reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Haahahaaha mam to samo [emoji23] zaczęłam się wkurzac, że sędziowie pomogli legioniscie i wynik nieesprawiedliwy [emoji14]

Real mistrzostwo Hiszpanii już ma, czas na kolejne duże zwycięstwo :D i nerwyyy [emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A to u nas tez byla burza o tego z Legii, ze niesłusznie [emoji14]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zrobiłam zupke na jutro [emoji4] zaraz ide sie kąpać i chyba w wyrko - chociaż na kabaret patrze [emoji38]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 21t5d [emoji594]

Też oglądam ten kabaret i leżę w łóżku ;-) razem z mężem, szwagierka i jej facetem. Oni piwkuja, a ja zżeram im chipsy :-D

Czuje, że zaraz pekne.

A ja nie znam sie na piłce nożnej :-)
Znaczy lubię czasem obejrzeć meczyk, ale jakimś super kibicem raczej nie jestem ;-)

Witajcie dziewczyny!

My dziś pojechaliśmy sobie nad morze. Pogoda dopisała. Było cudnie :) Nie siedzieliśmy tam bardzo długo, bo zrobił się niesamowity upał i nie chciałam ryzykować. Ale chociaż pis się wyszalał :D Odkąd wróciliśmy ciągle śpi ;) Miło spędziliśmy dzień.

Hajmal to super, że z Twoją córeczką wszystko dobrze :)

Miłego wieczoru mamuśki :)

Moj juz lezy w lozku, ja jeszcze zrobie mu kanapki do pracy i tez ide lezec. Ten zaraz padnie a ja sie bede nudzić :(

Nerwy o tyle większe, że po raz pierwszy w historii jako jedyny klub mają szansę obronić to mistrzostwo. Nie ukrywam, że mam nadzieję, że im się to uda, bo się po prostu martwię o mojego faceta :D On kocha ich jak jakiś nastolatek:D Całe życie kibicuje temu klubowi, o zawodnikach i tych obecnych i tych, którzy na przestrzeni lat grali dla Realu wie niemalże wszystko. Ma skubany taką głowę i pamięć do tych wszystkich dat, wyników. Wie z kim, w którym roku co wygrali, co przegrali i jak potoczył się mecz :D Dla mnie niebywałe. No i jakby obronili, to byłby przeszczęsliwy, a jak nie obronią, to smutek byłby ogromny, więc zdecydowanie wolę zwycięstwo, bo mu jeszcze serducho pęknie :o
Ale widzę, że nie tylko ja się tym trochę interesuję :D A mówią, że kobiety nie znają się na piłce nożnej :D
Haha no mój też uwielbiam, samochód z szalikiem itd choć mimmo wszystko bardziej pewnemu polskiemu klubowi [emoji14]

1496000528-aaaaaa.jpeg

To ostatni Jego prezent który dostał [emoji14]

Taaa ja nie mam wyjścia, najpierw śp. Tatuś fan piłkarski i bokserski, teraz chłopak...:D od dziecka z tatą oglądałam i cieszę się, że mam takiego faceta, choć czasem już tych wyjazdów kibicowskich mam dość [emoji14]

A to u nas tez byla burza o tego z Legii, ze niesłusznie [emoji14]

Haha no ja się burzyłam baardzo, mój też...
Nie dziwię się, że niektórzy zagraniczni "fajterzy" nie chcą u nas walczyć...

Matko jedyna, tez weszlam na instagrama mamyginekolog i nie moge uwierzyc!!! 24 tydzien! A ja juz tak pewnie sie czuje w tym moim 22... Masakra, dzien dzis do wyciecia bedzie. :(

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
O matko ja ja śledzę tylko na fejsie a tam nic nie ma, Teraz patrzę na insta jakbyście nie napisaly nawet bym nie wiedziała.. Straszne :((

ewkap a ja tam nie lubie piłki wole ksw [emoji23][emoji23]

Ciekawe o ktorej dzisiaj zasne , wczoraj jakos po 3 bylo...
Jutro wizyta - piątkowa , ciekawe czy klamki znow nie pocałuje...

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 21t5d [emoji594]

reklama
Dzień nam zlecial miło i praktycznie ciągle na dworze:) chociaż jakoś nie mogę przestać myśleć o dzisiejszej przykrej wiadomości...nie wiem, jakoś głupia się nakręcam i swiruje...dobrze ze jutro wizyta. Odliczam do 12.15, do tego mąż idzie pierwszy raz ze mną:) dziewczyny sorki za glupie pytanie ale juz nie wiem... jak używacie detektora to serduszko slyszycie tak typowo tylko w jednym punkcie czy to mozliwe zebym słyszała i po prawej stronie pepka i po lewej? Odróżniam swoje tętno od malucha bo jest duzo wolniejsze ale nie wiem. [emoji14]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry