Nigdy nie miałam, więc nie znam się, ale myślałam, że wtedyy jeszcze jakaś gorączka czy coś?
Jak jutro będzie tak samo to pójdę do lekarza...
Może dzidziia inaczej się odwróciła i dlatego mniej czujesz... ja też raz w ogóle nie czułam to muzykę na słuchawkach wł. I przylozylam do brzucha... dostałam wtedy takiego kopa, że uooo [emoji14] może spróbuj :/
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnio synek superstylerow miał bezobjawowe zapalenie obu płuc. Chyba dziś wychodzą ze szpitala. Apetyt miał, gorączki nie miał, był pogodny tylko straszny kaszel go męczył. Nie podejrzewali nic poważnego, ale z racji tego, że to wcześniak, ma 5 miesięcy to pojechali z nim do szpitala i okazało się że ma obustronne zapalenie płuc. Może idź niech chociaż lekarz Cie poslucha przez ten stetoskop, czy jak się to nazywa ;-)
Hej dziewczyny Ja dziś mam usg połówkowe. Trochę się martwię bo też nie czuje ruchów maleństwa. Poproszę lekarza o zmierzenia szyjki, mam nadzieję że jest poprawa.... byłabym spokojniejsza trzymajcie kciuki Ja trzymam za was
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymamy ;-)
Cześć dziewczyny Można dołączyć ? Podczytuję Was od jakiegoś czasu, ale jakoś się nie miałam okazji odezwać
Witaj wśród nas ;-)
Skąd jesteś? Ile masz lat? Który to tydzień? ;-)