reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć Dziewczyny[emoji16] Mało się udzielam bo zanim wszystko nadrobię zapominam co jak gdzie i u kogo było[emoji4] ale wszystkim które znają już płeć bardzo gratuluję[emoji4] i trzymam kciuki za te które muszą na siebie bardziej uważaj[emoji4] będzie dobrze bo nie ma innej opcji musi być. A no i zazdroszczę przytulanek i innych uniesień z mężczyznami ja do sierpnia muszę czekać na takie przyjemności[emoji4] Gorące pozdrowienia przesyła Szczecin[emoji4]
IMG_20170517_125412.jpg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20170517_125412.jpg
    IMG_20170517_125412.jpg
    93,4 KB · Wyświetleń: 473
reklama
Cześć Dziewczyny[emoji16] Mało się udzielam bo zanim wszystko nadrobię zapominam co jak gdzie i u kogo było[emoji4] ale wszystkim które znają już płeć bardzo gratuluję[emoji4] i trzymam kciuki za te które muszą na siebie bardziej uważaj[emoji4] będzie dobrze bo nie ma innej opcji musi być. A no i zazdroszczę przytulanek i innych uniesień z mężczyznami ja do sierpnia muszę czekać na takie przyjemności[emoji4] Gorące pozdrowienia przesyła Szczecin[emoji4]Zobacz załącznik 806893

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak ja bym zjadła takiego rogala! Mniam mniam

Hej [emoji3]
U nas sex też teraz rzadko [emoji17] a ja mam coraz większą ochotę [emoji28] ale w każdej ciąży tak było. Mój mąż też ma blokadę a szczególnie pod koniec jak już główka nisko.
Na moją szyjkę sperma nie działa bo wszystkie ciążę przenoszone, teraz pewnie też tak będzie więc u nas sex zawsze do końca...[emoji6]
Witam nową mamę [emoji3]
Czy tylko ja jestem już po połówkowym?
Kciuki za wizyty[emoji110][emoji110]

Witajcie dziewczyny!

Ja rano byłam u dentysty... moje przeczucia się sprawdziły - krwawiące dziąsła spowodowały stan zapalny. Poczyścili mi dziąsła i wypiaskowali zęby. Mam płukać dziąsła płynem, ale najpierw muszę skonsultować z ginekologiem skład leku, bo zawiera coś szkodliwego.

W piątek mam połówkowe i wizytę u doktora także już nie mogę się doczekać :) Na szczęście wizytę mam z rana, bo w taki upał wycieczka do Białegostoku by mnie wykończyła.

Idę na działkę poleżeć na leżaku i czerpać witaminę D :D

Cześć dziewczyny!
Od rana pozytywnie, bo piękna pogoda się utrzymuje. Zakupy zrobione, obiad też (kurczak z pieca, ziemniaczki i buraczki). Przyszła paczka z Gemini!!! [emoji38] A do tego kupiliśmy jeszcze Dady z promocji (2 paczki po 74szt. za 39,98 czyli 27gr/szt.). Na Pampersy polecam zapolować na Feedo.pl bo mają teraz też promocje (można dostać oryginalne za 43gr/szt.).
1495022340-aaaaaa.jpeg

Popołudnie na pewno spędzimy na dworze [emoji4]

Witam nową mamusię- Marysię!

Ania - trzymaj się i bądź dzielna. Teraz poleżysz i odpoczniesz, a zobaczysz, że jeszcze będziesz na koniec "wyganiać" malucha z brzuszka [emoji6]

Kornelcia - gratulacje cudownego chłopczyka! No wątpliwości to tutaj żadnych [emoji23]

Agatki - czasem tak jest, że podczas czyszczenia zęba lekarz troszkę głębiej wejdzie tą końcówką i może pobolewać. Jedynie jakby nie przeszło to wracaj, bo generalnie to naturalne odczucie, gdy dentysta podłubie przy zębach [emoji6]

Kasia - u mnie znowu odwrotnie- szpinak mnie odrzuca... zrobiłam jakiś czas temu na obiad (kurczak z serem i szpinakiem) żeby się pozbyć z zamrażarki

Lili - ale się uśmiałam z tego Twojego mężczyzny [emoji23] mają chłopy pomysły! Mój przy pierwszej ciąży mam wrażenie, że im większy miałam brzuszek, tym większą miał ochotę!

Miłego popołudnia!

[emoji214] Kinga - 4.04.15 [emoji480][emoji166]
[emoji173] Milena/Michał - 19+1

Vanja musze isc po te pampersy ! [emoji33]
4dyszki za 2 paczki?

My idziemy na plac zabaw [emoji4]
To moj dziec starszy a młodszy na wątku bzuszkowym [emoji23]
1495023215-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t1d [emoji272]

Widzę, ze korzystacie z pięknej pogody ;-)
Ja też; -) leżę na balkonie i łapie promienie ;-) przyjmuje Wit D więc liczę, że szybko zrobię się brązowa ;-)

Moja zakupy z Gemini przyszły wczoraj.
Jak wrócę do pokoju, to Wam pokaże ;-)

Mąż twierdzi, ze że dziś skręci komode, zobaczymy...

Trzymajcie się cieplutko w ten piękny dzień :-)

Jak ja wam zazdroszczę! Nie mam tu gdzie wyjść, bo koło domu nic nie mam, a że to wieś, to też nie ma gdzie nawet na jakąś ławeczkę się wybrać :( Siedzę w domu przy otwartym oknie.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry