Cześć dziewczyny!
Piszę dopiero po całym dniu wrażeń.
Jesteście szalone z tym pisaniem!
Endokrynolog mnie już wciągnęła na leczenie stałe.
Ząb mi się jakiś odezwał- zdejmowałam na szybko plombę i mam opatrunek. Ale dalej pobolewa mimo paracetamolu.. ech nie wiem sama. Chyba zaraz znowu pójdę do lekarza...
To najpierw Wam odpiszę.
Witamy Cię Ppaula! Jak już jesteś z nami to opowiedz o sobie więcej i dlaczego jesteś akurat z "problemowych mam"?
Moje gratulacje Ewka- męskie grono rośnie w siłę!
Ja też tym razem będę pakować się w walizkę na kółkach- u mnie sprawdziła się idealnie.
Lili- Co to za akcja? Narąbany był ten gość czy jak? Co go opętało?
Odnośnie Pampersów: Premium Care dobrze trzymają pierwsze kupki dziecka ale są droższe. Tym razem ich nie kupuję, choć polecam. New Baby Dry są ulepszoną wersją poprzednika i są generalnie najlepsze na rynku.
Agatki - dla spokoju warto poszerzyć diagnostykę, ale trzeba mieć z tyłu głowy, że zagrożenie jest bardzo nikłe
Ewi - moja promotor po przeczytaniu pracy magisterskiej zapytała czy dałam komuś kasę za napisanie jej, bo nic nie poprawiła [emoji44]
MammaMarta - gratulacje dla dumnej mały małego absolwetn! Pewnie łezka w oku się zakręciła?
paulinkamalinka - głowa do góry! Lecz opryszczkę według zaleceń, a dzidziuś sobie poradzi, bo jest silniejszy niż Ci się wydaje. Nic mu nie będzie!
Spokojnego wieczoru i nocki!
[emoji214] Kinga - 4.04.15 [emoji480][emoji166]
[emoji173] Milena/Michał - 20+2