Wyimaginowana
Fanka BB :)
Hej dziewczyny..
Pewnie mnie już nie pamiętacie ale byłam z wami przed jakiś czas i śledzę dalej, ale ostatnio miałam kiepski czas.
Wtedy co do tego szpitala trafiłam z tym mega krwiakiem lekko się podlamalam.
Wypuścili mnie po 5dniach i kolejne podlamanie nastąpiło na wizycie u mojego gina który totalnie mnie zlał! Powiedział że mam krwiaka i odkleja mi się kosmowka i dziękuję dowodzenia.
Taka była moja wizyta.
Powiedziałam sobie dość. I zmnienilam lekarza.
Czekałam 3tyg na wizytę aż do dzisiaj.
I muszę powiedzieć że warto było czekać bo ten nowy lekarz jest cudowny.
Krwiaka już nie mam a szyjka ma 51 mm więc super. Póki co! Bo niestety w poprzedniej ciazy mi się szybko zaczęła skracać. Ale narazie jest dobrze.
Mam odstawić luteinę powoli. I mogę wracać do normalności!!!
Także dzisiejsze dobre wieści to mój prezent urodzinowy!
Aa co do płci to na prenatalnych była dziewczynka, a teraz lekarz powiedział że sisiaka nie widzi aczkolwiek trochę zasłaniala pępowina między nogami. Ale to nic! Wazne że wszystko ok.
Muszę ponadrabiac co u was słychać, bo ja wracam do "żywych"
Buziaki i udanego dnia. U mnie upał!
Pewnie mnie już nie pamiętacie ale byłam z wami przed jakiś czas i śledzę dalej, ale ostatnio miałam kiepski czas.
Wtedy co do tego szpitala trafiłam z tym mega krwiakiem lekko się podlamalam.
Wypuścili mnie po 5dniach i kolejne podlamanie nastąpiło na wizycie u mojego gina który totalnie mnie zlał! Powiedział że mam krwiaka i odkleja mi się kosmowka i dziękuję dowodzenia.
Taka była moja wizyta.
Powiedziałam sobie dość. I zmnienilam lekarza.
Czekałam 3tyg na wizytę aż do dzisiaj.
I muszę powiedzieć że warto było czekać bo ten nowy lekarz jest cudowny.
Krwiaka już nie mam a szyjka ma 51 mm więc super. Póki co! Bo niestety w poprzedniej ciazy mi się szybko zaczęła skracać. Ale narazie jest dobrze.
Mam odstawić luteinę powoli. I mogę wracać do normalności!!!
Także dzisiejsze dobre wieści to mój prezent urodzinowy!
Aa co do płci to na prenatalnych była dziewczynka, a teraz lekarz powiedział że sisiaka nie widzi aczkolwiek trochę zasłaniala pępowina między nogami. Ale to nic! Wazne że wszystko ok.
Muszę ponadrabiac co u was słychać, bo ja wracam do "żywych"
Buziaki i udanego dnia. U mnie upał!