reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
@hajmal właśnie przełożyłam jutrzejszą wizytę na wtorek, bo za bardzo nie mam jak jechać. Mąż pojechał do Wawy, a mamy jedno auto a do gina mam 30 km. A na wtorek umòwiłam się już na miejscu. Będzie wtedy 6t1d, to może zobaczę coś więcej.
No a tak to trochę na banie dostaję, bo objawów praktycznie zero.
Kochana ja też czekam do wtorku. Nie martw się. Wszystko będzie dobrze :)

reklama
Baslan strach jak sie nie czuje. I strach jak boli ciagle. Widzisz u Mag juz ladnie widac bedzie i u Ciebie dobrze.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój gin też jest taki nie delikatny, duże masz te plamienia jaki kolor?
I co lekarz powiedział o ciąży?
A już doczytałam pisałaś wczoraj [emoji28]

No wlasnie ewidentnie sluz z krwia nie krew, juz teraz niewiele ale zafundowal mi stresu, jutro wyjazd, 1100km a ja mam mdlosci ze masakra, dzisiaj przegryzam paluszki z cola zeby funkcjonowac :(

Ja standardowy wieczor - maz i corka spia ja zlozylam pranie i sciagam serial :)
Szykuje mi sie ognisko polonijne 24.02 wiec cos sie rozerwe przynajmniej - bede miał świetny duet, ja w ciazy i kolezanka po wypadku o kulach [emoji23]nam tez sie należy jahahha

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny, dołączę tutaj do Waszej rozmowy, chociaz sie przyznaje, ze nie przeczytałam całego wątku [emoji23]
Na wizytę ide 14.02 - to bedzie początek 6 tygodnia, nie za wczesnie ?
To moja pierwsza ciąża, objawów (poza bólem brzucha jak na @@@) na razie brak i troche sie martwię. Pozdrawiam!

Czesc dziewczyny, dołączę tutaj do Waszej rozmowy, chociaz sie przyznaje, ze nie przeczytałam całego wątku [emoji23]
Na wizytę ide 14.02 - to bedzie początek 6 tygodnia, nie za wczesnie ?
To moja pierwsza ciąża, objawów (poza bólem brzucha jak na @@@) na razie brak i troche sie martwię. Pozdrawiam!

Witam.Może być troszke zawcześnie ja z pierwszą byłam w 7tyg po @ nie było słychać serduszka pani ginekolog powiedziała że zarodek wygląda na 5 tyd a za tydz już w 8tyg było bicie.Ja ide dopiero teraz 8tyg na pierwszą wizyte.Może też być pusty pecherzyk i wtedy kobieta sie nie potrzebnie stresuje do następnej wizyty.Co do objawów ja z pierwszą też nie miałam oprócz brak@.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzieki za szybka odpowiedz :-) trudno, wizyta juz umówiona - najwyzej pojde znowu za dwa tygodnie. Mam problemy z pęcherzem, wiec może od razu dostanę skierowanie na badanie i leki.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry