reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Boże Spark, gdzie Ty mieszkasz, że za połówkowe aż tyle wołają?! :baffled: Moje miasto jest z reguły drogie. Jeśli chodzi o właściwie wszystkie towary. Mamy tu kopalnię i elektrownię, a tam ludzie pracujący zarabiają naprawdę duże pieniądze, wiec przez wzgląd na to, ceny na rynkach lokalnych są niejednokrotnie wyższe niż np. w dużo większej Łodzi, czy Częstochowie. A mimo to, ja za usg połówkowe w 3D płacę 150 złotych. A wszystko będę miała nagrane na pendriva, więc jestem w szoku, że gdzieś wołają za to 3 stówy :o

Tak w ogóle, to cześć dziewczyny!

paulinkamalinka gratuluję maleństwa. Super wygląda :)
Co do piwa, to ja nie piję. Jakoś nie mam przekonania nawet do tych 0%, tym bardziej, że szukając informacji a ten temat można znaleźć wiele sprzecznych danych, więc odpuszczam. Wprawdzie mam czasem ochotę na piwko, ale jestem w stanie się powstrzymać i jakoś daję radę :)
Jeśli chodzi o pogodę, to u mnie chyba też ciepło, bo ludzie porozbierani chodzą. Ja siedzę w pracy, chłodzi mnie klima, więc daję radę. Gorzej jak wyjdę z pracy i rozpłynę się na chodniku :D
Miłego piątku drogie Panie ;)
Okolice Katowic, a polowkowe w. KATO właśnie... 280zl, 3d plus 70zl, płyta plus 20zl :/

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1495193395-aaaaaa.jpeg

Wynik sie mnozy razy 18 ;)

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój też tak chciał... ale potem stwierdzilismy, że o te staraliśmy się prawie 3 lata, więc kto wie, czy w ogóle się uda z następnym, i za jaki czas to będzie... także zostaje gondola x landera od szwagierki a potem nowa spacerowka espiro sonic 2017 :)

My z kolei wcale się nie staraliśmy, dzidzie planowaliśmy na przyszły rok [emoji6]po prostu zaszalelismy w noc poślubna i efekt rośnie [emoji6] a bylam praktycznie pewna ze płodne miałam 2 tyg przed ślubem. Chyba moja matematyka kuleje [emoji6][emoji23] Ale tak czy tak się cieszymy ze będziemy rodzicami

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

My z kolei wcale się nie staraliśmy, dzidzie planowaliśmy na przyszły rok [emoji6]po prostu zaszalelismy w noc poślubna i efekt rośnie [emoji6] a bylam praktycznie pewna ze płodne miałam 2 tyg przed ślubem. Chyba moja matematyka kuleje [emoji6][emoji23] Ale tak czy tak się cieszymy ze będziemy rodzicami

Ja.niestety pcos, io i przez to brak owulacji, każda wywolywana, potem zniszone endometrium itd. Psychika chyba swoją drogą też... :) udało się, kiedy leczylam infekcje przed hsg i miałam przez bakterie nie zachodzić w ciążę... raz w cyklu nie wytrzymalismy, poszalelismy no i za 3tygodnie szok [emoji14]

Ja.niestety pcos, io i przez to brak owulacji, każda wywolywana, potem zniszone endometrium itd. Psychika chyba swoją drogą też... :) udało się, kiedy leczylam infekcje przed hsg i miałam przez bakterie nie zachodzić w ciążę... raz w cyklu nie wytrzymalismy, poszalelismy no i za 3tygodnie szok [emoji14]

Ale jaki przyjemny szok prawda ? [emoji16]

Ale jaki przyjemny szok prawda ? [emoji16]

Najlepszy na świecie!!! Mój nie chciał mi wierzyć, powiedział, że kreski nie są takie same (wcześniej zawsze meczylam go testami owulacyjnymi, gdzie musiały być identyczne jak owu miała być) i mam nam nie wkrecac, a mi wtedy zrobiło się słabo i prawie zemdlalam z emocji [emoji23]

Hejka. Ja już wróciłam. Coś tam starałam się czytać ale po 3 dniach nie pamiętam co kto i jak więc ogólnie.
Gratuluję udanych wizyt:-)
U mnie intensywnie bardzo było ale przyjemnie. Tylko dopadło mnie choróbsko i męczy strasznie. Na usg chłopak potwierdzony
1495194458-aaaaaa.jpeg

Trochę zmienił położenie ale jest mocno wtulony w łożysko i ciężko było zrobić ładne zdjęcia ale coś się udało.
1495194514-aaaaaa.jpeg
1495194530-aaaaaa.jpeg

Najlepsze jest to, że według Polskich pomiarów jest mniejszy ale w normie więc się nie martwię.
No i w końcu wybrałam wózek i zamówiłam. W lipcu jak pojadę na urlop to go odbierzemy.
1495194633-aaaaaa.jpeg

I to tyle co u mnie.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka. Ja już wróciłam. Coś tam starałam się czytać ale po 3 dniach nie pamiętam co kto i jak więc ogólnie.
Gratuluję udanych wizyt:-)
U mnie intensywnie bardzo było ale przyjemnie. Tylko dopadło mnie choróbsko i męczy strasznie. Na usg chłopak potwierdzony
1495194458-aaaaaa.jpeg

Trochę zmienił położenie ale jest mocno wtulony w łożysko i ciężko było zrobić ładne zdjęcia ale coś się udało.
1495194514-aaaaaa.jpeg
1495194530-aaaaaa.jpeg

Najlepsze jest to, że według Polskich pomiarów jest mniejszy ale w normie więc się nie martwię.
No i w końcu wybrałam wózek i zamówiłam. W lipcu jak pojadę na urlop to go odbierzemy.
1495194633-aaaaaa.jpeg

I to tyle co u mnie.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje udanej wizyty [emoji5]️
A jaki to model wózka ?

[emoji177] Maja - 05.04.2006r.

[emoji177] czekamy na drugą córeczkę, termin na 05.10.2017r.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry