- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ale macie tempo z wiadomościami co nadrobię i chce odpisać to kolejne strony leca.
Co do wózka 3 kołowego to jest fantastyczny do sklepu po chodnikach i po parku z gładkimi ścieżkami. Ja osobiście miałam 4 koła pompowana bardzo terenowe bo dookoła mam sporo lasów to sprawdził się doskonale. Bo sąsiadka z identycznym wózkiem jak na zdjęciu po lesie już nie poszalala. Dla tego musisz wiedzieć po jakim terenie będziecie śmigać.
Co do wózka 3 kołowego to jest fantastyczny do sklepu po chodnikach i po parku z gładkimi ścieżkami. Ja osobiście miałam 4 koła pompowana bardzo terenowe bo dookoła mam sporo lasów to sprawdził się doskonale. Bo sąsiadka z identycznym wózkiem jak na zdjęciu po lesie już nie poszalala. Dla tego musisz wiedzieć po jakim terenie będziecie śmigać.
Bo ty do Ziomka chodzisz jak dobrze pamietam?xBUMx - akurat tym razem robię prenatalne w Katowicach w Gyncentrum, bo mam skierowanie. Poprzednio miałam u lekarza z Genomu
[emoji214] Kinga - 4.04.15 [emoji480][emoji166]
[emoji173] Milena/Michał - 19+0
Ja nie dostalam skierowania, wiec musze robić prywatnie w Medico na bytomiu ...
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t0d [emoji272]
VanjaLind
Fanka BB :)
Tak- tym razem mam skierowanie od Ziomka właśnie. 3 lata temu nie dał...Bo ty do Ziomka chodzisz jak dobrze pamietam?
Ja nie dostalam skierowania, wiec musze robić prywatnie w Medico na bytomiu ...
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
[emoji214] Kinga - 4.04.15 [emoji480][emoji166]
[emoji173] Milena/Michał - 19+0
Spark
To akurat głupi argument.. w sensie lezakowanie a spanie w domu, przecież dzieciaki na lezakowaniu spać nie muszą, wystarczy, że się wycisząSpark ja wiem że to nie jest łatwa "praca" ale ona się upiera że mały musi spać bo w przedszkolu będzie miał leżakowanie .
Od lipca pewnie będę już na chorobowym to wprowadzę swój tryb dnia.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
AnScarlett
Ja to z przedszkola pamiętam leżakowanie jako najgorszą karę. Nigdy jako dziecko przedszkolne nie spałam, zawsze późno wstawałam (9-10) i późno się kładłam (22-23).To akurat głupi argument.. w sensie lezakowanie a spanie w domu, przecież dzieciaki na lezakowaniu spać nie muszą, wystarczy, że się wyciszą
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój mąż za to z tych, co spali w przedszkolu i w domu się kładł po dobranocce
JustaKacper1986
B
Bum bylam u Robika bo moi chlopcy chcieli ze mna pojechac i zobaczyc co jest...no i z pusta reka wyjsc nie moglam... A body i love dad to jak moj zobaczyl to juz z rak nie wypuscil...
Te rozowe spioszki z sukienka to juz od dawna chcialam kupic...wzielam do tego biale body i opaske...
Bylam we flamingu na wiejskiej...tez fajne rzeczy maja a ceny mniejsze niz w swiecie dziecka
Np. Rozek zwykly 32 zl a z minky 38...pieluchy tetrowe po 3.50....
Tam kupilam te body i koszulke z napisami...tylko ze wszystko co dla dziewczynki mi sie podobalo to rozowe bylo...wiec bardzo nie mialam wyjscia...
U ROBIKA kupowalas? Aaa cudne [emoji7] fajnie masz , ze mozesz do nich podejść osobiście [emoji4]
Dla dziewczynki cudne te ubranka [emoji5]
Bum bylam u Robika bo moi chlopcy chcieli ze mna pojechac i zobaczyc co jest...no i z pusta reka wyjsc nie moglam... A body i love dad to jak moj zobaczyl to juz z rak nie wypuscil...
Te rozowe spioszki z sukienka to juz od dawna chcialam kupic...wzielam do tego biale body i opaske...
Bylam we flamingu na wiejskiej...tez fajne rzeczy maja a ceny mniejsze niz w swiecie dziecka
Np. Rozek zwykly 32 zl a z minky 38...pieluchy tetrowe po 3.50....
Tam kupilam te body i koszulke z napisami...tylko ze wszystko co dla dziewczynki mi sie podobalo to rozowe bylo...wiec bardzo nie mialam wyjscia...
reklama
ewcia12310
Aktywna w BB
Mmmm zabije ale mi sie zachcialo takiego ciasta moze jutro po wizycie jak wszystko dobrze pojdzie wstapie do cukierni i kupie jakies dobre ciastoDasz radę ja stoję/ chodzę w pracy ok. 10 godzin i daje radę mam przerwy max 5-10 minutowe, co prawda pracuje 3 dni w tygodniu, jedyne co to niesamowicie mnie wtedy bolą nogi i po powrocie do domu moczę je w szarym mydle i jest ok
Gratuluje synusia Malinowa
Ja dzisiaj dzień wolny od pracy to nadrobiłam obowiązki, wyprasowalam stertę prania i piekę placka, wyszłam na chwile na hamak odpocząć ale przyszedł deszcz
Ciasto jeszcze czeka na pokrycie galaretka [emoji14]
Zobacz załącznik 806711
Zobacz załącznik 806713
Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.