reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja nawet nie zauważyłam, kiedy zrobiło się tak późno [emoji33] Dopiero jak mój piesio zaczął chrapać, to sobie uświadomiłam, ze już ta godzina. A Maffik chrapie, bo zamiast jak mały słodki piesek zwinąć się w klebuszek, to on śpi na pleckach i hałasuje jak traktorek [emoji1] Zobacz załącznik 808172

No ale skoro już tak późno, to i ja się żegnam życząc Wam wszystkim dobrej nocy. Do jutra dziewczyny[emoji9]

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Ha ha ale mu wygodnie [emoji3]
Dobranoc [emoji42]

[emoji170] synek 10/2017
[emoji307] córeczka 11/2015
[emoji169]aniołek 09/2014
[emoji172]synek 08/2009

reklama
Ja nawet nie zauważyłam, kiedy zrobiło się tak późno [emoji33] Dopiero jak mój piesio zaczął chrapać, to sobie uświadomiłam, ze już ta godzina. A Maffik chrapie, bo zamiast jak mały słodki piesek zwinąć się w klebuszek, to on śpi na pleckach i hałasuje jak traktorek [emoji1] Zobacz załącznik 808172

No ale skoro już tak późno, to i ja się żegnam życząc Wam wszystkim dobrej nocy. Do jutra dziewczyny[emoji9]

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja Mila też chrapie :D Czas do łóżkowa. Dobranoc :)

Alpine, mojego pierwszego aniołka straciłam 18.04 na ten sam dzień miałam termin z drugim aniołkiem, którego straciłam 16.09 i tak przechodzą mnie myśli czy Adaś nie urodzi się właśnie 16.09. Niestety nie da się nie myśleć o tych datach. Mam nadzieję, że mimo wszystko dzisiejszy dzień będzie dla Ciebie miłym.
Ja już drugi raz w tym miesiącu mam Dzień Mamy :-) dwa tyg temu obchodziłam holenderski :-)
ja89 ja mam całe plecy i co chwilę na twarzy duże pryszcze, co jeden zejdzie nowy wychodzi i noszę synka więc to nie jest pewne. :-)
U nas znowu gorąco, ale jakoś dzisiaj lepiej znoszę niż wczoraj. Nawet mąż wczoraj stwierdził, że nie wie jak przetrwam lato.
A obiad dzisiaj dla leniwych spaghetti

Mój synek Adaś urodził się 18.04.... przykro mi kochane ze musialyscie przezywać takie chwile i to jest prawda ze nikt tego tak do końca nie zrozumie kto takiej tragedii nie doświadczył
Oby teraz wszystko się już udawało i każda która chce miała gromadkę dzieci [emoji8][emoji8]
Mąż dziś miał urlop, córka ferie, pogoda upalna wiec pojechaliśmy nad jezioro na cały dzien. Było wspaniale ale jestem wykończona

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej laski! Ja już nie śpię, w sumie to nie wiem czemu się obudziłam, bo siku mi się nie chcialo, budzik żaden nie dzwonił... :-)
Może po tym urosepcie mi przechodzi z tym sikaniem, bo dziś w nocy tylko 3 razy wstawalam. No, ale brałam to dopiero 2razy.

Przypomni mi któraś jak Wy to stosujecie? Bo zapomnialam spytać o to tego lekarza... :-/ gapa ze mnie... Ja wzięłam wczoraj rano 2 tabletki i wieczorem 1.

Jadę dziś oddać samochód do prania i sprzątania, bo mój nie ma czasu nawet w nim odkurzyć, a już jest w opłakanym stanie. Brat ma mnie odebrać i pewnie trochę z nim posiedzę. I jak bratowa nie będzie w pracy to z nia pogadam trochę, ona ma termin miesiąc po mnie :-D

Powiem Wam, ze słońce ładnie świeci , ale chyba za ciepło nie jest.

Wstaje zaraz, żeby mężowi jakiś obiad ogarnąć, bo ja to pewnie po południu dopiero wrócę...

Miłego dnia nam wszystkim życzę ;-)

Pierwsza! :)
Ja już włosy umyte i się ogarniem... coś mi na żołądku leży od wczoraj. Mam nadzieję że dzisiaj nas puszczą w okolicy 13 do domu i potem do teściowej. Już marzę o tej pizzy... wezmę ta co ostatnio. Z camembertem, suszonymi pomidorami i pestkami dyni. Jest przepyszna. Jakbyście miałby kiedyś okazję taka jeść to polecam. A dla dziewczyn z Bydgoszczy-taka jest dostępna w pizzerii Domigo jako Sycylia jak dobrze pamiętam. Narazie czego mogę podać numer ♡
Miłego dnia nam wszystkim życzę i oby dla większości ten dzień był lepszy niż wczorajszy!

Hej laski! Ja już nie śpię, w sumie to nie wiem czemu się obudziłam, bo siku mi się nie chcialo, budzik żaden nie dzwonił... :-)
Może po tym urosepcie mi przechodzi z tym sikaniem, bo dziś w nocy tylko 3 razy wstawalam. No, ale brałam to dopiero 2razy.

Przypomni mi któraś jak Wy to stosujecie? Bo zapomnialam spytać o to tego lekarza... :-/ gapa ze mnie... Ja wzięłam wczoraj rano 2 tabletki i wieczorem 1.

Jadę dziś oddać samochód do prania i sprzątania, bo mój nie ma czasu nawet w nim odkurzyć, a już jest w opłakanym stanie. Brat ma mnie odebrać i pewnie trochę z nim posiedzę. I jak bratowa nie będzie w pracy to z nia pogadam trochę, ona ma termin miesiąc po mnie :-D

Powiem Wam, ze słońce ładnie świeci , ale chyba za ciepło nie jest.

Wstaje zaraz, żeby mężowi jakiś obiad ogarnąć, bo ja to pewnie po południu dopiero wrócę...

Miłego dnia nam wszystkim życzę ;-)
No nie.. przrgoniłaś mnie [emoji14] ale ja nie śpię od 5:20! :D

Bardzo, bardzo, bardzo polecam bloga

mataja.pl

Prowadzi to położna i super opisuje wszelkie sprawy związane z cesarska, porodem naturalnym, objawach przyszłych Mam, pisze o swoich porodach i o wszystkim co może nam się przydać ;-)

Taki chciałam kochana i ten kolorek + nie wiem bo do wyboru jest albo bawełna lub tiul .
1495832993-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 21t3d [emoji594]
Piekny. A gdzie go znalazlas?

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny!
Nadrobiłam Was właśnie. Strasznie ciężki dzień wczoraj miałyście... Trudne, ciężkie tematy, jak nigdy....

Ja raczej będę się średnio teraz udzielać, ale czytać postaram się w miarę na bieżąco. Szkoda mi każdej chwili z obecności męża, za tydzień w niedzielę znów wyjeżdża na 1,5 m-ca

Gratuluję udanych wizyt! Faktycznie dziewczyny dają radę[emoji1]
Ja wczoraj z okazji Dnia Matki dostałam prezent od męża [emoji23][emoji23][emoji23] kupił mi auto, żebym na jeżdżenie po mieście i wokół komina [emoji3][emoji3][emoji3]

Cudne są laurki i kwiatki od maluchów. Moi synowie są teraz na etapie "a! To dzisiaj dzień mamy!!! No najlepszego mamo, przecież wiesz!" [emoji85][emoji85][emoji85] Tylko, że oni są naprawdę super na codzień, więc nie mam żalu. Swoje za uszami też mają, ale kochani są [emoji4]

Dziś piękna pogoda się szykuje, mąż na grilla do siostry nas umówił, także dziś się byczyć na ogrodzie będę [emoji14][emoji14][emoji14]

Wszystkim Nam super soboty życzę! I lepszych nastrojów niż wczoraj![emoji8][emoji8][emoji8]

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry