Beczulinda
Fanka BB :)
Hej hej kobitki. Śniadanko zjedzone, święci słoneczko, lecę myć włosy i idę do sklepu, może się gdzieś przejdę potem, zobaczę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie też boli brzuch jak mi sie chce siusiu czy coś cięższego, przeszkadza mi spanie na lewym boku. Taki urok. Dobrze ze wiesz chociaż co je potęguje.Dzień dobry wszystkim dziś za mną kolejna bardzo bolesna noc a raczej poranek, te same bóle co wczoraj i chyba już widzę że nasilają się gdy mam pełny pęcherz i śpię na boku, wiec musze na plecach
Zazdroszczę wczorajszych wizyt dziewczyny, ja mam jutro prenatalne w końcu liczę że upewnimy się odnośnie płci a maluch okaże się zdrowy
Jeśli są dziś jakieś wizytujace to kciuki
No właśnie tak mi się wydawało, bo inaczej, to by było nieuczciwie. Dzięki KasiuW drugiej połowie roku będą Ci dopłacać do 1000zł [emoji4] TYLKO nie jestem pewna czy ZUS czy MOPS [emoji4]