reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ale ja nie mam gdzie do leakrza - ciezko to wytłumaczyć ale w Norwegii go inaczej jest.
Jak zadzownie na pogotowie zeby isx do lekarza na duzurrze to jak powiem ze to 5-6 tydzien to nic nie zrobią .

Leki mam na podtrzymanie zwiększę dawkę i leze.

Tak czysta krew ale jednorazowo na wkładce i tyle. Mogło pęknąć naczynko od noszenia małej ... Roznie, zreszta wiecie ze lekarz nic wiecej nie zrobi jal da progesteron i kazd odpoczywać i czekac - niestety ciaza uczy pokory i ciepliwosci

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To odpoczywaj kochana.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@Emenems odpoczywaj, trzymamy kciuki.

Ja mimo tego, ze stronie od leków, raz w życiu w wieku 15 lat brałam antybiotyk, to teraz też przyjmuje luteine. Miałam ciążę biochemiczna, która straciłam 2 grudnia i nie wahalam się teraz. Biorę 3 x 1 podjezykowo. Lekarz mi powiedział, ze jak ciąża ma się utrzymać to czy z luteina czy bez się utrzyma, więc luteina nie może zaszkodzić.

Dzisiaj skończyłam pełny 6 i wkraczam w 7 tydzień. Aż nie mogę w to uwierzyć. Wizyta coraz bliżej za 3 dni. Powiem Wam, ze ja jestem bardzo szczupła i brzuszek powoli zmienia kształt. Czytalam; ze na tym etapie bardziej jest to spowodowane hormonami. :) Ale super uczucie :)

Bulbasek jestem identycznego zdania co do lekow tersz biore bo cykl sztuczny w poprzedniej ciazy tylko progesteron nigdy parscetsmolu ani apapu bo niby mozna sle nie do konca to leki z gupt B czyli testowane na zwierzętach nie testowane na ludziach ( ciężarnych) wiec nie biore - rsz jedna no spe w 7 miesiacu wzielam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Emenems odpoczywaj, trzymamy kciuki.

Ja mimo tego, ze stronie od leków, raz w życiu w wieku 15 lat brałam antybiotyk, to teraz też przyjmuje luteine. Miałam ciążę biochemiczna, która straciłam 2 grudnia i nie wahalam się teraz. Biorę 3 x 1 podjezykowo. Lekarz mi powiedział, ze jak ciąża ma się utrzymać to czy z luteina czy bez się utrzyma, więc luteina nie może zaszkodzić.

Dzisiaj skończyłam pełny 6 i wkraczam w 7 tydzień. Aż nie mogę w to uwierzyć. Wizyta coraz bliżej za 3 dni. Powiem Wam, ze ja jestem bardzo szczupła i brzuszek powoli zmienia kształt. Czytalam; ze na tym etapie bardziej jest to spowodowane hormonami. :) Ale super uczucie :)
Ja wczoraj usłyszałam od swojego M "zobacz brzuch tobie rośnie" więc jeśli facet to zauważył to coś musi w tym być :) też biorę luteine i nie mam z tym żadnych problemów.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Emenems trzymam kciuki! :) To w sumie dla mnie bardzo szokujące, że nawet z podejrzeniem poronienia nie można iść do lekarza :eek:

A mi się brzuszek nie zmienia i raczej się długo nie zmieni :) U mojej mamy i babci dopiero w 5 mcu coś było widoczne. A niby jestem szczupła i powinno mnie szybko wywalić...... No zobaczymy ;-) ;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry