paulinkamalinka
Fanka BB :)
Lepiej nie brać do głowy...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lepiej nie brać do głowy...
Myślmy pozytywnie !Hajmal moim zdaniem jest bardzo wcześnie, żeby zobaczyć coś więcej [emoji4] A to że wychodzi inny termin usg, to też normalne [emoji4] Na następnej wizycie będzie[emoji175]
Dziewczyny sorry nie chciałam Was nastraszyć z tym pustym jajem. Też wcześniej nie miałam o tym pojęcia dopóki mnie to nie spotkało.
Nie czytamy i nie bierzemy sobie na bańkę [emoji6]
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny Wy też jesteście takie zmęczone ? Najchętniej spalabym cały dzień. Kiedy tylko mogę to kładę się do łóżka. Na szczęście do końca tygodnia mam wolne ale nie wiem jak ja w poniedziałek wstaje o 6:30..
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w dzień bym spała a w nocy koszmar nie mogę spać.Ostatnia noc o 2 w nocy się obudziłam a poszłam spać o 23 i do 5:30 jak usnęło mi się fajnie to o 6:30 pobudkaDziewczyny Wy też jesteście takie zmęczone ? Najchętniej spalabym cały dzień. Kiedy tylko mogę to kładę się do łóżka. Na szczęście do końca tygodnia mam wolne ale nie wiem jak ja w poniedziałek wstaje o 6:30..
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie martw mi się , jest dobrze dzidzia ładnie urosnie i następna wizyta będzie z serduszkiem [emoji171]Baslan ja o pustym jaju wiem, tak to jest jak sie idzie za wczasu do lekarza. Teraz juz na pewno sama nie pójdę.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom