reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja poogarnialam wszystko, sasiadka mnie poprosila zebym z nia pojechala na zakupy wiec sie nahodzilam jak zwariowana. A teraz jeszcze kolega byl czy pojade z nim do banku bo on sie nie dogada. Wiec zaraz jeszcze z nim jade. Pozniej obiad mojemu zrobie. Moze wieczorem cos poprasuje. Za to jutro leze i nic nie robie caly dlugi dzien.. oo Tak :)

To dziś jak wrócisz, to już się połóż i zostaw na jutro, albo na kiedy indziej to prasowanie ;-) i tak masz intensywny dzień ;-)

reklama
Któraś z Was pisała ze śnią jej się koszmary. Mnie z kolei to albo jakieś straszne rzeczy ewentualnie jak karmię dziecko piersią A najlepsze jak mi się śnią orgie [emoji23][emoji23]

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Któraś z Was pisała ze śnią jej się koszmary. Mnie z kolei to albo jakieś straszne rzeczy ewentualnie jak karmię dziecko piersią A najlepsze jak mi się śnią orgie [emoji23][emoji23]

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Haha! To mi też się 2 razy śniło karmienie piersią i parę razy dziecko, ale tylko to, że to chłopak.

Cześć

Gratulacje udanych wizyt!
Podziwiam (niepamiętam kogo) za cierpliwość...mam przyjaciółkę, która też zostawiła sobie płeć dziecka na niespodzianke. Ja bym niewytrzymała.

Dziewczyny z Niemczech...
Od 29 maja będą w lidlu fajne ubrania ciążowe! Ja już czekam. Mam chętkę na sukienkę i spodnie...bluzkę chyba też którąś dziabne

Cześć

Gratulacje udanych wizyt!
Podziwiam (niepamiętam kogo) za cierpliwość...mam przyjaciółkę, która też zostawiła sobie płeć dziecka na niespodzianke. Ja bym niewytrzymała.

Dziewczyny z Niemczech...
Od 29 maja będą w lidlu fajne ubrania ciążowe! Ja już czekam. Mam chętkę na sukienkę i spodnie...bluzkę chyba też którąś dziabne
Dzięki za info! Zaraz zobaczę ich gazetkę :)

Widać że ciepełko przyszło bo nie ma dużo do nadrabiania[emoji14] ja cały dzień na dworze ale mam zamiar zaraz wziąć sie za segregowanie ciuchów bo miejsce zajmują a połowy i tak juz tak szybko nie założe [emoji14] dzisiaj wyciągnęłam też letnie spodenki, sukienki ale tu tez część odpadnie na dalsze przechowanie, no cóż;) musze kupić sobie troche dresowych spodenek bo mam jedną parę a reszta to jeansowe i moge sie dopiąć tylko w jednych[emoji15]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Haha też jak tu zajrzalam po południu, pomyślałam o tym samym ;-) ze taka ładna pogoda i cisza ;-) ja się zbieram do przeniesienia za malych ubrań do garderoby, ale jakoś nie mam natchnienia i codziennie przegrzebuje ciuchy i wybieram te większe koszulki ;-)

Hej, właśnie widzę że dzisiaj coś pustawo jest, chyba wszystkie korzystacie z ładnej pogody ;) ja jak zwykle do 15 w pracy byłam ale myślałam że się wykończę taki gorąc był, aż mi nogi popuchły :baffled:
U mnie w biedronce nie było tych koszul do karmienia, powiedzieli że może jeszcze dowiozą także jutro ich odwiedzę ;) tak samo jak pepco bo mają być przeceny na bodziaki dla maluchów, o ile się nie mylę to po 5 zł za sztukę aż szkoda nie wziąć :D ostatnio kupiłam czapeczkę bluzeczkę spodenki i pieluchę tetrową i zapłaciłam niecałe 15 zł
Zastanawiam się nad tą poduchą z biedry ale mam na oku troszkę większą na allegro tylko jest wypełniona tymi kuleczkami silikonowymi i nie wiem która lepsza czy kuleczki czy wypełnienie jak w zwykłej poduszce

Widać że ciepełko przyszło bo nie ma dużo do nadrabiania[emoji14] ja cały dzień na dworze ale mam zamiar zaraz wziąć sie za segregowanie ciuchów bo miejsce zajmują a połowy i tak juz tak szybko nie założe [emoji14] dzisiaj wyciągnęłam też letnie spodenki, sukienki ale tu tez część odpadnie na dalsze przechowanie, no cóż;) musze kupić sobie troche dresowych spodenek bo mam jedną parę a reszta to jeansowe i moge sie dopiąć tylko w jednych[emoji15]

Ja już porządkowanie ciuchów mam za sobą. Trochę smutno się mi wtedy zrobiło, szczególnie jak składałam sukienki na zamek z boku..... Tak sobie myślę, czy uda mi się w przyszłości do nich jeszcze zmieścić :( w sumie mnóstwo mi tych ubrań wyszło, tak że planuję woreczki z ikei do pakowania ubrań kupić, by tyle miejsca nie zajmowały.

reklama
Hej, właśnie widzę że dzisiaj coś pustawo jest, chyba wszystkie korzystacie z ładnej pogody ;) ja jak zwykle do 15 w pracy byłam ale myślałam że się wykończę taki gorąc był, aż mi nogi popuchły :baffled:
U mnie w biedronce nie było tych koszul do karmienia, powiedzieli że może jeszcze dowiozą także jutro ich odwiedzę ;) tak samo jak pepco bo mają być przeceny na bodziaki dla maluchów, o ile się nie mylę to po 5 zł za sztukę aż szkoda nie wziąć :D ostatnio kupiłam czapeczkę bluzeczkę spodenki i pieluchę tetrową i zapłaciłam niecałe 15 zł
Zastanawiam się nad tą poduchą z biedry ale mam na oku troszkę większą na allegro tylko jest wypełniona tymi kuleczkami silikonowymi i nie wiem która lepsza czy kuleczki czy wypełnienie jak w zwykłej poduszce

A czy wiesz może, od kiedy będą te przeceny?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry