reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
u mnie wie tylko mąż i dwie przyjaciółki wiedza , jedna namówiła mnie na test bo ja bym sama nie wpadła na to ze jestem w ciąży , teoretycznie musiałam zaciązyc w niepłodne :D rodzinie i innym znajomym nic nie mówimy zeby potem nie było płaczu i rozczarowania , już dwa razy w ciąży byłam i się nie udało , rodzice nigdy nie wiedzieli , mama dowiedziała się po fakcie tylko dlatego że musiałam jej powiedzieć o tym bo do badan genetycznych musiałam miec informacje o poronieniac w rodzinie . Jeśli wszystko będzie ok to powiemy po skonczeniu 3 miesiąca

Oprócz mnie i męża oczywiście wiedzą moje dwie zaufane przyjaciółki. Za 6 dni mam pierwsze usg jeśli będzie ok to że 2 tygodnie chcemy odczekać i powiedzieć tylko rodzicom a babciom itd po 1 trymestrze. 1 moja ciąża szybko się skończyła. Nikt o niej nie wiedział. Mama dowiedziała się po fakcie.

@hajmal a czemu tak szybko byłaś na usg? Lekarz Ci tak wyznaczył? Mój od razu mówił, że po skończeniu 6 tyg minimum. Potem niepotrzebne nerwy :*

@alpine super wieści :)

U mnie wiem ja, moj Malż i rodzice ale w naszej sytuacji nie dalo sie nie powiedziec, bo rodzice wiedzieli o iui i czekali az zrobie test [emoji6] z reszta czekamy na koniec 1 trymestru [emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie większość osób wie . Niestety w pracy ludzie też co nie koniecznie mi odpowiada ale jak to ludzie szybko zaczęli plotkować ze względu na moją nieobecność tak czy siak jestem dobrej myśli bo zarodek był a to już jakaś tam część sukcesu :)

U mnie wiedzą tylko rodzice i moje rodzeństwo. Z resztą czekamy do 2 trymestru. Kiedyś pochealilam się wszystkim a potem musiałam tłumaczyć dlaczego już nie jestem w ciąży..

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie wie siostra i jej mąż i dwie przyjaciółki. Też czekam na koniec 12 tyg.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry