Kerliin
Fanka BB :)
Tez mam.10 czerwca
A i termin porodu mamy ten sam, idziemy łeb w łeb
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez mam.10 czerwca
No to ładna niespodzianka [emoji5]️Hej dziewczyny ja wczoraj miałam połówkowe No i wszystko dobrze mieszkam w uk także to był już moje ostatnie usg . Teraz spotkania z położna i czekamy na poród . No i dziecko zrobiło mi psikusa bo okazało się ze z dziewczynki zrobił się chłopak także może jakieś macie propozycje imion ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ciekawe, która rozpakuje się wcześniejA i termin porodu mamy ten sam, idziemy łeb w łeb
Hej dziewczyny ja wczoraj miałam połówkowe No i wszystko dobrze mieszkam w uk także to był już moje ostatnie usg . Teraz spotkania z położna i czekamy na poród . No i dziecko zrobiło mi psikusa bo okazało się ze z dziewczynki zrobił się chłopak także może jakieś macie propozycje imion ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Witamy CieHej
Przywitałam się już w temacie 'poznajmy się'. Czytam Was już naprawdę długo, ponad miesiąc. Nigdy nie udzielałam się na żadnych forach ani portalach społecznościowych, ale teraz trochę się wystraszyłam, że zmienicie wątek na prywatny, a ja śledzę Wasze historie na bieżąco!
To moja pierwsza ciąża. Dokładnie 20+5. Jutro mam usg połówkowe. Idealny prezent na Dzień Matki
Jestem praktycznie od początku ciąży na zwolnieniu lekarskim. Mam trochę chorób przewlekłych, które nie pomagają mi przetrwać tego czasu Dlatego też w sumie zdecydowałam się odezwać, bo naprawdę wiele czerpie z Waszego doświadczenia. Termin mam ustalony na razie 7.10. Cały czas myślałam, że będą mamą Jeremiasza (niestety niepotwierdzone w usg, lekarz ciężki do współpracy), ale po wizycie na IP przemiła Pani doktor była pewna dziewczynki-Anastazji, ale po chwili sama zwątpiła, więc czekamy z Mężem dalej.
Jeej, ale się rozpisałam, a to chyba i tak nie wszystko jeszcze
Miło mi bardzo do Was dołączyć!
Serdecznie gratuluję wszystkich Maluszków i trzymam kciuki za Mamy 'problemowe'