reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja pierwszego lekarza co miałam to wyglądał jak niechluj, włosy długie, portki spadające z d.... ale wszyscy chwalili mówili ze najlepszy, bywał nie delikatny, za to w szpitalu przy ostatnim poronieniu przyjmował mnie elegancik sadysta porozrywał mnie na biadaniu, za to mój teraźniejszy doktor :D młody, miły delikatny, nie zdążę sie skrzywić a on juz sie pyta czy boli i przestaje. Jak pobierał mi cytologię to nawet nie wiedziałam kiedy :)
Nie każdy lekarz sie nadaje, zwłaszcza w ciaży, widocznie uszkodził jakieś naczynko i dlatego plamiłaś, teraz wszytko w środku jest tak nabrzmiałe krwią, ze łatwo o plamienie, zwróć mu uwagę ze plamiłaś następnym razem, niech sie przyłoży
Mój jest bardzo delikatny. Zawsze mówi "chwila już kończymy".

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny ja już po pierwszym USG , rozpoczełam dzisiaj 6 tydzień , zarodek ma 2,5 mm i było widac i słychać pikające serduszko , ale jestem podekscytowana :) Pani dr mnie uspokoiła powiedziała że wszytsko jest dobrze, kosmówka jednorodna więc super :)
dostałam też skierowanie na testy PAPPA na nfz

20120c4efb25eb02med.jpg

Dziewczyny ja już po pierwszym USG , rozpoczełam dzisiaj 6 tydzień , zarodek ma 2,5 mm i było widac i słychać pikające serduszko , ale jestem podekscytowana :) Pani dr mnie uspokoiła powiedziała że wszytsko jest dobrze, kosmówka jednorodna więc super :)

20120c4efb25eb02med.jpg
Super gratulacje na kiedy masz termin porodu?
A rozumiem ze na testy kwalifikujesz się wiekowo.

Termina mi wypada na 5 pazdziernika , nie wiekowo nie bo mam dopiero 27 lat ale dała mi skierowanie na test Pappa bo miałam już 2 razy poronienie

20120c4efb25eb02med.jpg
Super gratulacje :)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Sukieneczek mam tera. Chyba z 15 bo za grosze kupiłam super pakę ciuszków i na roczek corka dostała sliczne sukienki tylko ze po co mi tyle .... Jedna dwie bo tego moe wynosi - w domu rajty bodziak skarpety z antypoślizgiem sukienki wrecz przeszkadzają ewentualnie tunika to tak, a do przedszkola sa specjalne u nas ciuchy wełniane itp - żadnej babci mie mamy ry wystroić do babci na obiad tylko jak idziemy na kawke xzy cos - wiec ja juz dosc praktycznie patrze na cisuzki - kilka takich "z milosci" to prwnie, ale ogolnie praktyczne potrzebuje i jak widze 70ta sukienke na prezent ... Na prawde , wole wełniane rajstopy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziś pierwszy raz od dwóch tygodni nie mam mdłości i w głowie co chwilę głupie myśli.. wizytę mam we wtorek, do tej pory się zadręczę. W tej ciąży na każdą wizytę idę jak na ogłoszenie wyroku, chciałabym się obudzić w drugim trymestrze, byłabym spokojniejsza..

20120c4efb25eb02med.jpg
Cudo!!! :)

reklama
@hajmal właśnie przełożyłam jutrzejszą wizytę na wtorek, bo za bardzo nie mam jak jechać. Mąż pojechał do Wawy, a mamy jedno auto a do gina mam 30 km. A na wtorek umòwiłam się już na miejscu. Będzie wtedy 6t1d, to może zobaczę coś więcej.
No a tak to trochę na banie dostaję, bo objawów praktycznie zero.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry