- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
To odpoczywaj kochana.Ale ja nie mam gdzie do leakrza - ciezko to wytłumaczyć ale w Norwegii go inaczej jest.
Jak zadzownie na pogotowie zeby isx do lekarza na duzurrze to jak powiem ze to 5-6 tydzien to nic nie zrobią .
Leki mam na podtrzymanie zwiększę dawkę i leze.
Tak czysta krew ale jednorazowo na wkładce i tyle. Mogło pęknąć naczynko od noszenia małej ... Roznie, zreszta wiecie ze lekarz nic wiecej nie zrobi jal da progesteron i kazd odpoczywać i czekac - niestety ciaza uczy pokory i ciepliwosci
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Bulbasek
Fanka BB :)
@Emenems odpoczywaj, trzymamy kciuki.
Ja mimo tego, ze stronie od leków, raz w życiu w wieku 15 lat brałam antybiotyk, to teraz też przyjmuje luteine. Miałam ciążę biochemiczna, która straciłam 2 grudnia i nie wahalam się teraz. Biorę 3 x 1 podjezykowo. Lekarz mi powiedział, ze jak ciąża ma się utrzymać to czy z luteina czy bez się utrzyma, więc luteina nie może zaszkodzić.
Dzisiaj skończyłam pełny 6 i wkraczam w 7 tydzień. Aż nie mogę w to uwierzyć. Wizyta coraz bliżej za 3 dni. Powiem Wam, ze ja jestem bardzo szczupła i brzuszek powoli zmienia kształt. Czytalam; ze na tym etapie bardziej jest to spowodowane hormonami. Ale super uczucie
Ja mimo tego, ze stronie od leków, raz w życiu w wieku 15 lat brałam antybiotyk, to teraz też przyjmuje luteine. Miałam ciążę biochemiczna, która straciłam 2 grudnia i nie wahalam się teraz. Biorę 3 x 1 podjezykowo. Lekarz mi powiedział, ze jak ciąża ma się utrzymać to czy z luteina czy bez się utrzyma, więc luteina nie może zaszkodzić.
Dzisiaj skończyłam pełny 6 i wkraczam w 7 tydzień. Aż nie mogę w to uwierzyć. Wizyta coraz bliżej za 3 dni. Powiem Wam, ze ja jestem bardzo szczupła i brzuszek powoli zmienia kształt. Czytalam; ze na tym etapie bardziej jest to spowodowane hormonami. Ale super uczucie
Bulbasek jestem identycznego zdania co do lekow tersz biore bo cykl sztuczny w poprzedniej ciazy tylko progesteron nigdy parscetsmolu ani apapu bo niby mozna sle nie do konca to leki z gupt B czyli testowane na zwierzętach nie testowane na ludziach ( ciężarnych) wiec nie biore - rsz jedna no spe w 7 miesiacu wzielam.
Ja wczoraj usłyszałam od swojego M "zobacz brzuch tobie rośnie" więc jeśli facet to zauważył to coś musi w tym być też biorę luteine i nie mam z tym żadnych problemów.@Emenems odpoczywaj, trzymamy kciuki.
Bulbasek
Fanka BB :)
Mój też zauważył oby tylko wszystko było dobrze już do pazdziernika KochaneJa wczoraj usłyszałam od swojego M "zobacz brzuch tobie rośnie" więc jeśli facet to zauważył to coś musi w tym być też biorę luteine i nie mam z tym żadnych problemów.
Bulbasek ja też mam taką nadzieję że już wszystko będzie dobrze.
Emenems trzymam kciuki! To w sumie dla mnie bardzo szokujące, że nawet z podejrzeniem poronienia nie można iść do lekarza
A mi się brzuszek nie zmienia i raczej się długo nie zmieni U mojej mamy i babci dopiero w 5 mcu coś było widoczne. A niby jestem szczupła i powinno mnie szybko wywalić...... No zobaczymy
A mi się brzuszek nie zmienia i raczej się długo nie zmieni U mojej mamy i babci dopiero w 5 mcu coś było widoczne. A niby jestem szczupła i powinno mnie szybko wywalić...... No zobaczymy
Roza bo na rym etapie na prawde nic nie da sie wiecej zrobic jak kazać lezec i brac leki na podtrzymanie
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.