reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kochane ja po wizycie już okazało się że miałam liczne bakterie w moczu i najprawdopodobniej to wywołało kolke nerkowa u mnie stąd ten okropny ból. Dodatkowo mam ciśnienie za wysokie stąd bóle głowy z kolei a żeby tego było mało to pod pachą zrobił mi się jakiś przerost gruczołu i w czwartek mam usg piersi. Ciężki dzień dziś był, oj ciężki, plus taki że cukrzycy nie mam więc ty ewka chyba tez nie bo miałyśmy podobny wynik o ile pamiętam :)
Dobrze, że już przynajmniej wiadomo o co chodzi, najważniejsza jest dobra diagnoza. Teraz tylko wszystko zaliczyć i będzie ok [emoji5]️

[emoji177] Maja - 05.04.2006r.

[emoji177] czekamy na drugą córeczkę, termin na 05.10.2017r.

reklama
Chyba dzisiaj pierwsza się melduję [emoji6] mąż poszedł do pracy, a ja już zasnąć nie mogę.
Dzisiaj muszę mocz zanieść do badania i mam nadzieję, że przepuszczą mnie w kolejce.

Chyba dzisiaj pierwsza się melduję [emoji6] mąż poszedł do pracy, a ja już zasnąć nie mogę.
Dzisiaj muszę mocz zanieść do badania i mam nadzieję, że przepuszczą mnie w kolejce.

Ja tam zawsze wchodzę i nie pytam czy chca mnie wpuścić[emoji6] nawet juz w sklepach mnie przepuszczaja, chyba gruba jestem[emoji2][emoji2][emoji2]

Sent from my LG-H440n using Forum BabyBoom mobile app

Kurczę muszę wstać bo mam zastępstwo od 8[emoji17] a potem okienko więc skocze kupić coś malutkiej, muszę bo nie wytrzymam[emoji6]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Kurczę muszę wstać bo mam zastępstwo od 8[emoji17] a potem okienko więc skocze kupić coś malutkiej, muszę bo nie wytrzymam[emoji6]

To życzę udanych zakupów [emoji16]

Inaczej nie dam rady [emoji4]
1495489339-aaaaaa.png
1495489342-aaaaaa.png

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t6d [emoji272]
Super :) U mnie wpisz dziewczynkę, chyba że w piątek siusiak urośnie :p

Jeszcze chyba Dasia chlopca ma mieć a w tabelce nie ma[emoji6]

Gratuluję udanych wizyt i dobrych wiadomości ja wizytuje jutro i strasznie się boję czy wszystko po 4 tyg wporzadku. Już mam w domu chore dziecko od urodzenia więc teraz każde usg jest stresujące.

Będzie dobrze! Trzymam kciuki! :-)

Adama? Ja gdzieś widziałam że Marcin ma nie przeżyć i będzie jakiś nowy mężczyzna w życiu Moniki

O! Może mi się pomieszalo ;-)

Właśnie do mnie dotarło to, o czym pisałyście w ciągu dnia- mianowicie o komunii, na której wystąpił zespół Piękni i Młodzi. Gdzieś natrafiłam na to w internecie i siedzę z wybałuszonymi oczami, z opuszczoną szczęką i nie wiem, jak to ogarnąć umysłem (a uważam się raczej za niegłupiego człowieka).
I te słowa piosenki "Ty nigdy nie zgadniesz, jak ja Ciebie pragnę". Kuźwa, no w sam raz na I Komunię Świętą dla 9 latki!! Nie wiem i chyba nie chcę wiedzieć, dokąd ten świat zmierza:nerd:
Po przeczytaniu tego artykułu stwierdzam, że dziś widziałam już wszystko i muszę to szybko przespać. Może jak wstanę rano, to zapomnę o tym, ze gdzieś po Polsce chodzą rodzice z tak totalnie pustymi głowami :szok::szok::szok::szok:

Dobrej nocy dziewczyny! :)

Jak już ich stać i chcą zrobić taki pokaż, to powinni wziąć "Arkę Noego"... też byłam przerażona do czego ten świat zmierza...

Udanych zakupów Sunday ;-)

Ja dziś jadę oddać mocz do badań, ale już jestem tak głodna, że nie wiem. Dopiero od 8.15, ale jadę wcześniej, wejdę do Biedronki po chleb żytni, mleko i może coś z koszykow wpadnie mi w ręce ;-)
Na głodnego raczej nie powinno się robić zakupów, ale nie wiem ile mi się tam zejdzie tym razem, a nie chce pół dnia stracić...

Miłego dnia dziewczynki ;-)
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty ;-)
I żeby nie było niespodzianek jak u Sunday ;-)

Dziewczyny, mam takie pytanko. Jak to jest z tym kosiniakowym i macierzynskim? Co jeśli ktoś pójdzie na pół roku 100% płatnego, a potem mu przypada 50% zdaje się, to co z kosiniakowym, które nie może być mniejsze niż 1000zł? Mi np 50% będzie schodzić poniżej 1000zł
W drugiej połowie roku będą Ci dopłacać do 1000zł [emoji4] TYLKO nie jestem pewna czy ZUS czy MOPS [emoji4]

w57v3e3kdnfl41ek.png

reklama
Bum bardzo ladnie.
Bedzie jednak dziewczynek trochę.

AnScarlett tez sie nad tym zastanawialam bo niestety mam podobna sytuacje. Moze ktors wie jak to z tym macierzynskim.

Sundaj kup wicie gniazda jest urocze, buszowanie w ciuszkach tez :)

Zrobilam wczoraj zamówienie w aptece gemini i na allegro. W tej aptece niby nie wiele riwanol, aspiratorek, itd i wyszlo 250 zl, i to nic drogiego zadnych drogich butelek czy czegos tam nie bralam. Na allegro zamowilam min ta torbe baby ono so city szara. Mam nadzieje ze uda mi sie w nia zapakowac do szpitala rzeczy Zosi. No i ze potem bedzie dobra na pakowanie jej na wycieczki czy podroze.
Przelozylam tez rzeczy meza do mojej szafy a rzeczy malej do niego i patrzcie ledwo sie miesci.
Półki musimy dorobic, istniejace poprzesuwac bo lubie miec kazdy rodzaj ciuszka osobno ulozony bo jest wtedy porządek.

1495515013-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry