawien i plamien jest duzo, niedobór progesteronu to jeden z wielu najlepiej skonsultować z lekarzem - mi np od ciagłego noszenia corki mogło pęknąć jakies naczynko ale to domysły, dla mnie to cos nowego bo w pierwszej ciazy ani kropelki nie poleciało

Dokaldnie roza - ja nie mam pojecia czemu ja miałam rano nikt nie wie przyczyn krwawien i plamien jest duzo, niedobór progesteronu to jeden z wielu najlepiej skonsultować z lekarzem - mi np od ciagłego noszenia corki mogło pęknąć jakies naczynko ale to domysły, dla mnie to cos nowego bo w pierwszej ciazy ani kropelki nie poleciało

Mi gin jeszcze wczoraj powiedziała, że nawet 24h po stosunku potrafi polecieć krew i jest to normalne. Dzieje się tak podobno z tego względu, że kobieta jest delikatniejsza, bardziej ukrwiona i powstają mechaniczne uszkodzenia.

Mi gin jeszcze wczoraj powiedziała, że nawet 24h po stosunku potrafi polecieć krew i jest to normalne. Dzieje się tak podobno z tego względu, że kobieta jest delikatniejsza, bardziej ukrwiona i powstają mechaniczne uszkodzenia.

Tez np myslalm ze cos uszkodziłam jak kolejny raz aplikowałam Lutinusa i tak w kółko - nis mam pojecia ...

Dla mnie ciąża to jest jedna wielka niewiadoma. Miejmy nadzieję że wszystko będzie dobrze :)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry