reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Anscarlet to rzeczywiście trochę patowa sytuacja :confused: Moja koleżanka mieszka w Starachowicach i najbliższy szpital jest ok 50 km. Szpital nie zachwyca swoją jakością a pielęgniarki są tak bezczelne, że jak słuchałam jej opowieści to miałam ochote pojechać i przywalić im w mordę. :wściekła/y: No właśnie ja słyszałam że do 16 tc mogą wystąpić wady wrodzone lub schizofrenia właśnie przez grypę

Dziewczyny podglądałam wczoraj wrześniowe mamy i tam babki w 8tc mają już takie brzuchy że dajcie spokój :-D ciekawe jak będzie u nas.

reklama
Hej :) Chwilę Mnie nie było u was: ) mam taki mały problem w środę byłam u gin i potwierdził ciaze a teraz dostałam plemienia w kolorze brązu, co to może znaczyć? :) 5 tydz ciazy.

Hej :) Chwilę Mnie nie było u was: ) mam taki mały problem w środę byłam u gin i potwierdził ciaze a teraz dostałam plemienia w kolorze brązu, co to może znaczyć? :) 5 tydz ciazy.

Hej :) właśnie z tym wczoraj byłam na sorze. Gin mi powiedział, że tam się wszystko musi oczyścic i to normalne. Ale może żebyś była spokojniejsza idz do swojego lekarza. Ja dostałam luteine na te plamienia 2x dziennie po 1 tabletce.

Hej :) właśnie z tym wczoraj byłam na sorze. Gin mi powiedział, że tam się wszystko musi oczyścic i to normalne. Ale może żebyś była spokojniejsza idz do swojego lekarza. Ja dostałam luteine na te plamienia 2x dziennie po 1 tabletce.

Ja też biorę luteine od kilku dni, bo staraliśmy się prawie 3 lata i lekarz nie chciał ryzykować... jaa też nie, czuję się spokojniej :) ale to indywidualne podejście :)

ANscarleT skąd ty możesz wiedzieć czy puste jajo? To że ma zdjęciu nic nie widać nic nie znaczy zarodek musi mieć czas aby rosnąć. A stres w tym nie pomoże. Bierz luteine nie zaszkodzi może akurat pomoże.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja rano miałam krew na wkładce :/
Siedze na kanapie sie nie ruszam leki na podtrzymanie biore od poczatku - zobaczymy

U nas nie ma ze sor IP czy cos na tsk etapie nikt mi mie pomoze - bede brac progesteron i lezec dobrze ze weekend maz zajmie sęk cora

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O boże czysta krew? Nie czekaj idź do lekarza

reklama
O boże czysta krew? Nie czekaj idź do lekarza

Ale ja nie mam gdzie do leakrza - ciezko to wytłumaczyć ale w Norwegii go inaczej jest.
Jak zadzownie na pogotowie zeby isx do lekarza na duzurrze to jak powiem ze to 5-6 tydzien to nic nie zrobią .

Leki mam na podtrzymanie zwiększę dawkę i leze.

Tak czysta krew ale jednorazowo na wkładce i tyle. Mogło pęknąć naczynko od noszenia małej ... Roznie, zreszta wiecie ze lekarz nic wiecej nie zrobi jal da progesteron i kazd odpoczywać i czekac - niestety ciaza uczy pokory i ciepliwosci

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry