reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A propo luteiny brałam w poprzedniej ciazy dopochwowo i mój lekarz powiedział ze jak już zaczęłam brać to muszę do ok. 30 tc bo organizm sie przyzwyczaja i sam zmniejsza produkcję bo dostaje z zewnątrz. Wg mnie lekarze przed przepisaniem powinnki zbadać wysokość hormonów a nie dawać w ciemno na podtrzymanie.

No na prwno trzeba kontrolowac poziom własnego progesteronu i odstawiać stopniowo ja mam cykl sztuczny od poczatku

Kochana tu tak nie ma jak s poslce moj lekarz jest klinice 300 km stad a u nad nid podtrzymuje sie ciaz do 12 tygodnia ja akurat leki mam ale normalnie to ew by cu obradowali i tyle

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Emenems a kiedy masz pierwszą wizytę?
No u nas to chociaż pocieszające jest to że mamy ta opiekę od początku i z tego co wiem to lepsza opiekę mają w Pl wczesniaki bo we wcześniejszych tygodniach ciazy są ratowane niż w pozostałych krajach Europy. [emoji4] A wszyscy tak narzekają na naszą służbę zdrowia...
Moze za duzo malutkiej wczoraj sie nadzwigalas i dlatego to krwawienie...
Trzymaj się i odpoczywaj [emoji5]

Hej dziewczyny! :blink: Co tam u Was? Dojdą dzisiaj do nas nowe mamusie? :wink:
Ja się obudziłam z grypą, zapaleniem ucha i gorączką :baffled: Mieliśmy iść dzisiaj na imprezę, a tu dupa. Muszę zostać w łóżku się grzać. Podobno najniebezpieczniejsza jest grypa w pierwszej fazie ciąży.....

An lykaj luteine i idz do innego lekarza.
Roza ja ufalam lekarzowi i stracilam dwoje dzieci. Dziewczyny na forum maja ogromna wiedzę.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

:errr::no: Szokujące!! Mieszkasz w Polsce?

Praktycznie Ci sami. Ja byłam teraz u innego, ale też są o nim średnie opinie.

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

O kurcze, daj spkój :oo: Mieszkasz w małym mieście? Inna klinika nie załatwiłaby sprawy?

ANscarlet luteina na podtrzymanie ciąży i jeśli są krwawienia to też.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

A propo luteiny brałam w poprzedniej ciazy dopochwowo i mój lekarz powiedział ze jak już zaczęłam brać to muszę do ok. 30 tc bo organizm sie przyzwyczaja i sam zmniejsza produkcję bo dostaje z zewnątrz. Wg mnie lekarze przed przepisaniem powinnki zbadać wysokość hormonów a nie dawać w ciemno na podtrzymanie.
No właśnie takie to dla mnie dziwne, tym bardziej, że z objawów ewentualnego poronienia nie mam nic

No na prwno trzeba kontrolowac poziom własnego progesteronu i odstawiać stopniowo ja mam cykl sztuczny od poczatku

Kochana tu tak nie ma jak s poslce moj lekarz jest klinice 300 km stad a u nad nid podtrzymuje sie ciaz do 12 tygodnia ja akurat leki mam ale normalnie to ew by cu obradowali i tyle

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No i chyba to jest nawet rozsadniejsze moim zdaniem

Ja się obudziłam z grypą, zapaleniem ucha i gorączką :baffled: Mieliśmy iść dzisiaj na imprezę, a tu dupa. Muszę zostać w łóżku się grzać. Podobno najniebezpieczniejsza jest grypa w pierwszej fazie ciąży.....

O kurcze, daj spkój :oo: Mieszkasz w małym mieście? Inna klinika nie załatwiłaby sprawy?
Najbliżej Wrocław 90km ode mnie. Koleżanka tak jeździła cała ciążę, ale do porodu jechać to już ciężko i drugie już rodziła u nas.

reklama

Właśnie a propos grypy to ja miałam jakiś tydzień czy dwa niecałe po zaplodnieniu i mama mi mówiła, ze bardzo niebezpieczne są wirusy na tak wczesnym etapie. Ty już spokojnie.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry