Może to skutek zagnieżdżenia. Ważne że nie żywa krew.A ja mam lekkie brązowe uplawy a to koniec 5 tyg. Co to może znaczyć?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może to skutek zagnieżdżenia. Ważne że nie żywa krew.A ja mam lekkie brązowe uplawy a to koniec 5 tyg. Co to może znaczyć?
Witam, 6tc, mam 37lat, dwójka dzieci 12 i 9. I strasznie denerwuję się jak przejdę tą ciążę.Stres mnie przerasta.
Witam, 6tc, mam 37lat, dwójka dzieci 12 i 9. I strasznie denerwuję się jak przejdę tą ciążę.Stres mnie przerasta.
Ja też mam wzdęty oraz zaparcia :/ a tak to czyściutko nic się nie dzieje.Ja nic nie mam. Jedynie to wydaje mi się cały brzuch być bardziej wzdety niż normalnie, ale myślę że do tego musze się poprostu przyzwyczaić
Ja w poniedziałek zaczynam 7 tydzień ja bardzo dobrze nic mi nie dolega :*
Witaj czym się tak denerwujesz?Witam, 6tc, mam 37lat, dwójka dzieci 12 i 9. I strasznie denerwuję się jak przejdę tą ciążę.Stres mnie przerasta.
U mnie tydzień 8 z OM ale dokładnie dowiem się 20tego lutego. A czuję się dziwnie. Hormony robią swoje. Jeść mi się nie chcę. Wszystko smierdzi. Piersi bolą. Brzuch czasami tylko pobolewa. Ogólnie wyluzuje dopiero jak usłyszę serduszkoJa w poniedziałek zaczynam 7 tydzień ja bardzo dobrze nic mi nie dolega :*
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom