U
użytkownik 1723
Gość
Jestem po badaniu. Dzidziuś zdrowy. 375g. Ani kalendarz chiński, ani umiejscowienie zarodka, ani Nub się nie sprawdziły. Będzie chłopak.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem po badaniu. Dzidziuś zdrowy. 375g. Ani kalendarz chiński, ani umiejscowienie zarodka, ani Nub się nie sprawdziły. Będzie chłopak.
Hajmal ja się nie zarzekałam że drugiego dziecka nie będzie ale też nie określałam się że w najbliższym czasie zamierzam zachodzić w ciążę i moje ubranka po Mai zostawiłam w pudłach u teściowej na strychu. I u niej w rodzinie urodziło się dziecko i ta zaczęła im wynosić, bardzo mnie tym wkurzyła bo jak to nie było jej to nie miała prawa ich ruszać bez mojej zgody i tak naprawdę to też nie wiem co tam jeszcze mam a czego nie
Gratulacje ja też bym chciała żeby okazało się że to synekJestem po badaniu. Dzidziuś zdrowy. 375g. Ani kalendarz chiński, ani umiejscowienie zarodka, ani Nub się nie sprawdziły. Będzie chłopak.
GratulacjeWitajcie Dziewczynk! O nowe mamusie witam również!
Pojechałam dziś na IP z tym pobolewaniem i ciągnięciem w podbrzuszu i wiecie co? Zostałam bardzo dokładnie zbadana i wszystko jest ok. Podobno niektóre kobiety mogą mieć takie dolegliwości przez rozciągające się więzadła i tak jest u mnie. Także jestem spkojna
I do tegi pani doktor powiedziała że będzie drugi synek
Powiedziała, że widać tak wyraźnie siurka że dziewczynki z tego nie będzie, więc już na połówkowe mi się nie spieszy- czekam spokojnie .
Zdjęcia niestety nie dostałam, ale 31.05 dostanę na połówce.
Pani doktor zaleciła magnez ale zastanawiam się czy jest sens to brac jak biore caly zestaw witamin(w ktorych jest magnez) .
Dziś piękna pogoda choć dla mnie to wcale nie ma szału z temp....
Mały szaleje na placu a ja na tel-BB
Ja z moim P mamy obydwoje grupe krwi+ wiec spoko.
Jeśli chodzi o żłobki państwowe to jestem na Nie( jeśli ma się wybór). Szymka oddałam jak miał 1.5 do prywatnego i fakt po czasie widać było że szybciej się rozwija z malutkà grupą dzieci(kilkoro). Ale mocno to przeżyłam.
A z drugim jak będę mogła to do 3 roku będę siedzieć w domu.
Ciągle przybywa Październikówek i dlatego co dzień to więcej stron do czytania..
Szalejecie z ubrankami! Lada moment i ja zacznę, skoro wiem że to kolejny siurek!
Buziaki!!
Ale wredne babsko!! O matko! Ja to bym powiedziała co myślę normalnie, nie wytrzymalabym, żeby przymknąć na to oko .