reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jestem w samiutkiego Bełchatowa :) W Łodzi kiedyś mieszkałam i studiowałam. A Ty skąd dokładnie jesteś?
Co do wózka, to ja wprawdzie z żadnymi jeszcze doświadczeń swoich osobistych nie mam, ale też słyszałam dużo opinii o tych 3 kołowych, że są bardzo wywrotowe. Choć wizualnie faktycznie wygląda jak laleczka ;)
Ja jestem z P-nic. :D To jak jedziesz do Manufaktury to napewno mnie mijasz :D. Może kiedyś się spotkamy.Tylko ty jesteś nowa młoda mama a ja już trzecie niedługo...:szok:

reklama
Ja już po wizycie [emoji5] z dzidzia ok posluchalam serduszka [emoji173] dziś dopiero mi pokazał wyniki na trisomie 21 i wszystko w porządku [emoji3] mnie trosze ciśnienie skoczylo Ale kazał mi pooddychac i jeszcze raz zmierzył i było ok. W środku wszystko ok [emoji5] więc teraz czekam na polowkowe. [emoji3]

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny czytam was codzien ale brak czasu nie pozwala mi pisac.
Ania trzymaj sie napewno z szyjka bedzie dobrze,
Ja sie pochorowalam wczoraj dzis jade do lekarza bo kiepsko sie czuje as mi zwolnienie bo nie dam rady pracowac.
Miednica mnie boli had bardzo nie moge sie przekrecic I wstac chodze pozniej jak kaczka.
Gardlo boli migdaly wyszly zlapalam os malego wczoraj jak wrocilam z malym os lekarza okolo 17 lezalam do sama,dobrze ze maly sie ladnie bawil sam.
Idź idź, tym bardziej, że w ciąży jesteś!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny znające niemiecki, dacie radę mi powiedzieć o co to chodzi ?
Opis mieszkania mnie nie interesuje, tylko z tą ceną.
Die Wohnung soll von einem gelerntem bzw. erfahrenen Heizungsinstallateur bewohnt werden. Aufgabenbereiche wären die Betreuung und die Durchführung von Kleinreparaturen im Mehrparteienhaus.
Bitte bei Anfragen Informationen zu Ihrer Qualifikation mitteilen.
Werstattraum wird zur Verfügung gestellt.

--Beziehbar zum 01.07.2017--
Für die Wohnung fällt keine Provision an.

Vermietet wird eine moderne helle 2 Zi Wohnung im Münchner Norden.
Das Haus wurde regelmäßig energieeffizient modernisiert.(Vollwärmeschutz, Isolierglasfenster,Dachdämmung,..)
Das Haus besitzt einen Fahrradkeller, Zentralheizung, Reinigungskraft, Hausmeisterservice..

Die Wohnung verfügt über 56qm und befindet sich im Erdgeschoss hochparterre eines schönen modernen und gepflegten Mehrparteienhauses.
Die Wohnung besitzt einen Balkon mit tollem Blick ins Grüne.

Die Wohnung ist wie folgt aufgeteilt und ausgestattet:
- 1 Badezimmer (WC + Waschtisch + Badewanne + Waschmaschinenanschluss)
Badezimmer ist modern und hell gefliest.
- Flurbereich, Wohnraum, Schlafraum und Garderobe ist mit hochwertigem hellen Laminat ausgestattet.
- Die Küche besitzt einen Vinyl Bodenbelag
- Balkone in Massivbauweise
- EBK "modern" ist zur Ablöse vorhanden.
- Markise kann ebenfalls abgelöst werden

Die Kaltmiete beträgt 710€.
Die Nebenkosten belaufen sich auf 120€ (inbegriffen ist alles außer Strom).

Somit sich eine Warmmiete von 830€.
- 200€ Gehalt für die Betreuung der Heizung und Durchführung von Kleinreparaturen.
Zu zahlender Mietbetrag ist demnach 630€
Kellerabteil ist inbegriffen.

Lage:
Das Wohnhaus befindet sich in zentrumnaher Lage im Norden von München Milbertshofen am Hart (Schleißheimerstr.)
Die U2 ist lediglich 800m zu Fuss entfernt.
Das Mira liegt etwa 750m entfernt.
Alle Geschäfte des täglichen Bedarfs befinden sich bequem zu Fuß zu erreichen.

Bei schriftlichen Anfragen, bitte kurze Bewerbung anhängen.
(Arbeitsplatz, Personenzahl, Haustiere,..)
Fehlen diese Angaben kann die Anfrage nicht bearbeitet werden.

Benötigen Sie für Ihre Unterlagen eine E-Mail-Adresse bitte in der Anfrage kurz darauf verweisen.
Wir halten uns streng an das Bundesdatenschutzgesetz.
Ihre Daten werden nur zum Zwecke der Auswertung verwendet und werden streng vertraulich behandelt.

Wir bitten um Ihr Verständnis, dass nicht jede Anfrage die Möglichkeit zur Besichtigung erhält.

Besichtigung nach Absprache

Wir arbeiten im Auftrag des Vermieters

Super! Gratuluję!! Ja wygrałam Szczeniaczka Uczniaczka też z FP. Schowałam go w torebkę, żeby nie zbierał kurzu i czeka w szafie na dzidziusia ;-)

Cześć! Gratuluję synka i witam w gronie październikowych mam :-)

A mój nawet mi nie powie, czy mu się podobam taka większa, czy nie... Nie umie mówić komplementów... piersi przed ciąż A miałam spore, teraz są i pełniejsze i dłuższe :-D haha :p

Dziewczyny, Wy jak uprawianie seks to z wytryskiem w środku, czy stosunek przerywany ? Mam lekarz pozwolił na seks, ale żeby mąż nie kończył w środku, jednak i tak posucha. Ja się boję, żeby nie zaszkodzić dziecku dla chwili przyjemności, mąż nawet nie próbuje. Nie wiem czy nie pociągam go taka okrągła, czy się boi... I pewnie sie nie dowiem, bo on nie umie tak szczerze pogadać. Jakiś taki skrępowany jest przy takich tematach...
Mój na zewnątrz kończy... lekarz nic o tym nie mówił, ale sami czytaliśmy że sperma może mikroskkurcze powodować...:)
Przytulanki są 2 razy ww tygodniu i jest ok :D

Tak skurcze sperma może wywołać ale dopiero od 38tc .
Więc wezcie sie normalnie bzykajcie [emoji5][emoji3]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t1d [emoji272]
Kur... a jaa się tak meczylam z moim z tym konczeniem na zewnątrz [emoji14]

Dziewczyny nie wpadajmy w paranoje...sperma moze wywolac skurcze ale wlasnie dopiero po 38 tyg. latego zalecaja sie bzynkac jak dziecko nie spieszy sie na swiat...
Takze bzykajmy sie poki mozna...

Hej :) My polowkowe jutro o 8:00, wkoncu dowiemy sie kto tam siedzi!
Wczoraj przyszla mi paczka z poduszkami do spania, karmienia, becikiem i taka poduszeczka pod plecy. Jakie to jest wspaniale! Zakochalam sie w poduszce <3
1495017945-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny znające niemiecki, dacie radę mi powiedzieć o co to chodzi ?
Opis mieszkania mnie nie interesuje, tylko z tą ceną.
Die Wohnung soll von einem gelerntem bzw. erfahrenen Heizungsinstallateur bewohnt werden. Aufgabenbereiche wären die Betreuung und die Durchführung von Kleinreparaturen im Mehrparteienhaus.
Bitte bei Anfragen Informationen zu Ihrer Qualifikation mitteilen.
Werstattraum wird zur Verfügung gestellt.

--Beziehbar zum 01.07.2017--
Für die Wohnung fällt keine Provision an.

Vermietet wird eine moderne helle 2 Zi Wohnung im Münchner Norden.
Das Haus wurde regelmäßig energieeffizient modernisiert.(Vollwärmeschutz, Isolierglasfenster,Dachdämmung,..)
Das Haus besitzt einen Fahrradkeller, Zentralheizung, Reinigungskraft, Hausmeisterservice..

Die Wohnung verfügt über 56qm und befindet sich im Erdgeschoss hochparterre eines schönen modernen und gepflegten Mehrparteienhauses.
Die Wohnung besitzt einen Balkon mit tollem Blick ins Grüne.

Die Wohnung ist wie folgt aufgeteilt und ausgestattet:
- 1 Badezimmer (WC + Waschtisch + Badewanne + Waschmaschinenanschluss)
Badezimmer ist modern und hell gefliest.
- Flurbereich, Wohnraum, Schlafraum und Garderobe ist mit hochwertigem hellen Laminat ausgestattet.
- Die Küche besitzt einen Vinyl Bodenbelag
- Balkone in Massivbauweise
- EBK "modern" ist zur Ablöse vorhanden.
- Markise kann ebenfalls abgelöst werden

Die Kaltmiete beträgt 710€.
Die Nebenkosten belaufen sich auf 120€ (inbegriffen ist alles außer Strom).

Somit sich eine Warmmiete von 830€.
- 200€ Gehalt für die Betreuung der Heizung und Durchführung von Kleinreparaturen.
Zu zahlender Mietbetrag ist demnach 630€
Kellerabteil ist inbegriffen.

Lage:
Das Wohnhaus befindet sich in zentrumnaher Lage im Norden von München Milbertshofen am Hart (Schleißheimerstr.)
Die U2 ist lediglich 800m zu Fuss entfernt.
Das Mira liegt etwa 750m entfernt.
Alle Geschäfte des täglichen Bedarfs befinden sich bequem zu Fuß zu erreichen.

Bei schriftlichen Anfragen, bitte kurze Bewerbung anhängen.
(Arbeitsplatz, Personenzahl, Haustiere,..)
Fehlen diese Angaben kann die Anfrage nicht bearbeitet werden.

Benötigen Sie für Ihre Unterlagen eine E-Mail-Adresse bitte in der Anfrage kurz darauf verweisen.
Wir halten uns streng an das Bundesdatenschutzgesetz.
Ihre Daten werden nur zum Zwecke der Auswertung verwendet und werden streng vertraulich behandelt.

Wir bitten um Ihr Verständnis, dass nicht jede Anfrage die Möglichkeit zur Besichtigung erhält.

Besichtigung nach Absprache

Wir arbeiten im Auftrag des Vermieters
Mój niemiecki nie błyszczy więc może Joanna coś doradzi.
Ale na mój chłopski rozum to ktoś chce wynająć to osobie, która by była jakby Hausmeistrem...zajmująca się drobnymi naprawami przy budynku...dlatego czynsz 830 pomniejszony został o 200 e (to kwota wynagrodzenia za taką prace naprawczą "szkolny woźny" jakby) czyli warmmiete 630 e miesięcznie, do tego potem musisz sobie doliczyć prąd osobno (i ew jakies internet itd).

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry