reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć Ppaula :-)
Nie wytrzymalabym czytać ponad miesiąc i się nie odezwać :-)

Dziewczyny! Siurek jest! Tak się cieszę!
Moje przeczucia się sprawdziły :-) wszystko w porządku. Synek waży 480 gram, kawał chłopa, co?? :-)
Lekarz bardzo w porządku, wszystko tłumaczył co po kolei sprawdza, czy wszystko jest dobrze itd. Zapłaciłam 280 zł. Każda wizyta będzie mnie kosztowała 230 zł z całym "przegladem". Ale powiedział, ze że wystarczy jak zobaczymy się raz w miesiąc i. Teraz wyjątkowo za 3 tygodnie mam być, bo zostawiłam mu wszystkie dotychczasowe badania i ma sobie wszystko zapisać po swojemu. Hm... jedyne co mnie nurtuje to to, ze musiałam mu zostawić swoją kartę ciąży na te 3 tygodnie...

Ale jestem szczęśliwa ;-) mam brac kwasy DHA i powoli odstawiam luteine ;-)
Gratuluję chłopczyka i udanej wizyty mi też już kazał luteine odstawiac

reklama
Ewka gratulacje! Ciekawe czy u mnie tez sie potwierdzą moje przeczucia na synka, ale to dopiero 9 czerwca. Macie juz imie?

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Moje przeczucia się sprawdziły :-) wszystko w porządku. Synek waży 480 gram, kawał chłopa, co?? :-)
Lekarz bardzo w porządku, wszystko tłumaczył co po kolei sprawdza, czy wszystko jest dobrze itd. Zapłaciłam 280 zł. Każda wizyta będzie mnie kosztowała 230 zł z całym "przegladem". Ale powiedział, ze że wystarczy jak zobaczymy się raz w miesiąc i. Teraz wyjątkowo za 3 tygodnie mam być, bo zostawiłam mu wszystkie dotychczasowe badania i ma sobie wszystko zapisać po swojemu. Hm... jedyne co mnie nurtuje to to, ze musiałam mu zostawić swoją kartę ciąży na te 3 tygodnie...

Nooo bardzooo duży [emoji7][emoji7] a myslalam, ze bardziej mialas przczucia na dziewczynkę [emoji4]
Masz fotke?
Kuzde kartę ciąży powinnas miec zawsze pzy sobie.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 21t2d [emoji594]

Cześć Ppaula! Jak Ty miesiąc wytrzymałaś![emoji41][emoji41][emoji41]
Ewka super! Tak się cieszę[emoji16][emoji16][emoji16] Gratuluję syna!
Xandzia też gratulacje! Ale niespodzianka!
Ja miałam kłopot z imieniem dla syna, gdzieś tam chciałam chyba dziewczynkę tym trzecim razem [emoji6] miała być Marianna. Ale skoro ma być chłopak to na razie jest tak: Ignacy (mój faworyt), Juliusz i typ młodszego syna - Arkadiusz.

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png

Super! Gratuluje synka! :) Kawał chłopa :D

Witaj Paula:) Ewkap świetne wieści, gratuluję synka[emoji4] z tą kartą ciąży to rzeczywiście trochę dziwne bo jak nie daj Bóg coś by się stało to powinnaś ją mieć zawsze przy sobie.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Siema Dziewczyny! Nie nadążam Was czytać ;) Wczorajsza wizyta super - młody ma juz ponad 300 gram, kawał chłopa [emoji7]Ogólnie wszystko stało sie jakieś bardziej realne - w piątek poczułam ruchy, takie bąblowanie jakby ryba brała ;) Dziś byłam zapisać sie do położnej i na szkole rodzenia. Jestem pozytywnie zaskoczona - będzie aż 9 spotkań grupowych po 1,5h, do tego spotkania indywidualne, a wszystko na NFZ

Pochwale się moim małym Ludwikiem, jego debiut w internecie [emoji23]Zdjęcie na monitorze lepiej wyglądało, ale tutaj tez coś widać.
1495717737-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej Kobietki [emoji5] Ale sie dziś wyspalam. I nas dziś święto Ale mąż i tak w pracy bo sb chce dorobić godzin do urlopu. Ja chyba posprzatam mieszkanie bo co będę robić...

Co do rzeczy dla Maleństwa ja mam tylko 2 pajacyki koc ręcznik i niedrapki [emoji5] Ale już nie mogę się doczekać lipca bo bd kompletpeac w sumie wszystko. W sierpniu tylko z Gemini bd zamawiać resztę.

Widziałam wczoraj ze którejś maz zamiast tamponow kupił wkładki. Mnie mój ostatnio chciał zrobić niespodziankę i kupić mi płyn do higieny intymnej. A kupił płyn do oczyszczania twarzy na wagry [emoji23]

Trzymam kciuki za wizytujace. Ja chyba mam jako jedna z ostatnich polowkowe bo dopiero 14 06 A wizytę u gin 21.06.

U mnie dziś znów piękna pogoda. Jakbym nie była w ciąży to taki dzień bym spędziła nad wodą opalajac się A teraz to się jednak boję na słońcu siedzieć.

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez mam wizyte u gin 21.06 a prenatalnr to pewnir ja bd ostatnia bo jeszcze bie nan terminu bo za wczesnie :(

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry