reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Anscarlet to rzeczywiście trochę patowa sytuacja :confused: Moja koleżanka mieszka w Starachowicach i najbliższy szpital jest ok 50 km. Szpital nie zachwyca swoją jakością a pielęgniarki są tak bezczelne, że jak słuchałam jej opowieści to miałam ochote pojechać i przywalić im w mordę. :wściekła/y: No właśnie ja słyszałam że do 16 tc mogą wystąpić wady wrodzone lub schizofrenia właśnie przez grypę

Dziewczyny podglądałam wczoraj wrześniowe mamy i tam babki w 8tc mają już takie brzuchy że dajcie spokój :-D ciekawe jak będzie u nas.

reklama
Hej :) Chwilę Mnie nie było u was: ) mam taki mały problem w środę byłam u gin i potwierdził ciaze a teraz dostałam plemienia w kolorze brązu, co to może znaczyć? :) 5 tydz ciazy.

Hej :) Chwilę Mnie nie było u was: ) mam taki mały problem w środę byłam u gin i potwierdził ciaze a teraz dostałam plemienia w kolorze brązu, co to może znaczyć? :) 5 tydz ciazy.

Hej :) właśnie z tym wczoraj byłam na sorze. Gin mi powiedział, że tam się wszystko musi oczyścic i to normalne. Ale może żebyś była spokojniejsza idz do swojego lekarza. Ja dostałam luteine na te plamienia 2x dziennie po 1 tabletce.

Hej :) właśnie z tym wczoraj byłam na sorze. Gin mi powiedział, że tam się wszystko musi oczyścic i to normalne. Ale może żebyś była spokojniejsza idz do swojego lekarza. Ja dostałam luteine na te plamienia 2x dziennie po 1 tabletce.

Ja też biorę luteine od kilku dni, bo staraliśmy się prawie 3 lata i lekarz nie chciał ryzykować... jaa też nie, czuję się spokojniej :) ale to indywidualne podejście :)

ANscarleT skąd ty możesz wiedzieć czy puste jajo? To że ma zdjęciu nic nie widać nic nie znaczy zarodek musi mieć czas aby rosnąć. A stres w tym nie pomoże. Bierz luteine nie zaszkodzi może akurat pomoże.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja rano miałam krew na wkładce :/
Siedze na kanapie sie nie ruszam leki na podtrzymanie biore od poczatku - zobaczymy

U nas nie ma ze sor IP czy cos na tsk etapie nikt mi mie pomoze - bede brac progesteron i lezec dobrze ze weekend maz zajmie sęk cora

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O boże czysta krew? Nie czekaj idź do lekarza

reklama
O boże czysta krew? Nie czekaj idź do lekarza

Ale ja nie mam gdzie do leakrza - ciezko to wytłumaczyć ale w Norwegii go inaczej jest.
Jak zadzownie na pogotowie zeby isx do lekarza na duzurrze to jak powiem ze to 5-6 tydzien to nic nie zrobią .

Leki mam na podtrzymanie zwiększę dawkę i leze.

Tak czysta krew ale jednorazowo na wkładce i tyle. Mogło pęknąć naczynko od noszenia małej ... Roznie, zreszta wiecie ze lekarz nic wiecej nie zrobi jal da progesteron i kazd odpoczywać i czekac - niestety ciaza uczy pokory i ciepliwosci

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry