reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kornelciu super dobre wiesci.

Aniu wazne ze jestes pod opieka lekarzy. Teraz sie nie martw. Przypilnuj zeby ci pobrali wymaz z szyjki na bakterie. To bardzo wazne. Choc mysle ze i tak to zrobia. Kontrole szyjki mialam od 16 tc luteina Ci ja ladnie utwardzi, magnez rozpedzi skurcze. Bedzie dobrze.

Wrocilam od endokrynologa, tarcza na juz dobra eutyrox125 zostaje. Pokazalam jej wynik testu glukozowego no i mam na dodatek cukrzyce. Dostalam glukometr, kupilam paski i zaczynam od jutra mierzyc.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

xBUMx - akurat tym razem robię prenatalne w Katowicach w Gyncentrum, bo mam skierowanie. Poprzednio miałam u lekarza z Genomu :)

[emoji214] Kinga - 4.04.15 [emoji480][emoji166]
[emoji173] Milena/Michał - 19+0
Tez tam robię 10 czerwca u dr Augustyniak

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się właśnie wczoraj śmiałam z mojego, że nie wiedziałam, że będzie miał taki duży brzuch w ciąży :D On bierze do pracy kanapki, do tego sobie kupuje słodycze, bo uwielbia i jeszcze w domu wieczorem lubi chipsy i cole, albo energetyki. Lać i patrzeć czy równo puchnie normalnie! W domu miał zakaz, bo moja teściowa całe życie na diecie, a teść ma dietę na nerki, więc teraz sobie odbija. Nie jest gruby, bo chyba 92kg przy wzroście 190, ale poszło mu w brzuch teraz.
Jeszcze teraz może ten brzuch zwalać na ciążę [emoji12] Że jemu też się udziela [emoji12][emoji23][emoji23][emoji23]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Cześć dziewczyny!
Od rana pozytywnie, bo piękna pogoda się utrzymuje. Zakupy zrobione, obiad też (kurczak z pieca, ziemniaczki i buraczki). Przyszła paczka z Gemini!!! [emoji38] A do tego kupiliśmy jeszcze Dady z promocji (2 paczki po 74szt. za 39,98 czyli 27gr/szt.). Na Pampersy polecam zapolować na Feedo.pl bo mają teraz też promocje (można dostać oryginalne za 43gr/szt.).
1495022340-aaaaaa.jpeg

Popołudnie na pewno spędzimy na dworze [emoji4]

Witam nową mamusię- Marysię!

Ania - trzymaj się i bądź dzielna. Teraz poleżysz i odpoczniesz, a zobaczysz, że jeszcze będziesz na koniec "wyganiać" malucha z brzuszka [emoji6]

Kornelcia - gratulacje cudownego chłopczyka! No wątpliwości to tutaj żadnych [emoji23]

Agatki - czasem tak jest, że podczas czyszczenia zęba lekarz troszkę głębiej wejdzie tą końcówką i może pobolewać. Jedynie jakby nie przeszło to wracaj, bo generalnie to naturalne odczucie, gdy dentysta podłubie przy zębach [emoji6]

Kasia - u mnie znowu odwrotnie- szpinak mnie odrzuca... zrobiłam jakiś czas temu na obiad (kurczak z serem i szpinakiem) żeby się pozbyć z zamrażarki

Lili - ale się uśmiałam z tego Twojego mężczyzny [emoji23] mają chłopy pomysły! Mój przy pierwszej ciąży mam wrażenie, że im większy miałam brzuszek, tym większą miał ochotę!

Miłego popołudnia!

[emoji214] Kinga - 4.04.15 [emoji480][emoji166]
[emoji173] Milena/Michał - 19+1
No mi nigdy szpinak mrożony nie smakował, zawsze świeży kupuję bo ma zupełnie inny smak [emoji4]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Jak ja wam zazdroszczę! Nie mam tu gdzie wyjść, bo koło domu nic nie mam, a że to wieś, to też nie ma gdzie nawet na jakąś ławeczkę się wybrać :( Siedzę w domu przy otwartym oknie.
To może weź kocyk i gdzieś poszukaj jakiegoś ustronnego miejsca- na wsi napewno takie znajdziesz [emoji4]
Kornelciu super dobre wiesci.

Aniu wazne ze jestes pod opieka lekarzy. Teraz sie nie martw. Przypilnuj zeby ci pobrali wymaz z szyjki na bakterie. To bardzo wazne. Choc mysle ze i tak to zrobia. Kontrole szyjki mialam od 16 tc luteina Ci ja ladnie utwardzi, magnez rozpedzi skurcze. Bedzie dobrze.

Wrocilam od endokrynologa, tarcza na juz dobra eutyrox125 zostaje. Pokazalam jej wynik testu glukozowego no i mam na dodatek cukrzyce. Dostalam glukometr, kupilam paski i zaczynam od jutra mierzyc.

w57v3e3kdnfl41ek.png

To może weź kocyk i gdzieś poszukaj jakiegoś ustronnego miejsca- na wsi napewno takie znajdziesz [emoji4]

w57v3e3kdnfl41ek.png
Jakieś pole [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t1d [emoji272]

reklama
Ja też w Kato ale u Sodowskiego robię polowkowe ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry