Ja wiem czy lepeiej druga ... w drugiej nic nie licze nic nie czytam i nie sprawdzam nie domyślam sie czekam na wizyte i juz - nie nudze sie s domu [emoji23]spie jak mops bo padam pierw praca potem szaleje z maluchem potem jak pojdzie spac ogarniam teoche w domu wiec padam jak mucha.
Natura mi pomaga bo nie mamporanntch mdlosci jak musimy aie szybko wyszykowac do prscy i przedsKola tylko wieczorne Hahhaahha
Wie maz corka ( ale nic nie kuma z tego ) chrzestna corki ( ktora tez jest s ciazy ) i kolezanka ktora tez jest w ciazy jak my i pierwsze corki mamy urodzone z jednym dniem różnicy Jahahah i to wszystko rodzinie powiemy po połowkowym
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Natura mi pomaga bo nie mamporanntch mdlosci jak musimy aie szybko wyszykowac do prscy i przedsKola tylko wieczorne Hahhaahha
Wie maz corka ( ale nic nie kuma z tego ) chrzestna corki ( ktora tez jest s ciazy ) i kolezanka ktora tez jest w ciazy jak my i pierwsze corki mamy urodzone z jednym dniem różnicy Jahahah i to wszystko rodzinie powiemy po połowkowym
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom