Cześć dziewczyny!
Od rana pozytywnie, bo piękna pogoda się utrzymuje. Zakupy zrobione, obiad też (kurczak z pieca, ziemniaczki i buraczki). Przyszła paczka z Gemini!!! [emoji38] A do tego kupiliśmy jeszcze Dady z promocji (2 paczki po 74szt. za 39,98 czyli 27gr/szt.). Na Pampersy polecam zapolować na Feedo.pl bo mają teraz też promocje (można dostać oryginalne za 43gr/szt.).
Popołudnie na pewno spędzimy na dworze [emoji4]
Witam nową mamusię- Marysię!
Ania - trzymaj się i bądź dzielna. Teraz poleżysz i odpoczniesz, a zobaczysz, że jeszcze będziesz na koniec "wyganiać" malucha z brzuszka [emoji6]
Kornelcia - gratulacje cudownego chłopczyka! No wątpliwości to tutaj żadnych [emoji23]
Agatki - czasem tak jest, że podczas czyszczenia zęba lekarz troszkę głębiej wejdzie tą końcówką i może pobolewać. Jedynie jakby nie przeszło to wracaj, bo generalnie to naturalne odczucie, gdy dentysta podłubie przy zębach [emoji6]
Kasia - u mnie znowu odwrotnie- szpinak mnie odrzuca... zrobiłam jakiś czas temu na obiad (kurczak z serem i szpinakiem) żeby się pozbyć z zamrażarki
Lili - ale się uśmiałam z tego Twojego mężczyzny [emoji23] mają chłopy pomysły! Mój przy pierwszej ciąży mam wrażenie, że im większy miałam brzuszek, tym większą miał ochotę!
Miłego popołudnia!
[emoji214] Kinga - 4.04.15 [emoji480][emoji166]
[emoji173] Milena/Michał - 19+1