reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kochane ja po wizycie już okazało się że miałam liczne bakterie w moczu i najprawdopodobniej to wywołało kolke nerkowa u mnie stąd ten okropny ból. Dodatkowo mam ciśnienie za wysokie stąd bóle głowy z kolei a żeby tego było mało to pod pachą zrobił mi się jakiś przerost gruczołu i w czwartek mam usg piersi. Ciężki dzień dziś był, oj ciężki, plus taki że cukrzycy nie mam więc ty ewka chyba tez nie bo miałyśmy podobny wynik o ile pamiętam :)
Dobrze, że już przynajmniej wiadomo o co chodzi, najważniejsza jest dobra diagnoza. Teraz tylko wszystko zaliczyć i będzie ok [emoji5]️

[emoji177] Maja - 05.04.2006r.

[emoji177] czekamy na drugą córeczkę, termin na 05.10.2017r.

reklama
Chyba dzisiaj pierwsza się melduję [emoji6] mąż poszedł do pracy, a ja już zasnąć nie mogę.
Dzisiaj muszę mocz zanieść do badania i mam nadzieję, że przepuszczą mnie w kolejce.

Chyba dzisiaj pierwsza się melduję [emoji6] mąż poszedł do pracy, a ja już zasnąć nie mogę.
Dzisiaj muszę mocz zanieść do badania i mam nadzieję, że przepuszczą mnie w kolejce.

Ja tam zawsze wchodzę i nie pytam czy chca mnie wpuścić[emoji6] nawet juz w sklepach mnie przepuszczaja, chyba gruba jestem[emoji2][emoji2][emoji2]

Sent from my LG-H440n using Forum BabyBoom mobile app

Kurczę muszę wstać bo mam zastępstwo od 8[emoji17] a potem okienko więc skocze kupić coś malutkiej, muszę bo nie wytrzymam[emoji6]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Kurczę muszę wstać bo mam zastępstwo od 8[emoji17] a potem okienko więc skocze kupić coś malutkiej, muszę bo nie wytrzymam[emoji6]

To życzę udanych zakupów [emoji16]

Inaczej nie dam rady [emoji4]
1495489339-aaaaaa.png
1495489342-aaaaaa.png

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t6d [emoji272]
Super :) U mnie wpisz dziewczynkę, chyba że w piątek siusiak urośnie :p

Jeszcze chyba Dasia chlopca ma mieć a w tabelce nie ma[emoji6]

Gratuluję udanych wizyt i dobrych wiadomości ja wizytuje jutro i strasznie się boję czy wszystko po 4 tyg wporzadku. Już mam w domu chore dziecko od urodzenia więc teraz każde usg jest stresujące.

Będzie dobrze! Trzymam kciuki! :-)

Adama? Ja gdzieś widziałam że Marcin ma nie przeżyć i będzie jakiś nowy mężczyzna w życiu Moniki

O! Może mi się pomieszalo ;-)

Właśnie do mnie dotarło to, o czym pisałyście w ciągu dnia- mianowicie o komunii, na której wystąpił zespół Piękni i Młodzi. Gdzieś natrafiłam na to w internecie i siedzę z wybałuszonymi oczami, z opuszczoną szczęką i nie wiem, jak to ogarnąć umysłem (a uważam się raczej za niegłupiego człowieka).
I te słowa piosenki "Ty nigdy nie zgadniesz, jak ja Ciebie pragnę". Kuźwa, no w sam raz na I Komunię Świętą dla 9 latki!! Nie wiem i chyba nie chcę wiedzieć, dokąd ten świat zmierza:nerd:
Po przeczytaniu tego artykułu stwierdzam, że dziś widziałam już wszystko i muszę to szybko przespać. Może jak wstanę rano, to zapomnę o tym, ze gdzieś po Polsce chodzą rodzice z tak totalnie pustymi głowami :szok::szok::szok::szok:

Dobrej nocy dziewczyny! :)

Jak już ich stać i chcą zrobić taki pokaż, to powinni wziąć "Arkę Noego"... też byłam przerażona do czego ten świat zmierza...

Udanych zakupów Sunday ;-)

Ja dziś jadę oddać mocz do badań, ale już jestem tak głodna, że nie wiem. Dopiero od 8.15, ale jadę wcześniej, wejdę do Biedronki po chleb żytni, mleko i może coś z koszykow wpadnie mi w ręce ;-)
Na głodnego raczej nie powinno się robić zakupów, ale nie wiem ile mi się tam zejdzie tym razem, a nie chce pół dnia stracić...

Miłego dnia dziewczynki ;-)
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty ;-)
I żeby nie było niespodzianek jak u Sunday ;-)

Dziewczyny, mam takie pytanko. Jak to jest z tym kosiniakowym i macierzynskim? Co jeśli ktoś pójdzie na pół roku 100% płatnego, a potem mu przypada 50% zdaje się, to co z kosiniakowym, które nie może być mniejsze niż 1000zł? Mi np 50% będzie schodzić poniżej 1000zł
W drugiej połowie roku będą Ci dopłacać do 1000zł [emoji4] TYLKO nie jestem pewna czy ZUS czy MOPS [emoji4]

w57v3e3kdnfl41ek.png

reklama
Bum bardzo ladnie.
Bedzie jednak dziewczynek trochę.

AnScarlett tez sie nad tym zastanawialam bo niestety mam podobna sytuacje. Moze ktors wie jak to z tym macierzynskim.

Sundaj kup wicie gniazda jest urocze, buszowanie w ciuszkach tez :)

Zrobilam wczoraj zamówienie w aptece gemini i na allegro. W tej aptece niby nie wiele riwanol, aspiratorek, itd i wyszlo 250 zl, i to nic drogiego zadnych drogich butelek czy czegos tam nie bralam. Na allegro zamowilam min ta torbe baby ono so city szara. Mam nadzieje ze uda mi sie w nia zapakowac do szpitala rzeczy Zosi. No i ze potem bedzie dobra na pakowanie jej na wycieczki czy podroze.
Przelozylam tez rzeczy meza do mojej szafy a rzeczy malej do niego i patrzcie ledwo sie miesci.
Półki musimy dorobic, istniejace poprzesuwac bo lubie miec kazdy rodzaj ciuszka osobno ulozony bo jest wtedy porządek.

1495515013-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry