reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
xBumx
Sunday
Sylwuska
Gratuluję wizyt i "podglądu" dzidziolków.:-)
Swoją drogą Bum prawie 350 g dzidzia to chyba spory kawaler będzie
A u Sunday 430 g tak? Wow :-D Też duuza kobita.. :-)
Witam nowe Mamusie.
I życzę dobrej nocki :-):tak:

reklama
Kochane ja po wizycie już okazało się że miałam liczne bakterie w moczu i najprawdopodobniej to wywołało kolke nerkowa u mnie stąd ten okropny ból. Dodatkowo mam ciśnienie za wysokie stąd bóle głowy z kolei a żeby tego było mało to pod pachą zrobił mi się jakiś przerost gruczołu i w czwartek mam usg piersi. Ciężki dzień dziś był, oj ciężki, plus taki że cukrzycy nie mam więc ty ewka chyba tez nie bo miałyśmy podobny wynik o ile pamiętam :)

xBumx
Sunday
Sylwuska
Gratuluję wizyt i "podglądu" dzidziolków.:-)
Swoją drogą Bum prawie 350 g dzidzia to chyba spory kawaler będzie
A u Sunday 430 g tak? Wow :-D Też duuza kobita.. :-)
Witam nowe Mamusie.
I życzę dobrej nocki :-):tak:
No właśnie trochę duża ta moja dziewczyna[emoji33]ale to tylko szacunkowa waga[emoji6]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Jeju dziewczyny tyle dziś napisalyscie, ze nie ogarne.
Gratuluję udanych wizyt:)
Ja dziś byłam robić morfologie i mocz i mam do Was pytanie, co oznaczają ciała ketonowe w moczu? Wizytę mam w piątek, ale już swiruje

Kochane ja po wizycie już okazało się że miałam liczne bakterie w moczu i najprawdopodobniej to wywołało kolke nerkowa u mnie stąd ten okropny ból. Dodatkowo mam ciśnienie za wysokie stąd bóle głowy z kolei a żeby tego było mało to pod pachą zrobił mi się jakiś przerost gruczołu i w czwartek mam usg piersi. Ciężki dzień dziś był, oj ciężki, plus taki że cukrzycy nie mam więc ty ewka chyba tez nie bo miałyśmy podobny wynik o ile pamiętam :)

Dobrze że już wiesz co , jak i dlaczego. A co z ta kolka? To się jakoś leczy?

Dobrze że już wiesz co , jak i dlaczego. A co z ta kolka? To się jakoś leczy?
Ta kolka jest wywołana uciskiem macicy chyba na drogi moczowe czy nerki nie jestem już pewna, w każdym bądź razie tworzą się zastoje moczu i one mogą właśnie wywołać taką kolke. Narazie mam brać urosept i nospę, za tydzień ponownie badanie moczu a jeśli bóle znowu się pojawią to mam się kontaktować z panią doktor wtedy na oddział i kroplowki. Mam nadzieje ze nie będzie takiej potrzeby

On twierdzi że obsługę dziewczynek ma już w małym paluszku[emoji6]zresztą swietnie dogaduje się z nasza 5-latka[emoji6]

Haha, mój twierdzi, że chłopca to będzie wiedział, jak wychować, a dziewczynkę to już nie... W sumie nie wiem, skąd mu się to wzięło ;)

Ta kolka jest wywołana uciskiem macicy chyba na drogi moczowe czy nerki nie jestem już pewna, w każdym bądź razie tworzą się zastoje moczu i one mogą właśnie wywołać taką kolke. Narazie mam brać urosept i nospę, za tydzień ponownie badanie moczu a jeśli bóle znowu się pojawią to mam się kontaktować z panią doktor wtedy na oddział i kroplowki. Mam nadzieje ze nie będzie takiej potrzeby

O jej nie wiedziałam że problemy " moczowe" mogą być tak dokuczliwe.. To życzę Ci żeby infekcja szybko ustapila!
Dobranoc kobietki! :-)

reklama
Jak wrażenia po drugiej szansie? Ja się popłakałam na koniec :(
A co do tabelki to też chciałam pisać że jest nas tam tyle a kilkanaście się udziela tylko.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry