reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
brązowe plamienia mogą być od krwiaczka, ja tak miałam w poprzedniej ciąży. dopóki nie ma żywej krwi to jest ok

reklama
He ja nie chce Was straszyć ale u mnie w donoszonych ciazach nie było żadnego plamienia nawet po seksie a w tej ciazy co straciłam to na dwa dni przed miałam delikatne brazowe plamienia ale każda z nas jest inna i tak jak emenems napisała najczęściej jest to spowodowane niedoborem progesteronu i podejrzewam ze tak było u mnie.
Wiem teraz na pewno że lepiej to skonsultować od razu a nie czekać że samo przejdzie bo może być za późno.
A lekarze od tego są by nam pomagać. [emoji5]

Ja to bym była ostrożna przy kazdym plamieniu czasami brązowe plamienie oznacza cos złego a czasami leje sie żywa krew i nic sie nie dzieje - zarodek silny przetrwa duzo - natura sobie selekcjonuje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Emenems, dokładnie, moja koleżanka krwawiła skrzepami, ja ją pocieszałam sama nie wierząc, że jest jakaś nadzieja, teraz ma rocznego synka, a krwawienie było z krwiaka. Ja miałam kilka brązowych plamień potem cisza a okazało się na usg, że dzidzia nie żyje od 2 tyg. Niestety nie ma złotego środka

Igusiad no wlasnie - to potwierdza ze kazdy przypadek jest inny, trzeba zawsze wierzyć w swojego kropka nie nakręcać sie i w razie plamien leżeć i czekac bo dopiero 8 gdzies tydzien to cos lontketnego na usg Widsc wczesniej to wróżenie z fusów i delikatne zbywanie lekarza bo co on ma zrobic ... Uspokoić najwyzej .

Czy sie denerwuje? Jezu, oczywiscie ze sie denerwuje a musze tyle czekac ale nic nie poradze, dzien za dniem jakos dotrwam do wizyty

Igusiad no wlasnie - to potwierdza ze kazdy przypadek jest inny, trzeba zawsze wierzyć w swojego kropka nie nakręcać sie i w razie plamien leżeć i czekac bo dopiero 8 gdzies tydzien to cos lontketnego na usg Widsc wczesniej to wróżenie z fusów i delikatne zbywanie lekarza bo co on ma zrobic ... Uspokoić najwyzej .

Czy sie denerwuje? Jezu, oczywiscie ze sie denerwuje a musze tyle czekac ale nic nie poradze, dzien za dniem jakos dotrwam do wizyty

Nawet prywatnie w Norwegii nie udzielą Ci pomocy, informacji?

Dziewczyny każda ciąża jest inna nawet u tej samej kobiety.Ja z pierwszą miałam dziwne plamienie bardziej podobne upławy do zapalenia.Ale bałam się bo to pierwsza ciąża pojechałam do szpitala lekarz mnie zostawił w nim bo powiedział że każde plamienie jest niebezpiecznie w tak wczesnym etapie ciąży to było 8tyg że może dojść do poronienia i lepiej zostać na obserwacji.U każdej może znaczyć co innego lepiej skonsultować każde plamienie z lekarzem.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Nawet prywatnie w Norwegii nie udzielą Ci pomocy, informacji?

Tu nie ma jak w Poslce ze prywatne gabinety ba kazdym rogu system opieki zdrowotnej inaczej jest skonstruowany - ale jakiej mi maja udzielić ? :) mam lezec i sie oszczędzać nic wiecej nie zrobie przeciez na usg nic nie wypatrzą teraz, najszybciej za dwa typgdnie to nie ma co, w poniedziałek zadzoenie do szpitala i sie na usg umowie za dwa trzy tygosnie i juz . W przyszłym tygpdniu z krwi u rodzinnego sprawdze przyrosty bety tez

reklama
A jaka pomoc ? Leki na podtrzymanie mam nic wiecej nie zrobią w razie czego - ja juz przeszłam poronienia to ja na prawde wiem ze nic nie zrobisz jak ciaza ma sie nie utrzymać

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry