reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mi gin zlecil wczesniej krzywa bo sie bal ze cukrzyca moze wyjsc. Na czczo wyszly wyniki ok a teraz siedze i czekam. Normalnie chyba kolo 24 tc robi sie cukier.

Dasia jak by sie mialo przydarzyc to bym sie cieszyla :)

U mnie dzis pada, powiedzialam tesciowej ze jade na cukier do najblizszego osrodka a pojechalam do miasta. Obiad kupie w barze przyszpitalnym i jak sie bede dobrze czula to pojde na ciuchy :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry Dziewczyny!
U mnie piękna pogoda :) Życzę rozpogodzenia za oknem i dobrych wyników badań.

Mam nadzieję, że od piątku mój zmieni położenie i w czwartek na usg pokaże pięknie buźkę.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez tsh mialam prawie 3 i mam tabletki, biore od 4tyg i ostatnio robilam tsh i spadlo do prawie 2 a wizyta w srode wiec dowiem sie czy to dobry wynik. A ja nam tyle dobrze ze moja gin to rowniez endokrynolog wiec nie musze chodzic dodatkowo tylko mam 2w1 :)

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom
No wlasnie mi polozna kazala jeszcze zrobic badanie na Fcos i z tym mam isc do endokrynologa. Trochę się zmartwiłam tym. Kochana, a przytyłaś w ciąży? Bo ja długo nic, nic i nagle po 2,5kg z wizyty na wizytę. Czytałam, że tarczyca nieleczona właśnie na to wpływa.

W Rudziie na 100procent :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale to nie ma tak jak piszesz. [emoji38]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 19t6d [emoji272]

Ja ptzrf zajsciem mialam cos ok 3.5 badalam bo mialam nieregularne cykle i okazalo sie ze mam za wysoka prolaktyne potem jak dowiedzialam sie ze jestem w ciazy ( udalo sie za 1 razem) to robilam tsh i mialam prawie 3 i biore euthyrox N25 wiec chyba tez mala dawka(chyba bo nie znam sie na tym) :)

Zobaczymy co mi lekarz powie. Ja mam 3,1 w sumie.

A powiedzcie mi moze to glupie pytanie ale chcialam was zapytac czy jak kupujecie ubranka z second handu to pierzecie je po zakupie czy i porem zaraz na koniec czy tylko przed porodem?

reklama
Mi wczoraj endokrynolog powiedział, że norma polska i europejska dla kobiet w ciązy jest do 2,5. I tego sie trzymam :) ja mam 1.6 obecnie i biore Eutyrox 125.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry